pantomim.

Min anatomiföreläsning idag var ordentligt jobbig. Till slut var jag så trött att alla bokstäver i blocket hamnade på samma plats och min lärares ord flöt samman till ett obegripligt babbel. Efter skolan rekade jag min väg till Rosenlunds värdcentral, gick halvt vilse för att till sist upptäcka att det var skrattretande nära hem.

Men sen vände det och IKEA ringde och berätttade att  min tvbänk  kommer på måndag!
Dessutom ringde min träningsspecielist, som visade sig vara världens trevligaste tjej, och vi bestämde en tid då vi skall träffas och lägga upp min träning inför hösten.
Things are very good.

Imorgon får jag träffa min älskade. Som jag har längtat!

come again, yesterday was a bloody good day.

Kom igen - kom igång.
Jag har inte tränat sen dackefejden, och mått riktigt dåligt över det. Obsessat, men inte orkat ta tag i det. Tills igår, då jag var på det nyinrättade step-passet på ringen och upplevde träningseuforism på hög höjd. Hennes block var perfekta och musiken var otroligt medryckande och alla som känner mig vet att jag kan ta i tills jag bokstavligt talat stupar bara musiken är bra. And boy, var jag nära att stupa efteråt eller? Det finns inget i mitt vokabulär som heter mjukstart!
Bokade träff med min träningsspecialist sex gånger under hösten, tänkte ta styrketräningen till en ny nivå...
På vägen hem hade jag världens sötaste/roligaste röstmeddelandet från pojken på mobilsvaret, och endorfinerna skjöt i höjden likt fyrverkeripjäser. Allt var riktigt tip-top!

Jag har världens träningsvärk i latsen idag (jag hade ju dessutom kört body faradic i skolan på dessa stackare) och biceps och triceps är lama som två dyngraka a-lagare. Tur att det är en ren anatomiföreläsning idag så jag slipper röra på mig så intensivt (helst inte alls).
Ikväll blir det pack av things (imorgon = äntligen till gävle) och lite förberedelser inför mina två gäster som sover här under fredagsnatten. Lite hostelmys sådär.

Jag fyller år snart! Och jag är så sjukt sugen att utnyttja mina fördelar av att min kära syster jobbar på gucci och har x % off. Det kliar i mina köpnervtrådar, det finns mycket jag vill ha. Det som lockar allra mest nu är ett par snuskigt snygga jeans från R by 45 rpm.


morgonpragmatism

Vaknade en halvtimme tidigare imorse för att känna hur pragmatismen tog överhanden, och snabbt som tusan blev det ordning i lägenheten igen. Uppstyrning har guld i mun. Jag är bäst på att styra upp saker, oordning i alla former är en utmaning.

Frustration över att det är lång tid kvar till fredag. Jag längtar efter Tobias så att jag blir galen. Distraherar mig med skola, träning och plugg.

Igår fick jag äntligen benen vaxade, jag började bli orolig över om jag höll på att förvandlas till en ap-avart eller vad som höll på att hända. Men så, det var repetitionslektion, alltså den sista innan det praktiskta provet, och I did good.

idiot 2006.

Så drar en ny session igång med idiot 2006. ohwell. De bjuder in till skratt.

Var hos Gittan idag. Vi bestämde att nu när jag mår så mycket bättre behöver jag bara komma varannan vecka. Tills nästa gång skall jag fylla i ett förlustdiagram, med start med mitt första medvetna minne och tills idag,. allt från att snuttefilten försvann till dödsfall, försluster och svek. Sen analyserar man diagrammet och ser om det finns någon röd tråd från barndomen och framåt. Jag tycker psykologi är så himla intressant att jag blir alldeles excalterad över att analysera och dra slutsatser. Kanske kommer jag en dag komma fram till varför jag är som jag är!

Låten i nokia n91 reklamen (som jag antar är Moby) är sjukt stämningsfull! och själva reklamen är väldigt bra gjord. Jag blir  så sugen på berghs igen. schools of communication. OM jag någonsin märket att hudterapeut inte är min grej, då är det mitt kall.

 plugg?


tripos.

Jag saknar att bo utomlands, det var så mysigt att vara bortkopplad från Sverige en tid, och vara helt isolerad. Jag tittar på hotell som söker svenska hudterapeuter. Thailand, Australien, USA, Hong Kong, Singapore, Grönland, Japan.....vart skall jag ta vägen?
Om jag skall utomlands vore det kanske (väldigt) dumt att skaffa husdjur, något har obsessat om ett tag nu sen jag började bo själv. Det kan bli så ensamt ibland iomed att all min tid går till skolan nu, massor med plugg och sena kvällar i salong gör att jag hinner sällan träffa kompisar.

tripos
Mitt och senare även Tobias hem.


Fredrik och Filip.

Av en slump ser jag Fredrik och Filip köra omkring i mina hemtrakter!
Oh göinge, long time no see. Hjälp, vilken dialekt... I vanliga fall utalas Josse med o, men inte där NEJ! med u skall det va. Juuusse. Fina tider det va, högstadiet.

Jag saknar verkligen skåne. Inget slår Skåne. Home is where...... ? heart is, you hang your hat, your mail is sent to?

long time no writing.

Oj, glömt bort min blogg någon? Jag hade det i alla fall, men medans regnstormen utansför eskalerar skall jag ta mig fan uppdatera här lite. 3 månader  sen sist, och jag tror aldrig att jag har varit med om tre mer händelserika månader.
Det har varit slut mellan mig och tobias, saker har varit riktigt ruskiga och jobbiga för att sedan efter ett tag på botten börja vandra uppåt. Vi dejtade, blev så småningom tillsammans igen, blev särbo och började ta tag i att bli två autonoma individer. Kampen mellan det onda och goda fortsätter. Det är alltid svårast och jobbigast att göra det rätta - men vi kämpar.
Jag går till världens mest sympatiska, lyhörda, intelligenta psykolog på Kungsholmen och jobbar varje dag med att förändra min självbild och bli starkare. Jag har erkänt mina fel och brister och min litenhet  - och kan nu se mitt förgågna liv med nya insikter. Personer i min närhet och periferi betraktas annorlunda och ingen känns längre som ett hot mot mig och min status i div. sammanhang.

Jag har slutat ta saker personligt och erkänt mitt värde för mig själv. Jag behöver inte må dåligt pga av att någon annan har brister i sitt självvärde och tar utr det på sin omgivning. Min umgängeskrets här i sthlm har förändrats totalt och det känns nytt och roligt! Things are looking good!

Jag var på roskilde som ensam tjej i en konstallation av tre. Nyttigt, odramatiskt och jävligt roligt! Var på Beccas lantställe i småland med hennes vänner och tobias, också otroligt trevligt med nya bekantskaper.
Prag med Tobias familj, alltid lika trevliga, roliga, snälla och omtänksamma. I bilen till stockholm för några veckor sedan kom jag och tobias in på det att båda vi tycker det är lättare att prata med den andres pappa än sin egen. Hur kan det vara så egentligen?

Jag skall gå en skrivarkurs i falkenberg, för jag skall skriva en bok! Jag har alltid haft planer, och i sommar har många utkast till början, händelser, slut, intriger poppat upp i huvudet på mig. Jag borde alltid ha ett block med mig. Har gått ner mig totalt i Marian Keyes böcker nu i sommar. Lättläst läsning (sex laxar i en laxask?) på stranden - ganske stor skillnad till Hjalmar Söderberg, Beauvoir, Sartre som jag annars gladeligen slukar.
The devil wears prada slank också ner i sommar, och nu kommer den ut på bio - roligt! Och en annan, en av de garanterat BÄSTA filmer jag har sett "Thank you for smoking" kommer äntligen, äntligen! till Sverige. Förlegade cineast-land.

En lång och garanterat tråkig uppdatering. Kan nämnas: jag har spanat in en stambag, som jag jättegärna vill ha, i december bär det av antingen till Hong Kong eller Alaska, den 23e september är det födelsedagsfest här hos mig och ja, sen var det inte så mycket mer.
Bilder finns på http://finey.bilddagboken.se
auktioner finns, många många på tradera, under säljare Finey. Köp köp!

RSS 2.0