Viktigpetter.

Jag kan bli jävligt velig när jag står inför något stort, lite så att jag vill backa ur.. men nu har jag suttit flera timmar och verkligen käst igenom all fakta jag behöver veta och nu känner jag mig bara så fruktansvärt taggad, jag vill helst ha åkt redan!

Gick upp tidigt och har suttit vid datorn hela morgonen, skrivit ut viktiga papper, mailat viktiga personer och lekt allmänt viktig.
Snart ska jag ut på stan och vara viktig; köpa adapter, shampo och dagen avslutas med en vaxtid.

Ikväll kommer Poirotfanet Finey att sitta fastlimmad framför Dolken från Tunis. Molto bene!!

aretha är jul!

Jag är lite trött på Victoriakören nu. Högt tonartssjönsjungande flickor/damer/kärringar som sjunger julsånger i all ära men jag ville lyssna på litre aretha franklin... det gick inte min far med på mer än tre låtar, sen var det höga C som gällde igen.
Julen ger mig timmitus, kan jag få lite bidrag?

Från ett hus till ett annat.

Lämnar Mölle

mölle

För att fira jul i Östanböke (lite läskigt att japaner vet vart vi håller hus... exakt)

37646-78

insomnia.

jag kan inte sova. mitt knas-knä gör sig påmint. Det gör inte så mycket att jag tvingas vara vaken för nu är det parlamentet.

kan någon för ovanlighetens skull ge mig en helkroppsmassage?

Lycka är...

att ha klarat CIDESCO med stjärnglans och äntligen vara fri från alla måsten en liten tid. Alla i klassen är så ledsna men den känslan har inte infunnit sig hos mig ännu. Jag är bara glad att det är över, men jag är bombsäker på att om några dagar kommer jag börja stortjuta när jag inser att jag inte skall gå min vanliga väg till skolan och lyssna på de vanliga låtarna på vägen dit. Att jag inte kommer att hänga med tjejerna mer eller skoja med lärarna. Usch... bara att skriva om det känns konstigt/ledsamt/diffust.

Utnyttjade mina presentkort idag, vann ju pris i I.D's och dermalogicas säljtävlingar dårå *bröstar mig* Fick en sjuhelvetes massa produkter för stålarna och nu krävs det ett till badrumsskå för att rymma allt. Trodde aldrig man kunde bli så besatt av produkter

Det är ensamt i lägenheten. Inget att plugga, Golnaz är inte här..... just avsaknaden av måsten gör mig.... orolig!
Imorgon är det äntligen, äntligen dags för Finey att söka upp sin frisör hon en gång hade som kund på skolan. Jag har väntat och väntat i tre långa månader för att dagen skall inträffa och utväxten har ökat i intensitet och utbredning. Men nu är det över, och förändraingen kommer bli radikal och snygg!!


skratt

Skulle googla vad gasväv heter på engelska och i rena hyseritröttheten typade jag www.gasväv.se - skrattade högt för mig själv.

Ännu mer tröttsamt när syrran och pappen ringde från hawaii och berättade om hur de har det. TLÖTT!

Gasväv heter tydligen gauzes.. Man lär sig alltid nya saker.

När jag satt och pluggade plingade det på dörren och där stod mamma med julpynt i modest, perfekt mängd. Nu stökar hon runt i lägenheten och sätter upp vitt glitterris med julslinga i, små tomtar och röda vaser. Så fint så!
Min mamma är garanterat bäst i världen.

Helgen.

Helgen har som alltid gått för fort. I fredags hade jag mitt sista praktiskta prov, i epilering och 10 minuter innan vi slutar och 40 minuter innan mitt tåg går kommer vår lärare in med en skrivning, sådär surprise surprise! Jag tror jag skrev på rekordartade 7 minuter sen slängde jag och Linda oss på tunnelbanan och stack till tåget. Väl där ringde Ullis upp och sa att de hade korkat upp skumpa i klassrummet och skålat med lärarna. Där satt jag och Linda med en pimpim påse och apelsinjuice. fest!

Senare gick vi på tobias mammas julshow vilken var superrolig, jag skrattade extremt mycket (och lyckades koordinera det med när jag filmade så mitt ekorrliknande fniss hamnade på ljudband). Jag hade obsessat om potatisgratäng för Laila och Tobias hela kvällen så fam walldén såg till att jag fick min urge stillad på Helt Enkelt.

Åkte tåg med Tobias pappa, försökte plugga cidescofrågor men somnade hela tiden (inte så konstigt när jag gick upp 05.30). Sa hej då till honom på arlanda, åkte hem och mötte upp mamma. Fixade i ordning hennes bedrövliga naglar (ta aldrig bort byggda naglar hemma såvida du inte känner någon manikyrist som kan sopa igen spåren) och klippte hennes bryn.
Hon är så bedårande söt, började direkt prata om hur vi skall fixa till smådetaljerna i inredningen som under hösten fallit i glömska pga all skola. Blev så jäkla glad, det känns som lägenheten kan bli så mycket mer personlig med hennes hjälp. Jag har ju inte ett spår av juldekorationer ens...

Långt inlägg - inte skrivit på länge. Det betyder ju inte nödvändigtvis att det jag plitar ner nu är extra intressant, men skriva bör man.

RSS 2.0