eye to eye

Tänk va politik inte alls är viktigt för oss i vår relation. Det känns ändå skönt att vi gick och röstade ikväll, sitter och tittar på tantolinan jag röstade på (gud va grym hon är) som just blev intervjuad av Tv4 reportern.

Fick skriva ett tråkigt mail ikväll, till katthemmet. Vi har beslutat oss för att lämna tillbaka Casey Mason. Han mår så uppenbart dåligt hemma hos oss, vi är övertygade om att han behöver en snäll kattkompis att leka med. Det är inte så att vi inte har tid för honom, och stundtals känns det som att "nämen det här löser sig nog" för att nästa dag vara tillbaka på ruta ett.
Men så kastar jag en blick på fåtöljen i hörnet, och hjärtat smälter. Just som han ligger nu slår han alla missar i graden söthet. Men det räcker inte - han förtjänar att må bättre alltid alltid!
Så bor du i Stockholms området, håll koll på katthemmet efter vår pärla om du vill ge honom en snäll kompis och gränslös kärlek och tålamod.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej girl! Drömde du om mig? Åh, nästa gång du kommer ner så måste jag få träffa dig!! Ha ha, jag har tyvärr inget sminkbord med dom klassiska lamporna runt omkring. Men skulle vilja ha....ha h aha. Du får gärna komma husesyn nästa gång du är nere! Dricker du kaffe? Synd att ni måste lämna tillbaka CASY MASON. Puss på nosen!

2009-06-08 @ 06:27:02
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Nelia

Ah, eller hur dom jag känner är lite blandat dock, iofs dom härifrån Sthlm är alla över 27 som ska ha barn nu. Och i Sundsvall där är det folk i min ålder som ska föda. Så visst är det skillnad. Men i år har det dock blivit lite väl mycket haha :)



Mmm längtar massor nu tills lilla skuttungen kommer, vi var och hälsade på uppfödaren och dom är alla bara för söta. Jag hade katt tidigare en blandis, mycket söt underbar katt, men när jag skulle flytta ner hit så fick han bo hos mina föräldrar någon månad, då jag skulle komma upp och hämta honom, bad mamma mig att lämna honom hos dom, eftersom mamma och pappa blev så fästa vid min katt Leo, kunde inte säga nej för dom blev så kära i honom att jag lixom inte hade hjärta att ta ifrån dom honom. Så nu har han bott hos dom i snart 2 år. Saknar honom men lixom vant mig vid det, brukar dock gosa massor när jag åker dit och hälsar på. Han är fortfarande lite av min bebis. :)

2009-06-08 @ 09:56:49
URL: http://nelayah.se
Postat av: Dessi

Åh.. :( Vad tråkigt. Vilken svår situation. Men jag tycker ni gör rätt. Om jag inte hade varit allergisk hade jag gärna tagit honom :D

2009-06-08 @ 14:08:50
URL: http://www.dessi.se
Postat av: melissa

söt katt, tråkigt läge :/

2009-06-09 @ 13:46:37
URL: http://melissablogg.blogg.se/
Postat av: teddy

Ohhh men lilla sötnos missen. Jag tycker att det är väldigt fint av er att tänka på lillmisse noch dess välmående. Det är strongt att ta ett sådant beslut.

Hoppas ni hittar ett fint hem som han förtjänar.

Hur gammal är sötnosen?

kramis

2009-06-10 @ 10:43:49
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0