update

Yes! 7 av 10 tentor är avklarade, i fredags kunde jag även ticka av de tre praktiska proven i kondition, styrka och stretch. YES!

OCH! Nu har jag även en grym löpcoach, ingen mindre än ultralöparen Andreas Falk. Vi talades vid över telefon idag och förhoppningsvis är jag igång med min träning om 1-2 veckor. Det här kommer bli grymt kul, och givande! Äntligen lite uppstyrd löpträning inför Honulu Marathon.

Tillbaka till pluggandet. Ja, trodde ni att det var slut? Nejdå... Icke! Sista tentorna på fredag, och på lördag drar steg 2 igång, med 9 minst lika intensiva dagar som på steg 1. Och sen tentor till det. Så ni förstår varför jag inte bloggar så ofta, eller hur? Ni finner mig på twitter.

Kommentarer
Postat av: Ingmarie

Vad roligt! Grattis! Hur kommer det sig att det blev han undrar en nyfiken i en strut? :-)

2011-03-01 @ 22:36:21
URL: http://blog.nemonisimors.com
Postat av: Marieh

Vad kul med en löpcoach! Det hade jag med behövt nu när jag tycker löpningen mest är pest och pina och bara längtar ut till skidspåren.

2011-03-01 @ 22:50:34
URL: http://Mariehsworkout.blogspot.com
Postat av: Sabine/Balthazar

Hej söta Nessla!

Balthazar med matte här.

Vill bara informera om att vi läser er blogg flitigt och har även vi skaffat en mopsblogg. Vi får se hur det går, hähä! Men ni hänger väl med oss? :D

2011-03-04 @ 18:00:13
URL: http://balthazarpibaro.wordpress.com/
Postat av: Helena

Hej Vännen,jag har också fullt upp så jag hinner knappt läsa bloggar längre... Det var länge sen jag var inne här, vad är det du studerar nu?! =)GRATTIS till allt du gör, du verkar ha fullt upp och klarar dig galant som jag förstår det?... =)Kramis, Helena (Elisabeth)

2011-03-05 @ 16:43:25
URL: http://minafinaunderbara.blogg.se/
Postat av: Annapanna

Hej kompis!Grattis till tentan!

Såg precis att du och jag twittra om samma sak igår. Att hålla upp huvudet och titta rakt fram. En helt ny värld jö! Det var min osteopat som tipsa om det! Ha ha...Kram!!

2011-03-08 @ 16:34:47
URL: http://annavirrpanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0