blöjbarn

oj. vilken hönsmamma jag kommer att bli när jag får egna barn. I helgen upptäckte vi att vår lilla plupp till mopsvalp som var 6 veckor gammal för bara en blinkning sen har börjat löpa lite. Hon har betett sig lite underligt, hon har betett sig som en regelrätt hanhund vid våra promenader - lukta precis överallt, skälla och dra i kopplet och inte alls lyssna på inkallning.
Plus att hon var varit lite "off", och som jag har tolkat det (stämmer säkert inte alls men så sa jag ju också att jag kommer bli en riktig hönsmamma), ledsen.

Och när hon verklige hade satt igång att löpa hade ju djuraffären stängt och tikskydd hade vi inte ens tänkt på (hon är ju så liten!) att jag plockade fram ett par gamla tro(s)tjänare (förlåt, hahaha) och saxen, och se, så fin hon blev. Vi tyckte lite att hon såg ut som en tam apa, förlåt Nessla.
Men idag har hon fått ett riktigt tikskydd och nu ser hon ut som en simhoppare i speedos! Hopp!


Kommentarer
Postat av: Nettan

Lilltjejen har blivit stor !



Det är det positiva med att ha killar - man slipper brallorna. ha ha ! även om jag skulle vilja ha en liten tjej ! Hmmm !



Ha en bra dag !

kram från farmor och pappa Valle till Nessla

2010-01-18 @ 08:23:44
URL: http://hasselby.blogg.se/
Postat av: Dessi

Åh men lilla gumman! :)

2010-01-18 @ 12:56:28
URL: http://www.dessi.se
Postat av: Camilla

Haha, Nessla då. Tycker det va ganska smart att klippa lite i ett par gamla trosor. Hoppas hon inte har det alltför jobbigt just nu! Självklart vill man inte tro något sådant om sitt barn liksom. För Nessla är ju din lilla bebis ... flin



Låter fint för om jag inte minns helt fel va det runt den 10-11:e någon gång, måste kolla upp närmare! <3 Ha en fin dag och bra start på veckan.

2010-01-18 @ 13:37:07
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: NINNIE.

hahha gud så söt!!

2010-01-19 @ 13:01:55
URL: http://ninniesodergren.blogg.se/
Postat av: Karin

HOHO! Känner igen det där! Min tik avskyr tikskydd, hon blir helt tokig och sliter av det titt som tätt. Efter ett tag orkade jag inte passa upp på henne och klippte ett svanshål i ett par av mina prickiga från Åhléns istället. Det gick fint minsann.

2010-01-20 @ 19:05:20
URL: http://ksliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0