Frånvarande pga fall

Femton meter! Jag har klättrat femton meter upp. Utan att ens blinka över hur högt det var. Först när jag kom upp och tittade ner reagerade jag på att det inte var en bekväm sträcka ner direkt. Träningen började inte så bra, jag föll nämligen från 2,5 meters höjd det första jag gjorde när jag bouldrade. Landade på fötterna, slog hakan hårt i bröstet och bet till rejält i underläppen. Ett tag efteråt var jag helt borta, jag kände hur jag inte befann mig i min kropp eller hjärna. Riktigt läskigt!
Men som gammal hästtjej vet jag precis hur viktigt det är att komma upp i sadeln igen, så efter ett tags vila och debriefing med Martin var jag på ett igen och idag känner jag inte alls av nacken utan vill bara krita händerna, trycka ner fötterna i klätterskorna och köra igen! Igen! Igen!

Lyckades fånga när Martin gjorde en sk dyno (dynamic move) alltså när man tar sats, hoppar och släpper all kontakt för att nå ett grepp utom räckhåll. Sjukt häftigt, se själva:

Jag vill också kunna! Jag ska kunna!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hu då, tur att du är okej iallafall och att du känner att du vill klättra igen! Men 15m.. det svindlar bara jag tänker på det! =/Min dator tillåter mig inte att kolla ditt klipp, eller rättare sagt att mitt land har blockerat det pga av Sony music entertainment..Drygt! Är det inte Firefox som inte kommer överens med Flashplayer så är det nått annat :)

2011-01-31 @ 21:25:10
URL: http://livinglikephia.blogspot.com
Postat av: Sanna

Det är alltid viktigt att ge sig på något efter det har hänt en olycka eller liknande. Bra gjort och tur att det gick "helt okej" med dig.

Gud vad kul, verkligen :D hoppas du snabbt får jobb!

2011-01-31 @ 23:30:08
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se/
Postat av: Johanna

GRYM ÄR DU! Vilken pudding du är Fine! Kramar i massa, jag tänker på dig med massa!!!

2011-02-01 @ 07:49:23
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Maria

Vilken klätterapa, wow!!Ja jag är inte så förtjust i just fällkniven då jag haft problem med höftböjare och ljumskar. Så den går bort ifrån mitt program.. Sen lägger jag till övningar som jag tycker är bra tex crunches på Bosu. För mig tar det mycket mer när jag gör den på bosun istället för pilatesbollen. Sen har jag några core-övningar som jag även gör för att stärka bålen.

Just nu är det bara träning, träning, träning i mitt huvud. Men det är ju så KUL och så skönt!!

2011-02-01 @ 09:55:04
URL: http://livinglikephia.blogspot.com
Postat av: ida larsson

Wow.. shit! Han ÄR enormt stark! ser sjukt lätt ut dock när han gör det men vet att det inte är det. jisses!Usch låter inte vidare behangligt o trilla från 2,5 meters höjd. Det där med hakan ner i bröstet gör ont som attan! Hoppas du inte får några känningar av nacken längre fram!O klart du kommer klara klättra som Martin sen.. du är ju en fighter! du ger dig inte i första taget! ;)

2011-02-01 @ 12:28:41
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

tjeeena sötnos :D

ja jisses va tiden går. uj uj. men samtidigt, fatta va länge sen de va jul. så de är på två sätt. (jaa nu föröker jag övertala mig själv här) haha.å du, låt bli å rammla ner så där. okej?

PUSS <3

2011-02-01 @ 12:34:14
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: teddy

Men vännen då. Du måste vara försiktig.

Ajjj för att bita sig i läppen.

Men grym är du.

Fast det vet du ju redan hoppas jag :)

kramis

2011-02-01 @ 13:49:12
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Sanna

Åh tack :) det känns bra, men samtidigt jobbigt, nervöst och ja...allt det där. men detta är bäst i slutändan.

2011-02-01 @ 14:25:36
URL: http://capturethismoment.shapemeup.se/
Postat av: Anonym

Vad kul att det kändes bra på nya utbildningen! Låter som det kommer att passa dig perfekt :O)Kram Maria

2011-02-01 @ 16:26:18
Postat av: Maria

Nej jag är all-ätare =)

Men den senaste tiden har jag ätit mer och mer vegetariskt och jag har alltid älskat vegetariskt. Så jag skulle lätt kunna äta vegetarisk/fisk/skaldjur!Det vart riktigt gott så jag rekommenderar receptet! =)

2011-02-01 @ 20:14:04
URL: http://livinglikephia.blogspot.com
Postat av: Maria

Aha, ja jag försöker utesluta så mycket kolhydrater jag kan jag också. Omelett till det här tror jag skulle vara en höjdare!

2011-02-01 @ 20:24:08
URL: http://livinglikephia.blogspot.com
Postat av: Ingmarie

jag blir svettig bara av att KOLLA!

2011-02-01 @ 22:06:18
URL: http://blog.nemonisimors.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0