Kom i form med Nordic Military Training!

Denna träningsform verkar så rolig! Fick ett mejl från dem att de söker den som:

… vill ha bättre kondition och bli starkare.

… är bekymrad för sin hälsa.

… vill förbättra kroppens proportioner.

… har svårt att hitta motivation i träningen.

Det som skulle locka mig är hela den här bootcamp känslan, lite GI Jane!

"Under ledning av välutbildade instruktörer ger NMT dig en allsidig träning som bygger på den träning som praktiseras inom militären. Du kommer att träna muskelstyrka, kondition och uthållighet. Även det mentala sätts på prov. Du kommer att uppleva en radikal förbättring inom samtliga av dessa områden.

För att ge möjlighet även till er som är otränade att snabbt komma i ert livs form planerar vi att starta en speciell grupp för otränade - en rookie camp. Gruppen kommer att bestå av otränade människor med ungefär samma förutsättningar och träningen kommer att vara anpassad efter gruppen. Träningen sker alltid utomhus, två dagar i veckan, under ledning av en instruktör och hjälpinstruktör. Under de första två månaderna tränar gruppen tillsammans. Den tredje månaden integreras NMT-Rookies i den ordinarie NMT-träningen."


NMT har en informationsträff och ett prova-på pass, där man får träffa oss inom NMT, ställa frågor till arrangörerna och känna på hur ett pass kan gå till. Om man därefter känner att du vill delta i vårens RookieCamp så kommer du kunna anmäla dig till detta efter passet. Om tillräckligt många anmäler sitt intresse efter infomötet startar vi den första RookieCampen den 22:a mars 2010. Prova-påpasset är förstås gratis, och RookieCampen kostar 1 900 kronor för tre månader.
Tid för info mötet och prova-på pass: Lördag 13:e mars kl 10-12 Plats: Östermalms IP. Anmälan till prova-påpasset görs senast 8 mars på hemsidan

Foto: NORDIC MILITARY TRAINING



Kommentarer
Postat av: Camilla

... det där låter lovande och gärna något jag hade testat på. Om allting går hela vägen nästa vecka så kommer jag ju vara så förbaskat glad och då kommer jag vara den första som köper träningskort. Tillbaka till den trimmade och starka Camilla. Det viktigaste är egentligen inte att känna sig så fit utan att må bra och det är det jag behöver.

2010-02-26 @ 19:00:09
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: elle

Min kompis är instruktör inom detta, och han lovordar det högt! Har jättemånga medlemmar som älskar det!

2010-02-26 @ 19:49:32
URL: http://princesselle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0