den oroliga flickvännen

Tobias är på sin MMA träning och jag sitter och tittar på samma House avsnitt för sjunde gången. Jag har somnat under olika delar av avsnittet varje gång och fattar således ingenting.
Dagen har varit en katastrof. Jag har varit så slut, överreagerat på saker Tobias sagt, skrikit på Nessla och betett mig som ett fullfjädrat freak.

Att vara vaken så jag skulle kunna sova inatt funkade inte, har sovit bort hela eftermiddagen och känner mig smått panikslagen för att natten inte ska ägnas åt att ligga sussandes i vår enorma dubbelsäng utan framför TVn med usla tvprogram medans alla andra sover.

Tobias MMA träning låter jätteroligt när han berättar om det, men så är jag dum nog att kolla på skräckinjagande youtubeklipp nu när han är borta och det skulle jag aldrig gjort.... jag vet att han inte ska tävla och möta de fysiska utmaningar det innebär, att det inte är aggressivt och att han tycker sjukt mycket om träningsformen. Men som flickvän.. ja, jag kan inte sluta oroa mig efter att ha sett hans blåmärken.

Nessla övar egen MMA på mattan, vi har gett henne en ny gris och halleda, som hon ger sig på den stackars latexfiguren! Nacksving efter nacksving... MMAmopsen.

Kommentarer
Postat av: Stina

Vet inte vad just MMA är, men jag antar att det är någon form av kampsport.

Jag förstår dig, Tobbe tränar Taekwondo, å kommer hem blåslagen lite titt som tätt .. i helgen är det stortävling. Kommer att vara så orolig !!

2010-02-02 @ 19:40:19
URL: http://stinakampe.blogg.se/
Postat av: Johanna

mma är ju coolt! Patriks tränare ska gå en match i mma nästa år ;) Då ska vi upp och titta! Bebis vinkar till Fine!!

2010-02-03 @ 10:18:42
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Matilda

haha, jag vill se MMA-mopsen, video pliis? :-)

tilly leker också MMA, fast inte mops utan cotte. haha ;-)



jo visst serru, men det låter värre än vad det är. privatpersonen i dubai är nämligen ingen shejk utan en vanlig svensk tjej som råkat flytta dit med sin man och har lite kurser i HLR! hihi!

2010-02-03 @ 18:47:46
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0