Grattis på Japanpeppdagen!

Idag är det den stora Japanpeppdagen. Vi peppar inför Japan med musik och pack av väskor

Kommentarer
Postat av: Matilda

Oj! Shit!! Vad häftigt att åka iväg på springresor! Har aldrig hört att det finns såna typer av resor, men nu när jag tänker efter så är det ju kanske inte jättekonstigt! Finns ju massor med lopp världen över!

Nä nu blev jag allt lite impad..! :-) "Bara springa milen"? Herregud... en MIL? Det är ju sjuuuukt långt! Haha, kommer ihåg att Gerts "lilla runda" var tillräckligt långt för mig..! Var ju halvt död då jag äntligen kom i mål! Blir imponerad av såna som orkar springa sådär långt, imponerad och avis!

(Jo, jag vet... man måste ÖVA för att få kondis och bli bra och uthållig. Men jag kan inte hjälpa att bli uttråkad och tänka på att jag är trött---> psyka ner mig själv då jag springer alltså. Suck! Om man ändå kunde få springa med en fotboll eller något... men det skulle ju inte se klokt ut.



Så pappa din brukar åka iväg på såna här resor? Hur brukar det gå för honom? Är det här första gången du åker med och tävlar? Om inte, hur brukar det gå för dig?

Åker du tillsammans med pappa till Tokyo?

Tufft med Millenniets första marathon!!

(Ursäkta min lite lätta besatthet av detta ämne nu, men det är verkligen en helt annan värld för mig! Min familj är nämligen INTE någon löparfamilj!)



Friskis är bra de! Där tränar ju jag också! Kul att du blivit erbjuden att bli utbildad till stepledare!

Duktigt att spinna precis innan du ska iväg till Tokyo, det kallar jag karaktär!



Stort lycka till nu med Tokyo!! Hur länge blir du där?

Förresten, om du är borta nästa vecka på torsdag så måste du hålla tummarna för mig... ska nämligen till SSHL och hålla föredrag om mig och mitt jobb... haha! HELP!



Kram

M

2009-03-17 @ 15:48:44
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0