Pushup up up

Det lilla träningsfreaket i mig (som jag föreställer mig ser ut lite såhär) har fått vila i två veckors tid då kroppen sagt ifrån att den behövde pusta ut, något den inte fått göra sen ungefär 30e november! Men idag var jag så tillbaka på Sannas aerobics och det var så överväldigande roligt och nytändande för till ny musik och nya rörelser hoppade jag högt, hukade lågt och svettades rejält!

När vi skulle påbörja styrkedelen av passet beordrade hon de fem första armhävningarna på tå. Armhävningar har verkligen aldrig varit min grej (vems grej är det egentligen...?) så jag suckade och satte igång. När vi hade gjort fem tänkte jag att jag minsann skulle köra tills jag inte orkade mer, plötsligt hör jag Sanna säga att det återstod tre stycken, och minsann, jag klarade dem allihop.

Efter passet räknade Sanna att jag hade klarat TJUGOFYRA stycken! På tå. Inte illa, jag är både överraskad och förvånad.

Källa: Aftonbladet

Löjligt att en armhävning inte är densamma för män och kvinnor. Min prestation faller inom ramarna för vad som är 'medel' för en man, men för en kvinna då?


Kommentarer
Postat av: Camilla

Bara för det ska jag testa i morgon, det känns som ett måste och du motiverar mig. Det där sista kan man ju fundera över. Måste dock varit en härlig känsla för dig i dag, ser själv fram emot då jag kan börja träna ordentligt igen. Snart så, snart ... tills dess får jag göra mitt bästa med övningar här hemma.

2010-02-03 @ 23:32:39
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: NINNIE

Löjligt! En stark kvinna´kan väl göra fler armhävningar ÒCH på fötterna än en spinkig man, exempelvis?!

2010-02-04 @ 12:50:35
URL: http://ninniesodergren.blogg.se/
Postat av: Jo

Hehe... ja... nä. Jag kommenterar inte ens detta inlägg ;) klen_tjej_89

2010-02-04 @ 14:23:03
URL: http://emjoth.blogg.se/
Postat av: Matilda

haha helt rätt "vems grej är det egentligen?" :-)



sv: jodu, tilly är en riktig mma-fighter, senast idag var hon lite småsugen på att gå en match när en oskyldig och lekfull vovvsing gick 3 meter ifrån. "GUD VAD NÄRA HAN GÅR!! JAG MÅSTE MORRA... HÖÖÖÖGT!!"

suck.

2010-02-04 @ 14:31:59
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Johanna

Håller med dig, samma medel för kvinna som man! Man gör ju på tårna först och främst! Puss

2010-02-07 @ 09:54:34
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Drömfabriken

Gud vad konstigt att de räknar med att tjejer gör sina på knäna! Ibland är jag också hulkenstark och klarar en massa på tå, men i kombination med tex bodypump orkar jag bara 3 st på tå haha, men då har man ju kämpat gärnet med vikter innan förståss...

2010-02-16 @ 13:42:57
URL: http://dromfabriken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0