hypnoshysteri

Han är ju överallt på tv nu, mr presto som hypnotiserade mig. Just nu är han med i vad som måste vara min älskade Sandra Elgs favoritprogram; EKG.

låt bli!

Fan va sur, arg, förbannad, ledsen och upprörd jag blir av dessa sataniska snattare. Jag hade haft en superbra dag på jobbet, verkligen sålt superbra och haft massor med trevliga, roliga kunder inne. Två par var inne i butiken när jag registrerar tre killar i min egen ålder som kommer flinande in i butiken. De står bredvid ett annat par så inte tror jag mina öron när jag hör ett par referara till en doft som "liknar den blå... som.... stod här innan"
AH! tänker jag - trodde att jag kunde klara mig en hektiskt helgdag utan stöld. Sen hittade vi bara fler och fler luckor och kunde sammanräkna fyra stycken parfymer snodda,
OOOOOOFF WITH THEIR HEADS!
image144

kakpoäng?

Imorgon i p3s morgonpass så är jag en av kandidaterna till ett kakpoäng, jag är väl förtjänt av det!

Nu har de lagt golvet i min förstörda, nu lite mindre förstörda, lägenhet. Köket är väl på G, jag har fått lön och Tobias kommer idag. Mys!

och jag drömmer om att flytta........no more waterdamage!

okej.

OKej, så en uppdatering. Nya gallerian går segt som klister, jag smygläser pocketböcker på jobbet men när det väl kommer kunder är jobbet riktigt roligt. Jag bloggar lite också, skapande är roligt!

Men just nu är jag ledig, har huvudvärk (trots all kinesisk ögonmassage som finns) jag är slemmig som en toad i halsen med hosta, har fortfarande lumbagoliknande syndrom i ryggen. Men life's fine! (?)

Vår lilla splittrade familj som huserar i både sörmland/uppland och gävleborg skall få påökt! inom en inte allt för avlägsen framtid (jag undrar iofs om norrländska tidsavstånd är lika utdragna som avstånd i allmänheten) kommer en liten dolph. Tills dess botaniserar vi bland kennlar och badar i fotografier.

image143

RSS 2.0