Milspåret '10

Gick av stapeln igår. Det gick hur dåligt som helst för mig. Jag kände för att bryta redan efter ynka 2 kilometer, och vid varvningen var jag sur som ett bi. Tur att andra varvet inte alls är lika jobbigt som det första, och att jag kunde ta rygg på en äldre man som sprang för glatta livet.

Nu blir det paus med löpningen. Det är inte roligt att springa när man är så tung som jag är just nu. Speciellt inte när man har ett mål som ligger flera minuter bättre i tiden. Plus att det gör ont. Jag förbiser för det mesta smärta, men det kan inte vara nyttigt att springa när man dras på flera, fleeera extrakilon.

Nej, nu får det bli lite slörundor på 5 kilometer, och annan träning förstås, men några långlopp (allting är relativt vad som är långt) blir det inte än på ett tag, skona kroppen och när jag tappat halva kroppshyddan (så känns det just nu. NEGGO!) så kan jag börja öka distansen igen.

Jag känner mig som en av deltagarna biggest looser när jag springer. Allting hoppar och skumpar, jag är långsam, trött och slö.

Och jag har huvudvärk bortom vad som sägs vara mänskligt. Och min hud gör revolt.

Det är nog nu - uppsträckning i leden!!!

Kommentarer
Postat av: Miranda

Oj då, det där lät inte bra :(



Men ta en paus och se om du kanske får en lite löplängtan? Försök hitta alternativa träningsmetoder? :)

2010-05-26 @ 16:51:16
URL: http://mirandasminut.se
Postat av: Dessi

Fy faaan vad jag känner igen mig! Skrev precis ett liknande inlägg i min blogg. Jag har också ont, känner mig tung och det är ju inte kul!

2010-05-26 @ 22:38:34
URL: http://www.dessi.se
Postat av: Ingmarie

Jag skyller ALLTID på månen när jag känner mig så där. För det är en KÄNSLA. Inget annat. Månen påverkar världshaven så det är klart den påverkar oss med!Och den är FULL nu. KRAM

2010-05-26 @ 22:54:14
URL: http://blog.nemonisimors.com
Postat av: Annapanna

Du bruden, jag tycker du verkar grym på det du gör!

Jag är så otroligt imponerad av dina springturer. Att du verkar ha sån pli på dig själv.



Peppkram till däj!

2010-05-26 @ 22:57:01
URL: http://annavirrpanna.blogspot.com
Postat av: Dessi

Du är förresten grym som ändå tog dig 8 km till när det var tufft redan efter 2! Kämparglöd! :D

2010-05-27 @ 16:00:36
URL: http://www.dessi.se
Postat av: ..:Sarah:..

Heej finaste Fine !! :)

åh tack du.. fasen va bra vi haft de! Å nästa resa, den är ju med diig !! iih va jag längtar. men först sommar. PUSS

2010-05-27 @ 18:14:49
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Elle

Kroppen behöver återhämtning fina du. Ta som sagt en paus. Fokusera på styrketräning, forma och stärk din kropp. Kör många repetitioner för långa uthålliga muskler, se till att köra mycket core och balans så ska du se att det kommer bli lättare. Slit inte ut dej! Och du, jag vill bara säga att du är galet vacker!

2010-05-29 @ 20:58:17
URL: http://princesselle.blogg.se/
Postat av: Egoflowet

Jag tycker du ser slim & hälsosam ut! En halv kroppshydda känns väl kanske lite extremt att tappa?? För övrigt sprang jag mitt FÖRSTA lopp igår! Vårruset.. Tänkte att jag kanske skulle se dig där men sen kom jag på att du väl kör lite hårdare än så. Jag är i alla fall nöjd med min "slörunda" på 5km. Kändes inte vidare slött alls. Höll på att dö när 4:e kilometern var sprungen!!

2010-06-03 @ 14:09:59
Postat av: John

Det låter som det är tufft för dig just nu. Tänk på att det är bättre att springa lite än ingenting alls. Se det på den ljusa sidan, det är inte många i Sverige så pallar springa en halvmara vilket du onekligen har gjort. Kämpa på och lycka till med dina mål!



2010-06-06 @ 11:47:39
URL: http://pulstagning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0