Lights are changing; Robyn

Någon som brukar hänga på Landet? Skall dit och se Robyn imorgon. Verlar trevligt och mysigt enligt konstens alla reglar.

Adidas goes Fafi!

Kolla på dem! Imorgon, imorgon! *sjunger och trallar*
37646-4437646-42
37646-45
37646-43

Special springing gel!

Det är vår, jag kan gå i leggings utan att frysa anklarna av sig och hela parken är full med barn! Vi skall ge oss av till Jenny&Jag, måste snoka reda på något snyggt till Helenas student.

På måndag skall det köpas Roskildebiljetter och midsommarplanerandet går in i nästa fas!

Jag märker verkligen hur mycket jag behöver värmen från solen, jag blir som en helt ny människa. Motivationen till allt förut så jobbigt kommer sig smygande helt naturligt. Så otroligt skön känsla.

Jag är så rörd över hur vissa människor verkligen ställer upp när man som mest behöver dem.. Mattias var dunderförkyld inatt och ändå satt han uppe till 03 och pratade med mig och försökte trösta mig. Ibland får man verkligen en reminder vilka som är ens riktiga vänner. Och då blir man glad!

Torsdagen och fredagen spenderades ute hos Dermalogica i hammarby sjöstad där vi denna gång sysslade med kroppens produkter och behandlingar. Väldigt roligt! =) Nästa vecka är det Decleor i fyra dagar, sen är det Valborg. Gävle som gäller, matlagning och ännu ett tequila race? Vi får se! haha

10 timmar countdown.

Om 10 timmar bär det av. Har precis packat färdigt och skall krypa ner bredvid Tobias. Fan va underbart det kommer bli!

New York here we come! =)


video game frenzy

Igår köpte jag så otrrrroligt mycket snyggt, och nu kommer dessa spel som jag bara måste, måste ha. Usch, när jag kommer tillbaka från the big apple (vi åker imorrn, jag kan inte tro det är sant!!) så kommer jag vara pank som en kyrkråtta. Men det är det värt. Åh, va mycket fint och stiligt det finns i affärerna just nu, jag älskar H&M på götgatan och mina nya röda cheap monday. YOWZER!


Desperate housewifes


Godfather

RSS 2.0