huskatt. you look good when you wear it well.

Sitter här på morgonkvisten och lyssnar på felix da housecat - silver screen shower scene + ready 2wear + rocket ride och försöker hitta billiga flyresor till New York. Tanken är ju att jag, Tobias och min syster Marée skall åka över till min andra syster Desirée då Marée fyller 30 i april. Desirée och hennes pojkvän skulle anordna världens fest och vi skulle åka tillbaka någon dag senare.
Men nu visade sig att min kära mor har tittat fel, och för övrigt, hur fan kan man ta ut mer än 2000 kr i flygskatt? Anyways, vi vet om vi skall åka, eller om vi skall åka någon annan stans. Det pratades om Paris och Venedig. Låter minst lika bra tycker jag.

På tal om resor borde jag och tobias börja planera vår kina/thailanad resa som vi skall åka på i december, kanske direkt efter min examen, alltså över julen! Först flyger vi till hong kong för att stanna där några dagar, förhoppningsvis bor vi hos mina amerikanska kusiner och sen tar vi oss ner till thailand, först kanske upp i bergen sen skall vi ner till stränderna och bara mysa. Fan va jag längtar... men vi kanske borde vara några dagar i bangkok också? Senast jag var där tyckte jag inte jättemycket om staden, men att åka cykel och tuktuk taxi var grymt!

Någon som precis har tagit ut sitt recept på Reductil 15mg och som vill sälja det till mig för dyra pengar? tss....

some shots.

baby
my baby.

jag och laila
jag och laila i fredags.

spinning jenny

Allt snurrar på så fort, jag hinner inte riktigt med! Veckorna går liksom de vore sekunder, det är tacksamt då innebörden blir att det blir varmare och det kommer mer och mer sommar. Men proven kommer, det känns som vi skall ut i salongen snart och det vi lärt oss fram tills nu känns som kåda i hjärnan, inget sitter där det ska.

I helgen var min mamma uppe, vi var och lyssnade på blues i berwaldhallen och åt på grodan, micket trefligt. Hon tyckte att min nyss införskaffade Chloé väska var väldigt fin men såg oroad ut och jag förstod att hon oroade sig över min ekonomi när hon insåg att den faktiskt var äkta. Länge leve second hand! haha. MIn syster var bara avundsjuk och var därför tvungen att påpeka att hänglåset gjorde väskan väldigt, väldigt tung... skrattinjagande.

På torsdag skall vi till China med några i klassen, vi kommer bli visade de senaste produkterna från decleor och dermalogica, kanske I.D? Sen är ju läget så att Felix Da housecat spelar på grodan, och jag skulle så fruktansvärt gärna gå dit, men jag kan knappast tro att någon i min klass skulle uppskatta honom. Synd. Får försöka övertala Tobias att sticka dit med mig, även fast jag tror de är benhårda på åldersgränsen, som är 23.

På fredag skall vi ut några i klassen och umgås, det är första gången som vi faktiskt gör något, och det känns bra. De andra klasserna har dröjt jättelänge innan de har gjort något, så det känns bra att vi fått så pass bra sammanhållning så fort!

Sen på lördag skall vi åter till Gävle, skall träffa mina finaste där uppe. Kalas hos Helen, sen umgänge, framförallt med marodörskattsinnehavaren Mattias, mys med Hanna, brädspel och alkohol. Recept på en lyckad helg.

Åh, nu vann jag visst min auktion på ebay, va bra! hängde inte riktigt med iomed att jag satt här och skrev, vilken treflig överraskning.


well; det senaste.

Oj, det har hänt så himla mycket den senaste veckan! Skolan har börjat, med buller och bång. Helt otrolig mysig klass, bara tjejer, 20 st, det känns som även fast jag är yngst (som vanligt) så är ålderna ytterst orelevant. Speciellt när de andra frågar mig om allt i anatomin!
Claes Kock, inredningsdesignern var här och tittade, och skall komma upp med diverse förslag. Kan verkligen inte bärga mig tills allt är klart med nytt golv, nymålade väggar, nya möbler. Gah!

I helgen så övernattade Tobias syster hos oss för hon skulle ut till cirkus supertidigt på söndag morgon för att stå i kö hela dagen så hon skulle få stå allra längst fram när the ark spelade på Rockbjörnen. Hängivenhet eller galenskap? Linjen är hårfin. Sen var hon på efterfest med Kent och Thåström och kom hem klockan 04, för att åka tåg till bollnäs runt 06. Jag känner mig avdankad och GAMMAL när jag hör hennes historier.

Bla bla. mycket som har hänt - liten ork att skriva ner det hela. Denna veckan är jag åter en sund och frisk människa som slavar under viktklubb.se för att bli smal och fräsch till sommaren. Har jag gått ner 10 kg så kan jag gå ner 5 till. Det verkar inte riktigt som jag har något mål?

I helgen skall vi åter till Gävle och festa. Hanna fyllde år igår (fan jag glömde ringa!) så det är lite födelsedagstjohej. Roligt värre, får träffa min Mattias också, något som tyvärr händer alltför sällan dessa dagar måste jag säga...

veckoplanering, my ass!

Tobias står just nu i duschen och jag borde sitta i telefon med min frisör och inredningsdesignern Claes Kock, men jag måste bara skriva om gårdagens promenad. Det var den mysigaste, mest romantiska jag varit med om på länge!
Vi var ute i dryga 2 timmar, promenerandes från söder till city, vandrandes runt inne på NK, letandes efter kepsar, alternativt mössor. När NK stängde gick vi tillbaka genom gamla stan och beundrade arkitekturen, vidare till söder där vi känner oss som hemma. För vi ÄR hemma, det är det som är grädden på moset!

Idag skall vi, efter det att jag avslutat mina samatal som jag inte sitter i, gå till Kungsan och åka skrillor. Bara sådant man gör i romantiska filmer tänkte jag ända tills igår när vi gick förbi och båda blev heltända på att göra det. Olyckligtvis var det bara 30 minuter kvar tills de stängde, så det fick bli idag istället. More space for us!

Imorgon skall vi gå till Rival och kolla på Sandy Mouche, något jag velat göra länge men inte haft chans till. Jag tror inte det kommer så mycket folk, ingen jag har pratat med vet vilka det är.
På onsdag kommer min syster Desirée upp över dagen bara för att träffa mig, eftersom hon bor i NY träffas vi väldigt sällan, jag såg henne sist i augusti. Hon kommer upp bara över dagen endast för att träffa mig. SÖTT!
På torsdag kommer Tobias pappa till stan, även hans syster och hennes pojkvän kommer hit, så vi skall antagligen äta på La Habana.

På torsdag börjar även min skola. Jag ser otroligt mycket fram mot det, det skall bli så spännande och roligt. Kemin kanske jag inte ser lika mkt fram emot som dermatologi biten, men det är bara att bita ihop, jag skall klara alla ämnen galant !

Nu är det dags. Jag måste ringa mina samtal, Tobias har gett mig en tidsfrist som snart går ut!


Kumkum och Pilgrim

Alla som känner mig vet att jag har en obsession från och till med smycken, och det tar sig uttryck i att mitt enorm smyckeskrin inte går igen. Inte på det andliga stadiet utan låset vill inte stanna kvar.

Om du är intresserad? Klart du är! Du vill ha, så belöna dig själv.

Årsskiftet inträffade även på Södermalm.

Jag och Martin sitter och funderar på webdesign. Internet och logik, går naturligtvis inte, som martin så klokt sade, hand i hand. Jag sliter mit hår och undrar vem som skall kunna hjälpa mig. Jesper svarar inte och allt hopp är till synes utdött.

Jag fick mail av inredningsdesignern imorse, jag skall ringa snart och boka in ett möte. Det skall bli så skönt att få ommålat och nytt golv. Linoleum är inte riktigt min grej (förhoppningsvis inte någon annans heller!)

I fortsättningen skall jag verkligen akta mig för Citodon. Jag hade migränaningar imorse, som satt i sen igår kväll så jag tog två. Efter operationen tog jag två var sjätte timme och det funkade så fint utan biverkningar i två-tre dagar, men nu åkte jag på biverklingarna direk. Citodon är som rävgift sa de när tobias ringde och frågade sköterskan om det var normalt att darra och kräkas stup i kvarten. Känns bekvämt att vet att de lämnar ut sådan medicin till  nyopererade.

mitt nyår:

Wiklund; du är en gud.

Vem kunde tro att Hans Wiklund, den mest menlösa av alla blondiner i filmkrönikörernas förhatliga lilla värld kunde vara så in i helvets rolig? Igår på Hundra höjdare, där listan för kvällen var roliga events ur TV och film, kläckte han, som kommentar till Kjell Berqvists ihärdiga smackande vid förtäring av mat 1986-199?;
Jag har ju badat i samma pool som Kjelle, han är ju väldigt vältränad och slim. Det är ju konstigt, för jag får en känsla att han äter även privat.

Jag och Tobias, som låg i sängen tillsammans med mig, skrattade så det det stod härliga till i flera minuter. Ett sådant  typ av garv som förlamar magen.
Det bästa var att ingen, ingen reagerade! Varken Fredrik eller Filip. (Pontus Gårdinger är sedan länge borträknad när det diskuteras reaktionsförmåga)


Jag, däremot, dog av skratt. Heja Hans WIklund!

RSS 2.0