5am

Imorse var det tungt. Min lilla personliga väckarklocka väckte mig med kissnödiga pip runt tio i sex. Jag kände mig lite som en brandman när jag steg upp, tog på mig kläderna som låg färdiga att bara träs på kroppen för en snabb sorti ut i den 4 gradiga morgonen.
Men stunden efteråt, när tassarna är torkade torra och man kryper ner i den fortfarande ljumna sängen är himmelsk. Och därför var det ännu tyngre än vanligt att vid halv sju tiden kravla sig upp igen för att slänga på sig träningskläder och bege sig till gymet för ett tungt skivstångspass.

Skynda hem, lagom stressad. Mat till hunden i blöt. Duscha. Välja kläder. Utfodra hund. Pussa på en trött Tobias. Ut med Nessla igen. Torka tassar. Valp i sängen med målet att väcka Tobias. Ut med Nessla igen, tillsammans med Tobias. Skratta åt en dam som trodde hon hette Vessla.
Gå med ett leende mot tunnelbanan.

Det började tungt, och fortsatte lätt.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Känner igen det där med "brandmanskläderna" brevid sängen.. men som sagt, snart är det över!



Ja, gudars vad den hoppade mellan träden! Fram och tillbaka! Och till smååååå tunnnnna grenar också.. trodde den skulle dö.

Eller iaf åka i backen. Men icke.



Recept på coleslaw:

Skär 1 fjärdedels vitkål i strimlor, riv en morot,

hacka en liten lök i små bitar. Blanda allt.

Sedan blandar du (i en annan skål) 1 dl majonäs, 2 tsk salt, och 1 tsk balsamvinäger. Blanda ner det i salladen.

Det var själva receptet, men vi tyckte den blev lite torr så vi hade i creme fraice också, så att den blev lite saftig! Och så hade vi i svartpeppar också!

:-)

2009-10-06 @ 10:43:03
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Maree

Hahaha.......

Tanten trodde kanske att det var Ville Vessla.... som va ute och gick. hahaha.... ;)

2009-10-06 @ 10:46:53
Postat av: Nelia

Hahaha vilken morgon! Så är det när man har småbarn hemma! :) Leah har dock lugnat sig lite på nätterna och väcker inte oss. Kanske beror det också på att hon inte får sova i sovrummet längre...

:)

2009-10-06 @ 13:10:12
URL: http://nelayah.se
Postat av: Teddy

Hihihihi jag känner igen mig väldigt mycket i det du skriver. Visst är det helt underbart att krypa ner i sängen efter en tidig promenad när vovvsingen är glad och nöjd;). De tar mycket tid men ger så mycket tillbaka!!! Trevli kväll gumms. Kram kram

2009-10-06 @ 21:34:00
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Nelia

Absolut det tror jag med. Ärligttalat har jag spanat på Mac alldeles för länge. Nästan så man skäms. Jag älskar ju Apple och har en Iphone som jag aldrig kommer byta ut mot något annat... förutom nyare Iphone då.. O jag vill så gärna köpa en Mac, så det kommer nog att ske... Snart :) Får hålla ut lite men ske det kommer det att göra.

haha Vaio var mest en kompliment något att sätta emot Macen men det går ju inte, alla jag pratat med har peppat mig till att inte ens överväga en PC igen haha :D

2009-10-07 @ 09:27:00
URL: http://nelayah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0