En present! Till er!

Va roligt att så många kommenterade på förra inlägget! Nu har jag gjort en present till er för att ni var fina och engagerade er så. En fin liten spellista med mina löparlåtar som jag suttit och trixat med en god stund. Jag fick nämligen två fulla CD med min systers löparlåtar förra våren, och nu har jag suttit och letat upp varje liten låt sånär som två spår. När jag lägger in egen musik på spotify döps spåren bara till track 1 osv, därför har det blivit mycket googlande och användande av Shazam och SoundHound som är två fantastiska appar som lyssnar in några sekunder av låten för att sedan leta upp och presentera artist och låttitel.
Såklart är det inte tjejen i filmen som skrivit brevet och låtarna kan användas till annat än löpning. Onsdagspepp, till exempel!


Kommentarer
Postat av: fanny

Usch jag har samma reaktion på liljor jag med, men ack så fina!



Du vad har du för tankar om lchf? Jag har väldigt många kilon att gå ner och körde det innan jul och mådde väldigt bra av det. Så funderar på att göra det som en rejäl kikckstart och senare fram blanda in bra kolisar i bra mängd, vad tror du? Sarah tyckte jag skulle höra med dig :)

2011-01-19 @ 13:18:20
URL: http://choooselife.wordpress.com
Postat av: Annapanna

Yeay, ett varv till Hammarbysjöstad! Som hittat! Ha ha... Fast det är inte så dumt ändå. Adidas Outlet ligger ju där... Där har jag fyndat sneakers vill jag lova! =)

2011-01-19 @ 15:13:25
URL: http://annavirrpanna.blogspot.com
Postat av: Matilda

Hej. Just nu har jag en "Veckans-blogg" tävling på min blogg. Vinnaren utses imorrn och efter det kommer den att länkas i ett inlägg, och högst upp i menyn på min blogg i 1 vecka :) Hoppas du vill va med :)



Anmäl dig här :

http://muttiz.blogg.se/category/veckans-blogg.html

2011-01-19 @ 15:59:19
URL: http://muttiz.blogg.se/
Postat av: Träningsglädje

superduper. ska lyssna ikväll!!!

2011-01-19 @ 16:17:51
URL: http://www.traningsgladje.se
Postat av: Maria

Ja skumt att kommentaren bara försvann men tack för det du skrev och jag tror eller vet att 2011 blir bättre. Har en bra känsla i kroppen om det =)



Och tack för listan, jag älskar första låten med Ike & Tina Turner. Med den i öronen skulle jag springa fort!! Ikväll ska jag iväg på Fuego och idag ska jag ha en plats om jag så ska vara där en timme innan =)

Kram på dig fina Fine!!

2011-01-19 @ 17:21:34
URL: http://livinglikephia.blogspot.com
Postat av: ..:Sarah:..

...ja men då ska du se allt jag fick med mig hem !

men du, de blir nog ingen lyxresturang när du komme rhit. haha !! PUSS

2011-01-19 @ 18:24:30
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Åh, det här var jag självklart tvungen att kika in och jag har redan kopierat några klassisker. Härliga låtar och jag förstår om du får spring i benen. Ett stor värmande kram till dig min vän. Du är fin!



Och vet du? Jag tror folk blir så häpnade av din närvaro i det du gör att det bara är avis. Folk som tittar vågar inte till hundra procent. Nu är det snart dags, räknar dagarna med dig.

2011-01-19 @ 19:22:46
Postat av: Ingmarie

tack sötnos. Jag har svarat "hos mig" men skriver här med. Jag håller ju helt med dig!Och förstår dig precis.. Jag är egentligen skitlat och måste verkligen hela tiden hålla mig disciplinerad! Det är lite sorgligt över det hela med. För uppenbarligen har de där stackars människorna varken kommit på hur "härligt" det faktiskt är att träna, bli trött och svettig.

Ganska ofta undrar jag varför de går dit över huvudtaget. Eller har de bara stenansikten och egentligen tycker det är kul?

2011-01-19 @ 20:09:35
URL: http://blog.nemonisimors.com
Postat av: J.

Sv: Jo men det går ju att ta av och tvätta! :) Sen kan man ju alltid pimpa gaveln med nått snyggt tyg om man är gutsy ;)



Vi får hem den efter vi varit i Thailand, nu njuter vi av vår trånga lilla säng som vi inte kommer ha kvar om nån månad :P GUD vad skönt det ska bli att ha en säng man får plats i!!!

2011-01-19 @ 21:53:58
URL: http://juliaederyd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0