every step I take counts

Jag har suttit och skrivit post it lappar på mitt skrivbord om alla lopp i år som verkar vara roliga. Det mest genomtänkta, intressanta loppet med det bästa målet som jag skall springa i år är utan tvekan:

Live Earth Run for Water
Den 18 april 2010 går loppet av stapeln och det innebär att människor går/springer 6 km (den genomsnittliga sträckan kvinnor och barn går varje dag för att hämta vatten) under ett dygn i 192 länder. Dessutom arrangeras konserter och aktiviteter som ger information om vattenfrågan. Syftet är att försöka lösa vattenkrisen.

Genom att delta skänker jag pengar till viktiga vattenprojekt som kommer att förändra livet för miljontals människor som idag inte har tillgång till rent vatten. Kungsträdgården är tävlingscentrum och banan har en central och vattennära sträckning. Kungsträdgården kommer också att vara centrum för ett Water Village den 18 april där Live Earth och olika vatten- och miljöorganisationer kommer att informera om sina projekt i olika delar av världen.

Loppet är alltså 6 km där man springer eller går och det finns både en tidtagningsklass och en Fun Run klass och anmälan kan göras on-line på waterrun.se
Fun Run – anmälningsavgift SEK 200
Tidtagning (män och kvinnor) – anmälningsavgift SEK 250
20% av anmälningsavgiften går oavkortat till vattenprojekt i Afrika

I anmälningsavgiften ingår en unik Run For Water T-shirt som delas ut efter målgången.

Sista anmälningsdag 23 mars 2010.n



Kända personer som som Kara Goucher (en väldigt duktig amerikansk marathonlöpare), Carl Lewis och Jenny Fletcher (både modell och triatlet) kommer att delta i loppet. Man behöver verkligen inte springa, man kan gå runt vackra Stockholm, samla ihop ett prestigelöst gäng och bidra till en god sak vettja!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nästa gävle besök är det di vi ska !! :P

fasen va gott de är med fisk alltså..



PUSS !!

...och duuu, skicka kontonumret ! jag vill ha acne teen !

2010-01-28 @ 18:53:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0