Lundsberg

Ja, vad gör LS med folket de håller inlåsta där ute i skogen? Jag har aldrig förstått mig på dem, de är verkligen speciella. Vid alla sorters utbyten så kunde jag inget annat än skaka på huvudet... Oh, jag är så himla glad att jag gick på SSHL istället, men det Anette Kullenberg säger att internatelever blir stöpta i samma form och trivs endast med varandra stämmer kanske på andra men inte gällande mig och mina vänner. Det som genomsyrar oss är att vi inte har bott i överklassområden i Sverige eller utomlands. Vi har sett, upplevt och lärt oss något väsentligt som resten av bratzen missat; acceptans och ödmjukhet.

Åter till LS. De lär eleverna att hälsa med god dag istället för hej. men VARFÖR? PÅ LS får man aldrig vända en vuxen ryggen, man vänder dig i dörren till klassrummet och niger mot läraren.
Och jag tyckte när jag kom till Backa att det var strängt där. Det elementära skillnaden skolorna emellan är att Sigtunas motto är Gamla anor - NYA IDÈER. De var inte alls rädda för förändring utan välkomnade den.
Om min man är ok med det kommer jag garanterat (förutsatt att det inte skett något hemskt med skolan som att den stagnerat totalt) skicka mina barn till Sigtuna. Tredje fönstret från vänster på ovanvåningen. Längesen nu..

37646-79

Kommentarer
Postat av: Mattias

Åh, jag sov redan när ditt tips kom. Annars hade jag gått hem till Helen och Viktor och tittat.

Hihi, så 60-tal att vara tvungen att gå hem till grannen för att titta på tv. =)

2007-01-16 @ 08:22:06
Postat av: fine

mattias: ja, du lever verkligen i den svenska folkhemsideologin ;)

2007-01-16 @ 14:08:27
URL: http://fine.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0