Leet.

Klockan är leet nu och jag har haft en alldeles förträfflig förmiddag. Först blev det ett hastigt besök på The Chimney Pot där vi skulle få ta del av ljudläggningen på en kampanj som filmades förra veckan, men jag var tvungen att ganska snart avvika för att träffa T på lunch. Hann dock se hur man jobbar med greenscreen i filmredigeringsprogram. Oh mama, va komplicerat. Det var axlar, noder, x och y osv osv. Killarna som jobbade där framstod som smärre genier för mig!
Underbar lunch med mycket skratt och medvetet högljudd konversation med underbar pojkvän följde efter denna imponerande upplevelse.
Vi var inne i Party Store på Sveavägen på väg tillbaka till kontoret, jag ville visa Tobias något av det roligaste jag sett. En fejk tattoosleve som man trär på armen som typ en strumpbyxa! oh lala, va roligt!!

Nu går jag nog snart hem, måste kolla packningen en sista gång innan det bär av mot Arlanda och PARIS!

måndag tjugosjätte maj

Listan på saker som skall göras inför Paris är LÅNG. Privat, that is. På jobbet är det segt, jag känner att de tydliga arbetsuppgifterna sinar och jag har inte den erfarenhet som krävs för att skärskåda om det finns något osagt som jag kan dyka in i med huvidet före och ordna upp med min planning. Jag förstår att det aldrig kommer att finnas en todo lista i detta yrket utan att det är min egna initiativförmåga som avgör resultatet på projektet. Men ibland önskar jag att det fanns mer tydliga ramar för vad som skall ingå och hur man skall gå till väga. Tur att mentor G, f.d lärare på Berghs finns när busybusy chefen har huvudet fullt. Känslan av att inte presetera och känna sig överflödig är sådär... nja, kanske inte så rolig.

Spöket Laban vs. Tre Indier

Hur många vet att spöket Laban är en ivrig varelse som bor på min gata och har en tendens att börja spöka way before midnight? I samband med att restaurang Tre Indier stänger så kan man höra spökenas kedjor dras på gatan som en högljudd påminnelse att det börjar bli sent och att de som heter Josefine skall gå och sova..
 Går man ändå förbi en stund senare, efter
att den siste i personalen släckt och låst kan man se tydliga spår av spökenas spratt i de fastkedjade utemöblerna på gatan.
Jag ska väl lyssna på Labans uppmaning och gå och lägga mig då..

förfäran
Jag var alldeles hänförd av min egna nivå av förskräckelse över den dåliga musiken igår. Såhär kan det se ut när jag är förfärad.

Berghs Department Store

Var på skolan idag och kollade på slutklassernas installationer. Hoppas verkligen jag kommer in på marknadskommunikationen jag har sökt till hösten...and by the way

smyckade mig på eaststreet idag!


nejnej, not russia

Amanda och jag har haft medley i tecknade serier från barndomen. Teddy Ruxpin, He-man, Jem, Trasdockorna, Thundercats, MASK, Popples, Goliat....samtidigt som ESC pågick. Jag lyckades skriva kommentarer om alla bidragen, men startfältet var ju minst sagt vekt i år.. Nej, jag saknar hur det var förr - EN happening EN gång om året.

brasnygg

Mår illa och har gjort det sen jag vaknade, kunde inte behålla all frukost och jag vet som vanligt inte vad som kan vara fel. Man kan bli less för MYCKET mindre. Magen är my biggest concern fysiskt. Saknaden psykiskt.
Dags att bege sig bort mot brasnygg på bondegatan för att få nya fina fräscha naglar, var ju ett tag sen senast, men tiden går så fort!

Jag saknar dig


När jag blir stor...

vill jag jobba på ett ställe som detta.

in the right spirit

Så var det fredag igen.. jobbar på i excel (shoot me!) och trycker på inpasseringsknappen för att känna mig viktig. Dont touch the button, its mine! Lite så..
Octagon har flyttat upp på vår våning i ett litet hörn men vi tittar mest snett på dem (nej jag skojar bara), där de sitter med sina fina outfits och pratar sportkontrakt. Pfft!
Alla pratar i telefon hela tiden, jag kan vilkens ringsignal som är vems nu. Jag vet vilken korr som skall göras när och vilka som är av övervägande stressad karaktär. Jag har ännu inte vant mig vid att ringa till support och klaga på min dator och säga "Hej, det är Josefine på Draft" - men det kanske kommer?
Livet är i alla fall preeeetty gooooood, om man nu skall uttrycka sig fjantigt.

Berghs

Cap&Design.se skriver idag om Berghsstudenternas slututställning och det låter riktigt spännande och lovande. Innan vi slutade blev vi intervjuade av en tjej som pluggade till projektledare som hade gjort en enkät för deras kund ICA. Det skall bli intressant att se vad våra svar ledde fram till. Undrar om man skall gå dit idag efter fredagsvinet eller imorgon...har tusen saker jag måste ha färdigställt innan vi drar till Paris så det kanske t.o.m måste bli söndag...

Stressful living. Happy living.

In reading and in paint

Art Deco är det vackraste jag vet, så nu borde jag börja läsa Ayn Rand's tegelsten The Fountainhead för att komma i rätt mood.


Underbart! Simma lugnt Harry på tvåan. See it!

in sync

Ursäkta franskan, men fan va jag är kär!
Jag deppade ihop totalt på väg hem från jobbet, och när jag ringde tobias så var han ungefär på samma nivå på glädjeskalan, så det enda vi gjorde var att sänka varann.... eller, vi hjälpte inte varann en skvatt i alla fall.. En rad händelser hade lett fram till att jag kände såhär, och det fortsatte.....kom till apoteket i samma minut som de stängde. Satte mig ner på en trappa och verkligen drunknade i desperata negativa känslor och tankar. Men så nådde jag den där gyllene punkten, när vadandet i destruktiva känslor når sitt slut och man börjar tänka WTF! Så jag började komponera ett gladare sms till tobias, gick och köpte sushi. När jag gick ut från restaurangen med min påse i handen och fortfarande i färd att skriva smset, så ringer det och när jag svarar möts jag av en glad sång performed by T.
Things change quickly.


ein bisschen heimweh

Idag var det vårigt i luften. Trots magont har jag vit sommarklänning och har ätit frukost på jobbet. Den våriga luften får mig att tänka på sommaren , och på sommaren vill man vara hemma. jag har nog hemlängtan... jo, det har jag.

Att få gå Prins Bertils stig genom dalarna med rhododenronbuskar stora som jättars blombuketter... tänk va fint det hade varit.

mölle, mölle by the sea.

wow

wow att lykke li var introlåt i Greys ikväll. wow va denhär sidan är snygg. wow va god glassen i Skrapan är. wow!

lennart är snäll

Nu kom Lennart och satte onsdagsgodiset precis mellan mig och Eija. TACK Lennart!

Dot

När man loggar in på vårt intranät så finns det varje dag nya exempel på snygga reklamlösningar.


Det står en sor skål onsdagsgodis bakom mig. Tur att jag har hjul på min stol så att jag kan rulla sakta och obemärkt. Den kommer att vara om innan jag går hem ikväll....


porr-idge

Med gröt i magen sitter jag här och tänker lite på mitt liv. blickar upp mot den blå himlen bakom mig och får se en målare högst upp i huset mittemot som står med öppet fönster och pill-målar fönsterkarmar. Tänk att vara målare... då hade jag varit glad hela tiden, för färg luktar gott.

I lördags träffade jag en väldigt trevlig person från Söndrum. Ju mer vi pratade om trakterna vi båda kan utan och innan desto större blev knuten i magen. Magknuten är faktiskt en vän till mig trots den negativa klangen. Magknuten signalerar till mig att det är dags att dra söderut snart, att jag varit "hemifrån" för länge. Jag hoppas på en midsommar i fina människors sällskap, våffla på hembygdsgården och kanske festilgheter i Söndrum på kvällningen.

Time to put on clothes and go to work.

traveltime

Hittad ett test hos Sarah som jag bara var tvungen att ta. Och det stör mig så att jag ännu inte har besökt central eller sydamerika. Must go!
Körde cirkelfys idag på F&S, det var in i helsikes jobbigt och faktiskt ganska tråkigt. Kanske berodde det på att jag för första gången på två veckor jag tränade utan Maria, eller så var det helt enkelt min kopp av te. Chutneymat efter träningen, jag är verkligen helt beroende av den restaurangen, servitriserna som jobbade där innan årsskiftet brukade skoja med mig att jag skulle få privat klippkort.

Jag tror på mycket jag hör. Kanske för mycket, men det kan vara värt att testa nya saker, ibland lönar det sig, trägen vinner! Efter troget använande av Liposinol och Imogaze mår magen mycket bättre!

bytt är bytt

Det råder en viss oro på jobbet. Det skall komma en hel drös nya fina datorer och alla är smått oroliga över vilken som hamnar var och om något ytterst viktigt går förlorat på de som försvinner.. Lite yra höns här, medan jag sitter stabilt och knapprar på med min research.
Om en vecka bär det av till Paris men det känns som jag inte ens har hunnit reflektera över det, för jobbet är lalala time consuming! Men inte att komma ifrån: det roligaste som har hänt i mitt liv.

Vad sker på en byrå i gamla stan mellan 23 och 03.30?


det röks inomhus

det dricks konstiga drinkar

det battlas i wacom

det fotokopieras och görs konst.

Edwall

Tobias underbara pappa är frän Jämtland. Allan Edwall var från Jämtland.
Tobias pappa pratar och uttrycker sig så otroligt likt Allan Edwall. Jag sitter och tittar på Rasmus på luffen och ler stort för mig själv, för det är en sån slående likhet att det inte går att undvika.
Undrar om alla från jämtland är sådär burdusa men ändå finkänsliga med ett fantastiskt sinne för det roliga? Avfärdandet när en kollega stör på Jarls allt annat än jobbefriade helg är ett stående skämt i familjen. Efter en stunds lyssnande kommer bomben "Now that was'nt so jävla intressant". hahaha.

its a GO

Oj! vilken dag! Hade mitt möte med VD, AD och projektledare på byrån idag, och jag briljerade! Det gick bra, jag kände mig säker och jag stack ut hakan. Så nu blir det frilans för min del, med start på måndag kl 9. Allt känns väldigt roligt!

Lunch med Pamina, promenad hem på den blåsiga skeppsbron, handla mer ägg (jag är inne i en äggperiod nu, lite skumt men gott!) och om en liten stund skall jag möte upp Maria för spinning och överkroppsdeff.
Ikväll är det rosé på agendan.

jag vill att saker ska funka...


nice try..

Wacom är det garanterat svåraste jag någonsin har testat, men trots det lyckades jag skapa......något.

är du?

Är du också en av dem som alltid har undrat hur jag och amanda ser ut som rockstars? ja, nu kan du äntligen stilla din nyfikenhet!

TACK

tack till alla som svarade! håll nu tummarna för att jag imponerar tillräckligt på "coola chefen på byrån" så att jag får in en fot på "coola byrån" och vidare uppdrag...

Research

"Stora häftiga byrån" ville att jag skulle göra research om coffehouses som testuppdrag då de har en ny kund i denna bransch. Så nu kära läsare har ni en chans att dra ert strå till stacken genom att skriva vad ni tycker om Waynes Coffe, Coffehouse by George, Espresso House och mindre, fristående cafén.
Vilken är din favorit, vilken gillar du minst? Vart har de godast kaffe, mackor, trevligast personal, skönast fotöljer, intressanta tidningar, WIFI.
Vad är viktigt för dig när du väljer café?
Vad tycker du om cafén som ingår i kedjor i jämförelse med mindre fristående cafén?

Plita ner vad som helst!

aerobics.

Precis hemkommen från träningen som idag blev aerobics. Sjukt roligt pass på Skrapan med träningskompisen Maria, sen körde jag en stunds hård överkroppsgym. Sitter och darrar i latsen och triceps, känns skönt!
Nu blir dett äggröra med tonfisk, morötter och en ostmacka.
Första tisdagskvällen sen den 26e februari som jag är hemma. Saknar Berghs dock... känns tomt.

Känner mig spänd inför mötet på stora häftiga byrån imorgon. Plus att jag imorgon ska lämna besked om det andra jobbet jag blev erbjuden.. tur att man har bra föräldrar som peppar när man känner sig villrådig!

Och om exakt två veckor sitter jag och T på Arlanda, på väg till PARIS. Om det är någon som har nåt smultronställe, må det vara affär, restaurang eller annat att tipsa om så tar jag gladeligen emot dem!

Skansen

Igår var det full rulle på Skansen för oss. Nordiska djur, apor, ormar som klappades. JAG, Josefine, klappade en spindel (lite fobi där) efter femton minuter av pepp från tjejen i kramhörnan och baby så kunde jag peta på Imse. WAH!

   

Ett sött litet babyvildsvin
Jag visar upp vargtänder för riktiga vargen var för långt bort att fota
Storhästen intresserar sig för oss
Tobias chockas milt av att jag nyper storhästen i mulen! (jag brukade busa med min häst på detta sättet så jag är ingen anhängare av djurplågeri.)
   
   
En nöjd och glad knubbsäl
världens minsta apa
svartensormen
lemur aka matvrak
superläskig kroko
ormklapp - check!

ser ni? JAG klappar Imse, spindeln.

jag var visst kaxig när jag gick hungrig i två månader

2007-05-14 22:22
Dagens lista 2.0, av: tina

1: Vad är du?: smalare.
2: Vad skulle du vilja vara?: mättare.
3: Var är du?: i hans rum.
4: Var skulle du helst vara?: barcelona. 15 dagar kvar!
5: Vad drömde du inatt?: om mat. jag har asperger inriktat på grön sparris.
6: Hur ser ditt hår ut?: aldrig varit snyggare, kort med lugg och hej o hå.
7: Vad har du gjort idag?: shoppat för flera tusen tusen.
8: Vad kommer du ha gjort inom den närmaste timmen?: tryck min tunga mot min ilande tand 23 ggr.
9: Vad kommer du ha gjort inom dem närmaste 24 timmarna?: åkt härifrån, hem.
10: Vad har du på dig?: hans pyamasbyxor med blonderingsvätske fläckar, linne från hong kong, acne tshirt och kofta.
11: Vad skulle du vilja ha på dig?: den där klänningen jag ska ha på vår dag
12: Hur ser ditt hår ut?: ffs?
13: Hur ser ditt hem ut?: mitt hem. är en våt dröm. min borg, mitt paradis.
14: Hur skulle du vilja att ditt hem såg ut?: på inget annat sätt.
15: Har du tänkt på någon/något lite mer idag än andra dagar?: ja. faktist. en från högstadiet som jag drömde att jag var otrogen med. han lyfte upp mig ovanför huvudet precis som i dirty dancing och jag var så lättviktig.
16: Vad tänkte du på under din senaste skamsköljning?: under min senaste tarmsköljning? jag undrade nog om det verkligen hade nån effekt...
17: Någonting annat?: submit query.

p3 ringer mig

Blir sjukt förvånad när jag hör min ringsignal i alla högtalarna i lägenheten, virrar omkring och försöker hitta telefonen innan jag inser att det faktiskt är p3 som valt att spela det snurrar i min skalle. Alltså, ingen ringer, ingen vill mig något. sätter mig ner på en köksstol och fnissar.

imorgon


REN

Min premie för ELLE prenumerationen landade precis på hallmattan med en lätt duns. Ett läppbalsam från ett märke jag jobbade med förra året vars produkter jag fastnade för; REN. 

REN är hudvårdsserien som kombinerar det bästa ur två världar: Högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade, 100 procent naturliga ingredienser. Det kallas ren bioaktiv hudvård.

REN gör rena produkter som INTE innehåller: syntetisk parfym, petrokemiska ingredienser, sulfater, animala ingredienser, silikoner eller parabener. REN testar inte sina produkter på djur och rekommenderas av The Vegan Society in The Animal Free Shopper 6th Edition


maxpuls

Löpträning imorse, gick HUR bra som helst. Allting flöt på till Daft Punks liveskiva från förra året. Ner till skanstull, bort till Hornstull, tillbaka genom tanto och den mördande uppförsbacken upp till bron över järnvägsspåren, tempoökning nerför södermalmsallén, uppför trapporna vid skatteverket och fullständig raserispurt till porten. Folk vände sig om för att se vad det var för rovdjur som jagade mig. Vid målgång hade jag ny maxpuls på 205 och ordentliga andningssvårigheter, men efter en liten promenad i parken kunde jag gå upp och duscha, steka ett ägg, fixa resten av frukosten och pusta ut!


pepparkakor i maj.

Fredag: vänta på samtal som inte kom, få mail som jag aldrig trodde att jag skulle få. Aerobics på kvällen där jag stötte på en trevlig träningskamrat som jag inte snackat med sen februari. Nu skall vi börja träna ihop är planen. Trevligt med folk på friskis som vågar prata och bonda med andra!
TGIF med Amanda i kungsan på kvällningen, och äntligen fick jag min oreo madness. Himmelskt! Efteråt uppträdde eldkastarpojkar. Fascinerande.
  
Lördag: klipptid hos Johanna på De e vi, hon hittade mina lockar som jag trodde jag hade förlorat (jag liknade sideshow bob ett tag där...) lunch på Chutney och sedan klädjakt. Hittade tunika på MQ som var så fin att jag nästan valde att inte tro att det var sant. Promenad, promenad promenad = SKOSKAV.
Picnic i skånegläntan med mina två favoriter A & T på kvällen. Aftonen avslutades med YATZY och Stephen King.
  

Söndag, TODAY: Städdag med BFR Lommen och schlapp.

lunch - smile!

Omelett med tomat, avokado, grön sparris och stekt kyckling.

vaxholm

Vaxholm med pappa igår var helt fantasitiskt! Sommarvärme och fantastiskt vacker omgivning! Dit vill jag åka igen, helst snart, helst i helgen. Nu blir det omelettmakeri, lägenheten är så gott som färdigstädad ala nazimanér.


Boatride

Om en timme skall jag möta pappan för en tur ut till Vaxholm. Tur att det skall bli högtryck och 18/19 grader varmt. Fram med kameran och fota svensk vår i skärgården. Idyll idyll IDYLL!

Här har ni min wake up låt, det är mitt alarm på mobil, har även varit pojkens ringsignal. Jag vaknar alltid riktigt fort för jag tror någonstans i sömnen att det är han som ringer.


stomachturning

Inte för att vara picky, men jag kräks av programmet Rent Hus på 4an. det går bara inte..

not much time

Äntligen lite tid över att sitta ner och skriva om igår och idag.

Igår var alltså sista dagen på berghs och redovisning av SvD projektet. Alla våra tre lärare var där för att bedöma både presentation och utförande. Det fanns öl, vin, chips och choklad och möjlighet att snacka jobb, något jag tog fasta på... När lärarna hade gått hem fortsatte festen först på skolan och sedan drog vissa av oss ner till sunkbaren.

   


Imorse var jag varit ute och sprang med pappa, 40 minuter runt KI, KS, Hagaparken, Valhallavägen, Karlbergsvägen tillbaka. Joggingen är verkligen den bästa träningen, är peppad att komma igång igen!
Åt frukost på femman, gick igenom oika väldigt viktiga sätt att tänka för att må som allra bäst både psykiskt och fysiskt, massor med nya insikter!

Intervju nummer två hos potentiell arbetsgivare var inbokad klockan tre och jag kommer att få svar på fredag. Hungrade ihjäl på vägen hem, både sällskapsmässigt och matmässigt, så jag kirrade kickass omelett med stekt kyckling, grön sparris, avokado och tomat. Melon och jordgubbar till dessert. namnam!

Berghs Reklamkommunikation introkurs - check!

Åh, jag har så mkt att skriva och visa, men så lite tid, måste hoppa i sängen NU, ska springa med pappa klockan 8 imorgon, sedan ha frukostmöte angående min andra intervju för reklamassistensjobbet, lite tips från coachen!

Kvällen med avslutningsfest på Berghs var fantastisk!!
Tell you all the gossip imorgon...

pannkakshjärta.

På brunchen i söndags fick hjärtat en matig present av mig.


zen

Efter att ha känt diverse upprörande känslor inombords, allt från rädsla, ilska, ledsamhet och ensamhet fick jag nog och körde guidad yoga hemma på mattan, sen andningsövning och nu sitter jag och lyssnar på Gil Fronsdal, som jag har skrivit om förut.

Känslan av att vara i kontroll slår allt annat, även kortvariga lyckorus.

oroande

Jag känner mig nere och orolig denna morgon. Sex gånger under natten fick jag gå upp och kräkas, och kroppen kunde inte sluta ens när det var bara galla som kom upp.. Det började under kvällen med halsbränna, jag tänkte att jag kanske hade pillat i mig för mycket frukt (jag vet, det låter helt osannolikt) under dagen.. Mycket mer än fruktsallad och en laxwrap med pepparrotscreme hann jag inte få i mig under dagen.
Eller var det hallonen som var boven? jag känner mig helt lost, men en sak är säker och det är att jag känner halsbränna väldigt ofta nu för tiden, något jag aldrig har gjort innan...

Om det inte hade varit strejk så hade jag haft en chans att få en tid på vårdcentralen för att kolla efter magkatarr, men tills dess får jag hålla mig till basiska livsmedel....

feedback

Ett mail idag gjorde mig glad, det var feedback på vår copyuppgift, lite sent men aldrig FÖR sent. Både min och Emmas idéer var representerade bland hans favoriter!


Det gör att om du väljer denna väg, blir kravet på originalitet ännu större. För att undvika

klichéer. "Vi hatar också dålig reklam", "Reunion Class of -33", "Hapfh er dfu bä?" om att

förstå varandra, "Nokia - connecting people", "När slutar vi att drömma?", "Välkommen till

Folkhemmet!", "If only you were 45 years older, 2 times richer...", "Thank God it's Friday"

är några av mina favoriter.Bra, kul och en oväntad lösning som tillför syre till bilden. Bra jobbat.  Visst är det skönt när veckan är över

över och vi kan se fram emot en härlig helg med... Postkod-lotteriet? Eller. Nej,

ut och festa på stan. Have fun, live a little!


hallon

En dag av taktpinnesvängningar idag. Konflikthantering och projektledning när svd projektet går in på sina sista skälvande dagar. För att tackla ansvaret går jag på promenad hem från mötet och äter lite hallon... samt knåpar ihop vår bakgrundsförklaring till Mats.

jag är trött och mosig. och vill äta skippersemla i maj. sockerråttan i mig löper amok..

Inneskor och fina omgivningar

På Beyond Retro hittade jag igår inneskorna jag letat efter mitt hela vuxna liv. Överlade köpet i en millisekund innan jag styrde kosan med schwung i steget mot kassan. Plus i kanten på en fin dag var: en leopardsjal, lunch på Chutney ute i solen, eller i alla fall värmen med Laila och Angelika, skön promenad in mot centralstationens omnejd och presentköp till tobias (frasierbox #6) och ännu en pocketbok till moi.
Mötte upp en glad men trött pojkvän och åkte hem för att snart sitta i en taxi på väg mot hotell palace och senare stallmästaregården där vi avnjöt en avskedsmiddag i min systers ära.

Snart blir det brunch för vår del, jag smygäter fikon för jag är hungrig likt människorna under finska vinterkriget. ge... mig... brunch.

 Foamparty

Sony har ju så underbara reklamfilmer.

ad:

 
behind the scenes:

 

eld och igenkännande

Eld från valborg, ett lockigt hår och en hatt. Vilka kan det vara? Det bara måste vara vi. in both ways.

eldus

avskedsätande

37646-324
37646-323

Imorgon kväll ska delar av familjen till Stallmästaregården för en avskedsmiddag i min systers ära. Hon åker som volontär till Malaysia på söndag. Sen fortsätter hon till Singapore och ska vara borta några månader. Jag hoppas på att det blir lika mysigt som när vi var där med våra amerikanska släktigar i augusti förra året. Extremt god mat och talar till kvällens fördel.

besvikelse

Så fick man ett mail om att konserten vi väntat och längtat efter så länge är inställd p.g.a sjukdom.

Kunde nog inte känna större besvikelse just nu...

babies

Ha! är det såhär det kommer gå för mig om jag får söner? Haha, jag skrattar så högt, jag kan tänka mig tobias skriva under denna lapp som hormonstinn tonåring... tur att han som framtida psykolog redan är utsedd att sköta uppfostran av våra framtida barn.

sushi i duggregn

jag ÄR en jättestor kanelbulle. Jag bakade en hel massa, stora, fyllda till gränsen i bomhus igår och det finns en anledning till att jag kallas snäckan av min bästa vän helena.... jag har dessutom vid ett speciellt kanelbulletillfälle, deklarerat att om jag blev strandsatt på en öde ö skulle kanelbullar vara min end sak jag skulle vilja ha som proviant. Så, två dagar och tolv kanelbullar senare ser jag ut som en gravid elefant. HÖGGRAVID elefant.
bun

Svalt duggregn med vegetarisk sushi på balkongen, frasier på tv gör att magen slappnar av och fine mår genast lite bättre.

Trots den stora magen och jästen i tarmarna kan jag inte sluta le åt tanken att det snart räcker med ett tak och en stad att hysa oss båda. -vinkar hej då åt Gävle-


RSS 2.0