bring back the dead.

Vi är äntligen igång igen, MASSOR med nya och lite äldre bilder som definitivt är värda att titta på!

ironi.

Söndag verkar vara min dag då jag resumerar vad som hänt. För omväxlings skull skall jag inte göra det idag, jag kan bara nämna att vi hade eminenta gäster hela helgen, och det var trevligt som alltid. Mina vänner gör mig verkligen stark och glad.

Har spanat in Elle galan, och sitter nu och spanar runt på modellagenturer. Inte för min egen räkning direkt, men jag försöker leta reda på Rosanne.. senast var hon ju hos models1, men jag kan inte finna henne... skulle vara roligt att se hennes portfolio igen, hon är så duktig.

Ironi är ett ganska lustigt begrapp, men som mer och mer inträffar. Tobias och jag satt och kollade på hockey idag när jag bestämde mig för att fixa mackor. Under hela matchen har Sverige verkligen varit nära att ta ledningen igen, men inget händer och Tobias sitter som på nålar. Jag satt mjukt och skönt i soffan, så upprymd var jag...
Naturligtvis hör jag inte när tobias säger och frågar om jag kan fixa mackor till honom också, så när han pallrar sig iväg till köket gör sverige mål. Jag bara hörde hur det small i köket och det visade sig att tobias värsta fiende, vår micro, hade blivit misshandlad. Ironi är verkligen skrattinjagande, men ändå otroligt enerverande. Alanis beskriver det så som det verkligen är i själva livet...

söthet i kvadrat

Åh, jag blir svimfärdig av alla små söta!

pragmatik är underbar.

Slutade runt klockan elva idag, har varit pragmatiskt fram tills nu. Ringt samtal, skickat iväg mail, städat, ätit.
Har bokat in tid hos Fredrik på naprapathögskolan, fixat elekriker till syrrans hyresgäst, pratat med damen som säljer Fitline.
Tobias mår inte bra och sover, men stray boys tröjan han fick av mig har han provat och den satt fint, så fint.

Trött.... nattens aktiviteter var underbara men den långa tidsperioden berövade mig stor del av min sömn.. tror jag skall joina tobic för en power nap (som alltid tenderar att dra ut på tiden btw...)

nya frisyren!

extensions


gävle, new york, stockholm

Jag hade den bästa av helger! Mycket fest, mycket Mattias och Hanna, mycket dans, mycket hångel, mycket bordsfotboll, mycket kärlek helt enkelt.
Nästa helg ska vi ha en riktig helkväll här i stan och bara festa järnet, skall bli hur roligt som helst! Vi har även smitt planer för i sommar, det bli midsommar i min sommarstuga utanför Halmstad, sedan kör vi vidare till Roskilde. Jag längtar så mycket att det känns som om jag skall gå i en miljard små bitar!!
pics:


vi på mcgills        
             
baby och jag          

he's not trying, I am.     

skål!

Skall på ledaruttagning idag, skall bli roligt. Det är först infomöte och se lämnar man in en ansökan om att bli ledare. jag har ansökt om aerobics och step, för det är trots allt det jag tycker är roligast. Koordination och bra musik, hoppas de tycker om mig! Skulle vara grymt roligt att få bli instruktör.

Resan till New York är bokad. Jag och älskling åker den 4-9e april, och bor på Kimberly hotellet i the Diplomat Suite med 2 helt seperata och härliga sovrum, med varsin separat badrum, med ett litet kök där man kan ha GI frukost istället for Amerikanarnas GIANT muffins och bakelser till frukost! Man får också fritt membership till New York Health and Racquet Club. Snacka om att vi skall spela squash!
I hotellets bottenvåning ligger ocksa Nikki Midtown som är Manhattan's location av Nikki Beach's klubbar, och där lovade hotell managern oss ett av de bästa borden! Fan va schysst det är att ha en transatlantic syster med en tjock kontaktlista! HELT osalgbart...

Nu börjar proven rulla på, det har gått bra hitintills (har haft alla rätt på de två första skrivningarna) men nu har vi teoretiskt prov i ansiktsbehandling på måndag och manikyrprov nästa fredag. Men det är så roligt! Manikyren idag gick jättebra och jag längtar tills nästa gång vi har vaxning, det var bland det roligaste jag gjort! Både Mattias och Hanna vill få ögonfransarna färgade när de kommer hit, och jag skall experimentera på Tobic innan. Min mamma fick även hon en behandling och var mäkta nöjd! 

RSS 2.0