BLOPPIS!

Sådär, nu är det bara att välja och vraka. Först till kvarn. Några saker har jag ingångspris på, andra är det fritt fram att börja buda var i prisrangen du vill!
Frakt ingår inte och om posten slarvar kan jag tyvärr inte ta ansvar för detta. OBS! alla föremål till försöljning kommer från ett djur och rökfritt hem.

BLOPPISEN AVSLUTAS FREDAG 3/10 KLOCKAN 21:00 . DEN SOM DÅ INNEHAR HÖGSTA BUDET VINNER.

Replay stövlar, stl 36. Använda mycket sparsamt, högst 3 gånger. Nypris 1800:- Ingångspris 599:-

  

Stylesnob pumps, stl 36. Använda EN gång - som nya! I mocka med guldspänne längst fram.
  

Bullboxer, stl 36. Använda två gånger, som nya! Vitt läder.
 

Marc Jacobs stl 36, använda en gång, ser helt oanvända ut! Träs på foten, bandet över foten är fäst i resår. Låg klack. Köpta från ebay. Utgångspris 499:-
  

Marc Jacobs stl 36, HELT OANVÄNDA! Sandaler med innersula av sammet. Minimal klack.  Köpta från ebay. Utgångspris 599:-

  

Vagabond stl 35, Helt nya, prislappen kvar! Aldrig använda.
  

Nokia 7370 Designmobil från Nokia. Väldigt väl omhändertagen, endast smårepor. Det på bilden följer med. Utgångspris 499:-
 

DKNY Stl M med snedskuren ringning och rosett på framsidan. Högra sidan har en rynkningseffekt.
 

Vintage Stl L.(passar även M) Kort svart jacka med grått innerfoder.


Ringspun stl M (Köpt på Virgin Store, New York. Märket finns ej i Sverige) Rutig skjorta med broderade detaljer.
 

Vintage Så söt tennisskjorta! Mönstret är tennisrackets och tennisbollar. Figursydd i Stl XS/S
 

Acne stl 36/S. Röd/Vinrödsaktig tshirt.
 

Vintage Stövlar stl 36/37. Högre fram än bak. Liten klack. SÅLDA!!
 

Monki Stl S(passar även M). Längre tshirt/tunika med löst åtsittande polokrage och knappar i hela ryggen. Använd en gång. BUD JUST NU: 180:-
 

Å Stl S (passar även M). Supermjuk tshirt med sjaltryck på framsidan. BUD JUST NU: 25:-


Indiska Stl S (passar även M) Tunika med söta fickor på framsidan. Använd en gång. BUD JUST NU: 40:-


Fifth Avenue Shoe Repair Stl M. Asymmetrisk bolero. SÅLD!
 

Vero Moda Stl S (passar även M). Tunn knytkofta som kan lämnas öppen eller knytas hur hårt mna önskar. BUD JUST NU: 75:-


J. Lindeberg Stl S (passar även en M) Grå kofta. SÅLD!


7 for all mankind stl M (passar även en S) Tröja med spegelvänd broderad text.


Diane Von Furstenberg. Stl M. Rosa jättesöt top där axlarna är bara. V-ringad både fram och bak. Någon liten söm som har gått upp längst ner i v-ringningen på framsidan där man även kan skymta ett svagt brunt streck.
  

Peak Performance Stl M. Dunjacka med nypris 4500:- Äkta päls som är avtagbar.. Är på kemtvätt as we speak. Utgångspris 1399:-

"allting går att sälja, kom och köp kom och köp"

Wikipedia: "Bloppis" Bloppis är en slags loppmarknad i bloggform. Ordet bloppis är en kombinationen av orden blogg och loppis, det vill säga en bloggloppis. Bloppisar drivs oftast av privatpersoner.

Acne, Marc Jacobs, Replay, Diane Von Furstenberg, DKNY, J.Lindeberg, 7 For All Mankind, Vintage, Nokia 7370

Någon som är upp for a loppis right here?

Detta är ett axplock av vad jag kommer att ge er chans att fynda på söndag, så håll i hatten och njut av helgen tills dess!


flickr

digital födelsedagspresent

En alldeles egen bloggdesign av min fina Mattias fick jag förutom boken Peace, Love and Food by Renée Voltaire.

"8 månader senare: Färdig!

Ha den äran käraste Josefine! Här finns alla de filer som behövs för att använda det här mopsiga bloggtemat. :D"

ett annat ljud i källan

Nya, mer höstiga, snyggare(!) hissgardiner i köket numera. Två svarta slår två vita.

some pressies

Vissa presenter väntar man gärna en liten extratid för... Som de från syster i Milano. Jag fick en kalender med konst från alla artisterna som varit med i Illustration Now Vol. 2 bok publicerad av Taschen samt knappar och panties från min nya obsession Tokidoki.

to whom it may concern

Nu har jag precis skrivit mitt egna arbetsbetyg. Är det vanligt att arbetsgivare låter sina anställda eller f.d anställda skriva sina egna som de sen fyller i?
Anyways, hur proffsig låter inte jag? Det vore väl själva f*n om detta inte leder till succé, läs själva:

As the project is phasing-out and activities have been completed, we very much regret that we are not in the position to extend her contract.

We thank Josefine for her services rendered to the project and wish her success for her future career.


echo echo echo

Amelia makes art gör de allra sötaste ullporträtteringarna av små dubbelgångare.
Mitt hjärta fylls till bredden av söthet...






It was time to say goodbye

Ikväll försvann de allihop.


the perfect bedroom

jag har gjort om helt i sovrummet med nytt överkast, nya kuddar, nya gardiner, helt ny stil helt enkelt. Det blev innerligt bra, och som pricken över i - den rosa kudden som stämmer perfekt med gardinen, mina och amandas plutiga läppar samt armbandet från Paris.


juicyjosie

Idag hämtade jag my little gift for myself, den underbara Juicy Couture doften. Som en klapp på axeln för diverse åstadkomningar hälsomässigt, att tentan är avklarad, granskningsuppgiften gjord och födelsedagen inträffad.
I'm NO smellycat.



a phonecall

Sophie och jag har nog aldrig pratat i telefon. Och knappt pratat alls sen jag slutade på jobbet i december, allltså för vad som kan liknas en eon sedan.
För en sekund ringde mobilen, Sophies namn på displayen.. Lite orolig att något var galet svarade jag och fick höra
"Hej jag kan inte prata nu, jag får inte prata på jobbet egentligen men jag ville bara säga fy fan vilka snygga bilder på dig på Facebooken. Puuuuss hej!"

Och sen la hon på. bara sådär.
Men här sitter jag nu, helt överjävlalycklig som få.
There's goodness in this world, for sure!

födelsedagsmiddag runt det runda bordet


fredagens födelsedagskalas DELUXE 90's style




soon it will be here

och det är ju inte ens jul snart!



I fix for you my friend

När jag kom till skolan idag hade min grupp strugglat hela gårdagseftermiddagen med att göra ett stapeldiagram i Excel men så kom jag, deras saviour och nu sitter vi på ett mäktigt sådant som redogör för hur tittarsiffrorna för Musikbyrån har förändrats genom åren.

I fix eeeverything.



nu har vi hängt i ett år


and I just can't seem to get enough of her...

not a cloud in the school

Hela min grupp kom försent imorse. 60 - 80 minyter för sent droppade de in, och där satt jag med två och en halv timmes sömn i kroppen och surade för att jag inte fick sova längre.
Men nu sitter jag i alla fall här i den slitna datorsalen på JMK och har snart skrivit den första sidan på vår granskningsuppgift angående produktionsvillkoren för populärkultursproduktion.

Halva gruppen är efter en halvtimmes jobb på lunch. Veklingar.

jag är liten och ynkling..

Från 20-01 hade jag och badrummet ett stormigt ON/OFF förhållande. Jag var väldigt klängig, men mina känslor fick aldrig något svar och till slut blev jag spolad - för gott, och kanske för mitt eget bästa. Nu har dålig mat slutat komma ut ur mig från alla möjliga håll, jag är vek och vågar inte dricka vatten med rädslan för att ON/OFF förhållandet skall bli mer ON än OFF igen.. Theres nothing like the sour taste of galla.... Förlåt min burdushet med uppstötningar och avföring, jag är trött och mosig i huvudet och önskar att någon ville transplantera en vanlig mage in i min kropp och ta bort det skämtet till mathantering som sitter innanför mina revben. 

This happens too often. Way too often...

Tolle tells the truth:

Unease, anxiety, tension, stress, worry — all forms of fear — are cause by too much future, and not enough presence

Guilt, regret, resentment, grievances, sadness, bitterness, and all forms of nonforgiveness are caused by too much past, and not enough presence.

Genial reklam

Enligt mig är den välplacerad med enkel story, endast ett argument som knyter an till folks dagliga sysslor och ger konsumenten användbar information. Den är konsekvent, konkret och koncis.

Watch and learn, helt enkelt.

           

ok, vi ska INTE ha barn ihop!

There is WRONG genes in this pool I tell you!!!


otrohet

Resultatet... vad ska man säga.. inte RIKTIGT som vi hade förväntat oss?! Det känns verkligen som taget ur filmen Yrrol och vi skrattar oss fördärvade.


en fin liten vän

Innan min kära syster återvände till Singapore så hade vi en liten get-together där jag fick pre-födelsedagspresenter, bland annat denna ofattbart fina adresstaglapp med varningstexten "Caution: Using of this product may cause spontaneous delight" . Utöver det fick jag fiffiga sushitillagningstillbehör från Japan och en fin kökshanduk från Rotor.

Jag längtar så mycket tills vi åker till Tokyo så jag får använda min fina adresslapp, tills dess spanar jag på kennlar som verkar seriösa och bra, hittills ligger Borzan's bäst till, observerar tips och råd på olika sidor och har frågelåda med uppfödare om allt och inget som jag kommer på att undra över.

I'm ready now.


Mai Börfdej

idag (har fortfarande 25 minuter kvar!)  har jag alltså fyllt år, hela dagen lång!
Min dag började strax efter det klockslag då jag föddes för 23 år sedan med ett tänt ljus och paket + sång på sängen av min fina pojkvän. Dagen fortskred med MEMS tenta som gick bra, sedan lite spend som money on yourself spree i Fältis och en galen klänningjakt till fredag.
Kvällen innebar mys med Panda och Groda. De hade kokat ihop innehållet för kvällen som bar temat pysselkväll. Vi gjorde grodor av glittrig grön deg och spelade massvis med Guitar Hero. Underbart!

Min finaste dag i bilder


   
  

  

  

"Life is too short...

...to be small"
Benjamin Disraeli (Brittisk premiärminister och författare)

VS

"Om man inte är glad på sin födelsedag när ska man då vara glad?"
Pippi Långstrump (Husgud)




I höstiga tider

Satt och tittade igenom hundratals bilder på ourvariable... åh, va jag längtar till krångtjärn nu, en liten plats mitt i ingenstans i Jämtland, med bara en vedeldad spis, utedass, loftsängar, en eka och fiskespön. Och denna underbara natur! Var där och fiskade med Tobias, Jarl och Persson i august 05 (vi hade två walldén och två persson i hushållet de dagarna, och jag reagerade såfort någon ropade persson, för det blev jag ju kallad på gymnasiet... smått förvirrande!) 
Jag och Tobias firade min födelsedag där för exakt 2 år sedan (15e-17e sept) och det var lika vackert då.

Jag längtar dit, för hösten är så underbart, ofattbart, gastkramande vacker där.


ourvariable

oj, va längesen.

Mediehistoria och mediestruktur

Bara tentaplugg idag. (förutom avstickaren och inhandlandet av allt godis för 255:- till födelsedagsfesten på fredag)
flickr

American panncakes

Addera lite bakpulver och vaniljsocker, låt smeten svälla 30 minuter innan du gräddar så blir det perfa!


Horton hears a Who!

Inatt när jag inte kunde sova så kollade jag, tillsammans med en rykande het vetekudde i sängen, på Horton hears a who. Jag är ganska säker på att jag väckte alla mina grannar med mina högljudda och ständigt återkommande skrattattacker, men jag kunde inte hjälpa det. SOOO FUNNY!!
Kan det bli något annat än bra när det är dessa personerna som gör rösterna:






Från filmen:





Industriell New York känsla fits me like a glove

Industrialisering. Funktion. Den första bilden känns som den skulle kunna vara tagen i huset jag växte upp i, fast inte när jag var liten utan när min pappa var det. Tänk, vi har växt upp i precis samma hus, han och jag. Kanske därför vi är så lika, rädda för källargubben är vi ju båda två. Jag hade velat se hur det såg ut i huset när han var liten - kanske lite såhär?


Foton: Sköna Hem


ucas, u can't

men hur bloody svårt ska det vara att fylla i ett ucas formulär?! Jo, I tell you its taken me all frekkin evening...
nu måste måste måste jag verkligen plugga ballarna av mig.

Bondens egen marknad

Varje lördag fram till den 18e oktober är det Bondens egen marknad på Katarina Bangata, alltså precis i mitt hood. Där hittade jag idag chilisås, äppelmos med vanilj och kanel, pressgurka, örtsalt, viltkorv, viltpaté, älgkorv och ost.
Allt närproducerat, ekologiskt och/eller KRAV märkt.



ett nostalgiskalv som mäter 9.0 inombords

När vi var små så läste pappa alltid en speciell saga för oss. Till slut så kunde vi den så väl att vi började recitera den vid andra tillfällen, och det händer fortfarande att vi säger "snabbt som blixten" om något som måste göras på momangen.
Tydligen så hittade pappa boken ute på landet, för i morse fick jag en inscannad bild som utlöste en kedjereaktion bland minnen, känslor, förnimmelser och välbehag. Ett nostalgiskt jordskred utan dess like.
Jag kommer dessutom ihåg när jag inte kunde läsa, utan bara återgav muntligt vad jag trodde vad den rätta texten, så för mig var vännen sixten "bennesitsen".
Oh sweet, sweet childhood memories, so precious to me


en bull i stan?

i tron om att jag är hemlig tittar jag på 25års resor. Långtbortistan resor. Istanbul är ganska nära geografiskt, men dessa bilder får en att tro att man ska besöka en svunnen tid, och det fullkomligt älskar jag. I want november to be here already.





djifflisar

idag bakade vi med gemensam ansträngning gifflar med glasyr


maybe its your LOCKY day?

Iomed att jag inte har sånthär lockigt burr längre så säljer jag tre riktigt bra produkter för lockigt eller vågigt hår på Tradera just nu. Plus ett grymt fint glasögonfodral från 10 gruppen. So go shopping!!














foodcourt

Jag botaniserade på Lidl idag efter tillsatsfritt kött, och believe it or not, efter många kundkorgskrockar med diverse "typer" av människor hittade jag tillförlitliga gyros och çevapçiçi båda med skyhögt köttprocent. SUCCESS!


Väl hemma slängde jag så ihop gyros med tomat/avokado/broccoli/ädelost/cashewnöt sallad och det sista av broccoli och ädelostgratängen med tsatsiki till.


Som uppskattades till astronomiska nivåer med eyerolling och mmm-ande.


thats cute

Satt och sökte bland diverse pressklipp igår natt och fann detta av allt på hela wilda webben. Trodde jag skulle dö av sötslag, min lilla fina pappis!
Gud va jag saknar mina föräldrar..

Jag var på plats i skolan imorse klockan 09. Det betyder revälj kl 07 och allmän stress med tokyoinfluerad människomängd på tunnelbanan. Väl i skolan var JMK salen släkt och jag kände inte igen någon där. En välbekant känsla av att vara på fel plats vid fel tidpunkt rullade över mig och mycket riktigt. 13-16 har jag föreläsning.
Men istället för att känna missmod så gick jag ut till ansalgstavlan och letade reda på en tös som ville sälja kurslitteratur och mötte upp med henne för lite byte av kunskap mot en peng.
Sen reklamerade jag ett hushållsgeråd hos Åhléns, tog tuben hem, gjorde "frukost" åt Tobias och snart skall vi så i gemensam trupp bege oss mot varsin instution av Stockholms Universitet.

datt
datt
datt
jag slår på stora organisationstrumman i mitt liv just nu.

jag skriver ...

jag skriver inget vettigt
jag bara bakar
och lagar mat
och lägger upp bilder på det jag bakat
och lagat

Jag borde skriva om intressanta filosofiska konversationer jag haft
eller världsomspännande resor
om när jag red elefant
eller bröt mig in i min egen lägenhet

jag borde visa
mer av mig själv
eller så är detta bara
jag
och det är inte så lite
fastän jag är kort

jag blir bra på kort.

det är du och jag mot världen honeyhalvan,



Cause I know him so well

Tobias favoriter är dammsugare. Så idag var jag bagare här hemma och gjorde en låda och utökade kylen med gottgott.



pojkvännens sötsug kl 22

resulterade i att jag bemötte hans behov med denna fina sak


yes chef?

Lagade ny LCHF middag idag, som jag hittade hos Raringen. Dock bytte jag ut mozarellan mot ädelost.


ta kontroll över din blogg

Följ min blogg med bloggkoll

put your hands up in the air for Wall-E

Jag var helt stum efter bion igår. Pixars lilla "förfilm" fick mig att kikna av skratt och Wall-E fick mig att gråta av söthet. Bästa filmen i år.




jagtyckeromdig

Kunde inte motstå att köpa denna till T idag. ♥ 
 

dåligt samvete

Igår kväll ringde jag min älskade syster i Milano.. egentligen primärt för att jag behövde en tjänst, eller ett nummer inför vår granskningsuppgift av populärkultursproduktion. Det kändes så kasst att ringa bara för att jag behövde något och inte bara för att höra hennes röst, hur hon mådde hur hon trivs osv. Hade tex ingen aning om att hon hade varit tillbaka i NY för jobb förra veckan m.m.
Måste bli skärpning på det känner jag, kändes riktigt uselt.

Idag är det fredag och jag börjar bli sjuk / är sjuk. Tobias med  tillhörande grupp skall övervaka ett övergångsställe här på söder så passa er, ni kanske kommer att delta i en fallstudie i psykologi utan att veta om det!

Baking frenzy.

något har hänt med mig. Jag borde plugga men istället gör jag:

äppel och kokos smulpaj

kladdiga muffins med kinapuffar

så, nu har jag skärpt mig

disciplin! ordning i leden! avsittning uppställning!
så. nu har jag samlat mitt splittrade oharmoniska ego ihop igen och känner mig mycket mer balanserad.

Skolan är heavy heavy stuff, med föreläsare som påminner om piff och puff i vimsighet. Underhållande, men ostrukturerat. Jag tackar gud för begagnad kurslitteratur, där det mest väsentliga (läs: det som kommer på tentan) är överstruket med neonrosa överstrykningspenna. Variationen mellan svart/vitt och neonrosa emellanåt var det enda som höll mig vaken igår när jag plöjde mig igenom den oändliga åkern av materialinläsningsdugliga sidor tills dagens föreläsning som handlar om "ekonomiska perspektiv på medierna idag, struktur och marknader; Sverige"
Först är det dock handledningsmöte inför granskningsuppgiften som vår grupp skall ta sig an denna vecka.

Det som ligger närmast i tiden, för att inte säga genast, är gymet. Sayonara.


RSS 2.0