3/9 rundtramp

Igår var det dags för något jag saknat och längtat efter: långpass spinning. Halvfull sal på F&S Hornstull, med mestadels medelålders män inkl top notch utrustning och kräsen smak (flera som bytte sadlar hit och dit tills de hittat rätt) och lilla jag! På första parkett med kraft i benen  (3/9 för skönt rundtramp) och så var vi iväg! Hela salen andas en helt annan stämning när det är långpass på G. Det är mer meditativt och lugnt. I like!
När ledaren säger "detta är en halvlång backe - låten är 7 minuter. Då kan man blunda säkert utan att riskera att missa en hel låt av positionsbyten hit och dit och upp och ner.

Nästan 105 minuter med slutna ögon! In my mind rullade jag backe upp och backe ner på perfekt asfalt. Någonstans där de har bra cykelunderlag är på Mallorca, så det var där jag trampade omkring i min ensamhet. Underbart!

Efter nedcykling, stretch och dusch satte jag mig en stund i bastun och njöt av att bara vara. Jag kan knappt förklara vilken underbar kväll jag hade igår!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag kan verkligen inte förstå det fina med spinning. Jag får mest ont i rumpan och blir uttråkad. Inget för mig antar jag, Bodybalance däremot - wow!

2011-01-14 @ 20:53:09
URL: http://sofiegunnarsson.blogg.se/
Postat av: mini

Tack för ditt inlägg från Mallorca!! ;)

Själv befinner jag mig på Londons gator i tid och otid.....

;)kram

2011-01-15 @ 05:08:20
URL: http://tjockihuvet.blogg.se/
Postat av: Johanna

Underbart!

2011-01-15 @ 11:40:20
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag har ingen av dom tre jag la upp, det var mest inspiration för dom är galet snygga!! :)Jag skrev inte namnet för jag vet inte hur man stavar det :P Mezopotamia nånting? Träkolsgrill och grejer. Vi käkade för ca 335 kr per person inkl vin, öl och en drink så tyckte det var väldigt billigt!

2011-01-15 @ 11:42:03
URL: http://juliaederyd.blogg.se/
Postat av: Elin Gabriella

Åh vilken söt liten du har :) Ja, fårfällar brukar ju vara poppis. Hihi. Vår Otto kommer från en kennel vid klippan, utanför helsingborg. Var kommer er lilla ifrån?Kram

2011-01-15 @ 13:15:41
URL: http://elingabriella.blogg.se/
Postat av: teddy

Fasiken jag kan riktigt känna känslan av att spinna och sluta ögonen, låta benen göra sitt.

Jäklar vad jag längtar.

Om två veckor mer eller mindre sätter jag igång.

Vill inte ner i kg men vill tighta kroppen efter graviditeten.

Och det ska gå :)

2011-01-15 @ 14:21:47
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag gillar verkligen sån långspinning. Men det är för sällan här.. Finns det nå bättre än när man helt går in i träningen och bara kör! Imorgon ska jag ut på premiär i skidspåren.. Vet inte om det kommer bli fullt så meditativt.. =/

2011-01-16 @ 20:43:37
URL: http://livinglikephia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0