Tradera: Alfons Åberg och Hundtröja

Nu traderar jag bort några helt oanvända saker, bland annat ett Alfons Åberg pussel och en jättesöt hundtröja som var alldeles för liten för Nessla, hon skulle ha sett ut som en tjock Spice Girl i den, men på en mindre hund som chihuahua eller yorkie sitter den säkert fint! (och hunden måste inte heta Glenn, a.k.a komma från Göteborg för att kunna ha den...)Sen funderar jag på att lägga upp en auktion gällande mina Fafi Adicolor Adidas skor, som jag använt två gånger. Jag fick dem i present av Tobias för fyra år sedan och har efter två små promenader faktiskt stått på första raden i bokhyllan för alla att se. Storlek? 36 2/3. Har sparat allt, de extra skosnörena, silkespappret de låg i och såklart: den fina dustbagen. Det är så få som vet vem Fafi är nämligen så jag tänkte höra mig för först om det kanske finns någon läsare som vill köpa skorna?
Fafi är alltså en av Frankrikes, om inte världens främsta grafittikonstnärinnor och har samarbetat med fler märken förutom adidas, som LeSportSac och MAC. En riktigt cool brud!
Kommentarer
Postat av: Fanny

gör hon?! Melker älskar snön :D

2010-11-30 @ 18:08:04
URL: http://www.magic-mirror.se
Postat av: Sara ~ Candis

SV. :)) det är verkligen fint där. Neej tyvärr var vi aldrig där och höll oss i Mariannelund eftersom vännerna skulle flytta in i sitt hus och behövde hjälp :)) men nästa gång kanske.

2010-11-30 @ 18:24:28
URL: http://candis.se
Postat av: Nettan med pappa Valle

Dojorna var ju så häftiga !

Vad ska du ha för dom ? Ha ha !

Kommer du skriva pris här på bloggen eller kontakta oss ? Mig kan du kontakta på min mailadress, killarnas blogg eller min egna blogg : http://hasselby.blogg.sekramiz

2010-11-30 @ 20:34:25
URL: http://mopsarna.blogg.se/
Postat av: victoria

ja, mums! :) åh, det borde jag också börja göra tror jag! hihi, vad bra :) eller hur, det tycker jag också! något att stanna upp & tänka på ibland när tiden bara rinner iväg..ps. coola skor!!

2010-11-30 @ 20:35:05
URL: http://victoriaswellness.shapemeup.se
Postat av: Anonym

Åh ja den filmen minns jag såklart, hehe lite passande ja. Vi som privatpersoner kan tydligen inte kräva skadestånd mm, det är bara företag som kan det :/

2010-11-30 @ 20:38:09
URL: http://capturethismoment.blogg.se/
Postat av: Maria

Coola skor! Vart lite sugen faktiskt...Tack för kommentaren, va gullig du är och ja, jag känner mig grym så inge jante för mig heller här =)

Och jag spelade med orkestern på konserten, nu är jag fast så jag blir med på nästa konsert i mars också!

2010-11-30 @ 21:13:40
URL: http://livinglikephia.blogspot.com
Postat av: Annapanna

Det där rosa små gobitarna föll lilla Anna i smaken!

Vad har dom gjort dig? ;)

2010-11-30 @ 21:24:16
URL: http://annavirrpanna.blogspot.com
Postat av: Matilda Barnboksillustratör

åh, finfin hundtröja! tilly hade en liknande då hon var pytteliten valp.. älskade den! nu när vi tar fram den kan vi verkligen inte förstå att hon fått plats i den! håller man den bredvid henne är den inte ens hälften så stor! haha!jag är (och har alltid varit) också rädd för alla sådana typer av ställen! känns som att man aldrig kommer förstå hur de menar, att de pratar ett helt annat språk, och sånt kan göra mig galen.. när man inte FÖRSTÅR viktiga saker. jo, det ordnade upp sig och försäkringskasse-kvinnan var en väldigt trevlig och glad norrlänning! hon var inte alls sådär som man tänker sig att försäkringskassefolk ska vara, så det var ju skönt! haha!

2010-11-30 @ 22:41:32
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Maria

Vi känner varandra via bloggen. Jag läste hennes och sen flyttade hon ju Falun där jag bor och jag föreslog en fika. På den vägen är det. Kul med nya vänner genom bloggen =)Nej vi håller oss nog mest härikring, är ju bara en amatörorkester men man vet ju aldrig vart det leder =)Ja jag vill jättegärna ha fler bilder, maria_phia@hotmail.com är adressen. Jättesnällt av dig!

2010-11-30 @ 23:10:09
URL: http://livinglikephia.blogspot.com
Postat av: Helena

Så söta skor! ANVÄND dem! :)

2010-12-01 @ 10:52:30
URL: http://helena-helberg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0