keep it coming!

Jag har blivit uppraggad... av en tjej! Nej, inte på krogen - på gympagolvet. I begynnelsen av kvällens boxpass kom nämligen en genuint gullig tjej fram till mig och sa att hon sett mig under lördagens pass och frågade om jag ville vara med henne, för hon tyckte att jag hade grym attityd och jävlar anamma. Glädje!
Att man sedan får löpande komplimanger från ledaren gör inte passet sämre.

En fantastisk kväll som avslutades helt ensam i bastun (varför är det inte fler som bastar, det är ju höjden av avkoppling!) tills duscharna och omklädningsrummet tömts på folk. Sen följde en skön och väldigt långsam promenad tillbaka hem till söder.

Kommentarer
Postat av: Marieh

Vad roligt att få höra såna saker! Både från tjejen och från instruktören. Komplimanger är verkligen bland det finaste man kan ge.Svar: Det kanske blir en väldigt kul videoblogg i morgon för jag har fått info om att hästen tydligen är vrålpigg så ni kanske får se när jag faller av, haha.

2011-01-19 @ 22:37:01
URL: http://Mariehsworkout.blogspot.com
Postat av: Marieh

Saken är den att jag gillar verkligen GI som jag kör på. Det har fungerat superbra för mig och jag mår verkligen bra av den kosten. Jag hoppas på att det som hände i lördags bara var en tillfällighet så jag kan äta fullkornspasta snart igen.

Tyvärr älskar jag ju pasta.Men jag blir ju lite nyfiken ändå när jag hör att Björn Ferry äter enligt LCHF. =)

Jag ska faktiskt boka en tid hos en dietist i slutet av månaden så då får vi se vad hon har för upplägg åt mig. Ska bli mycket spännande! Hon kanske ändrar på allting helt och hållet.2011-01-19 @ 23:03:53
URL: http://Mariehsworkout.blogspot.com
Postat av: Träningsglädje

fantastiskt!! härligt med människor som vågar ge av sig själva!! tusen tusen tack för ditt pt-tips! ska höra av mig till honom! vad var det som gjorde att du tyckte han var så bra?

2011-01-19 @ 23:27:31
URL: http://www.traningsgladje.se
Postat av: Marieh

Jag hoppas att dietisten som jag ska till är bra. Har hört bra saker om henne åtminstone och sen jobbar hon även som kostrådgivare åt elitidrottare så man kan ju tycka att hon borde veta vad hon pratar om.

Jag ska ge det en chans i alla fall. Känns det inte bra så får jag hitta på något annat helt enkelt. Känns det däremot bra så är ju det super! =)

2011-01-19 @ 23:41:11
URL: http://Mariehsworkout.blogspot.com
Postat av: ..:Sarah:..

Åh en bastu skulle jag vilja besöka.. humm.. undra om de ska styras upp lite bastubadoch isvak nästa vecka ;)Natti natt love

2011-01-20 @ 07:36:46
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Helen

Kul att du hittat något som känns så bra! Jag har också hamnat rätt nu, men det var väl ingen överraskning direkt. =)Anledningen till att jag inte bastar är att det är hemskt. Alldeles för hett, samt klaustrofobiskt. Jätteobehagligt.

2011-01-20 @ 15:18:42
URL: http://helenium.blogspot.com
Postat av: Maria

Hihi, härligt! Men jag skulle nog också raggat upp dig som partner på ett boxpass ;) hade varit grymt kul!Ja det är dans, massa latinskt var det så igår fick jag svänga ordentligt på höfterna. riktigt roligt men det får bli ett återhämtningspass då det inte var alltför jobbigt. Fast roligt att få dansa lite! =)

2011-01-20 @ 17:29:01
URL: http://livinglikephia.blogspot.com
Postat av: Camilla

Haha, ja du. Som det kan gå och vilken upplevelse. Bastu är något jag saknar, det gjorde jag alltid i Helsingborg, en gång i veckan tidigare.

2011-01-20 @ 17:46:12
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Johanna

Du är finast! Du ÄR GRYM!

2011-01-20 @ 21:54:19
URL: http://seluna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0