På resande tass

Kommit hit till Mölle idag. Vinterpromenad med pappa och Nessla i en timme i knastrande snö, lagt mina julklappar bland resten under granen, doftat av apelsiner och tagit del av mammas julplanering. Ska köra ner till FS Höganäs och gå på ett ett aerobicspass ikväll.

Men tror ni inte att Nessla lyckades med att smita på planet! Jag har inte sovit nästan en blund inatt så när Nessla sov räv i sin väska så tuppade jag av. Vaknade av att flygvärdinnan ger mig Nessla med ett smil och "denna var din va?" OJ! Pinigt. Resten av resan hade jag hökögon på henne och mutade med lever och snttefilten (grisörat).

Nu har hon bott in sig i Möllehuset lite och terroriserar alla genom att följa efter med sina leksaker och vara mitt i vägen så man nästan trampar på henne. Denna mopsvalp....
"jag tycker det är lite läskigt att låna hans korg... han vakar över mig från fotot, liksom...."

Kommentarer
Postat av: Jo

Va äre för snoddar jag ser på lillörat? Vad är dom för? :)



GOD JUL! Och gosa med Nessla från mig. All I want for christmas is a pug. Men det blir väl inte så... i år heller ;P

2009-12-21 @ 16:22:55
URL: http://emjoth.blogg.se/
Postat av: Maria kennelmamma



Hon e sååå SÖÖÖÖT att det gjorde nog inget!



Kramisar från oss!

Maria

2009-12-21 @ 16:30:08
Postat av: Jo

Mhm! Mopskunskap, lektion #1 :)

2009-12-21 @ 16:42:02
URL: http://emjoth.blogg.se/
Postat av: Jo

Länken funkade inte, men jag googlade och fattar vad du menar :P

2009-12-21 @ 16:52:45
URL: http://emjoth.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

Tack sötaste du för mitt fina julkort !!

Va glad jag blir.. :D



KRAM!!!!



(vi kan fixa överföringen för tröjan när vi är online sen här, eller smsa ditt kontonummer vetja)

2009-12-21 @ 19:42:37
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Lineen*

Brunett eller blonde, vad tkr du är mest HOT? Anna anka gjorde ju sig gehörd igår på Anna Ankas jul. Pinsamt tkr jag, vad tycker du?

2009-12-21 @ 20:35:33
URL: http://lineen.blogg.se/
Postat av: Ia Darling

Hittade hit via Sarah och måste säga att det är en härlig blogg du har, gillar variationen i inläggen :) Sötaste mopsen har du också! Tror minsann att vi bor enbart ett (långt) stenkast ifrån mig... Såg fotot av utsikten från ditt fönster. För visst bor du väl sisådär "nedanför Vitan" ungefär? :)



God Jul!

2009-12-21 @ 21:07:03
URL: http://iadarling.blogg.se/
Postat av: Ia Darling

Ahaaa, då snurrade jag visst till det! Tyckte utsikten påminde om den nere på Ploggatan vid Ersta :P Men visst är vi nästan grannar ändå, jag huserar uppe vid Sofia kyrka. Trevligt att läsa en blogg där man känner till många platser du besöker, om jag knallar in i dig ska jag se till att säga hej :D



Åh - Girl, Interrupted! Så det är en av dina favoriter också! Haha "I'm a fucking shrub, all right" - filmen så j-kla rolig och vacker på en och samma gång. Dessvärre har jag den bara på VHS, måste skaffa den på dvd! Blev tvungen att skriva inlägget med anledning av Brittany Murphys död :(



Må så gott!

Kram Ia.

2009-12-21 @ 21:38:29
URL: http://iadarling.blogg.se/
Postat av: Ia Darling

Haha, ja tänk om alla på söder kunde säga hej eller åtminstone le åt varandra på trottoar'n, vad härligt det vore. Inte ens mina grannar i huset säger hej, de är så bittra!



Som du säger - hjärtstillestånd inträffar inte bara sådär i den åldern. Trist att människor inte tar bättre hand om sina kroppar... Experimenterande med kemikalier hit och dit :S Brrr.



Jag förstår att det måste vara mysigt att komma bort från sta'n ett tag. Är jag helt ute och cyklar om jag tror att Mölle ligger i närheten av Ängelholm? Där har jag varit, och där är det fint! Hihi. Jag firar jul både på söder och strax söder om sta'n - lite flängigt men det får funka - jag och sambon vill så gärna umgås med (och ge julisar till) båda våra familjer :)

2009-12-21 @ 22:01:34
URL: http://iadarling.blogg.se/
Postat av: teddy

hihih hahah så jag skrattade över lillstumpans bravader. Hon tog helt enkelt tillfället i akt och gick iväg. Vad var det för flygbolag ni reste med?

Vi fick nämligen inte ens klappa Nemo när han satt fastspännd i sin väska på väg till bulgarien så jag undrar vad det var för lovely flygbolag som ni reste med. Kan tänka mig att det inte var charter idioterna...

Grisöron är poppisar :)

kramisar på er och finaste mopsen.

2009-12-21 @ 22:40:29
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: teddy

Jag tror också att det beror på ver msom jobbar. Dessa på planenen är ju helt knäppa. Jag menar - att om det är såååå streilt så ska man inte ens ha på sig kläderna som man har på sig eftersom de har päls på sig. Nemo fäller en del för det mesta. Ska ha ge dessa allergiger MINDRE risk att drabbas av ALLERGI OM han satt i bur ELLER i mitt knä. Saak samma méd tanke på att pälsen finns på hela mig oavsett!!! Vill man ha sterilla plan så får man förbjuda oavsett ju.

Men Herre Jesus - det är ju som förre detta rökfriheten som vi hade på kafferna. Man kunde INTE röka i en del av kaffeét ( en del = ca 5 meter). Surt ha...

kramis

2009-12-21 @ 23:37:10
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Helena

Ah vad mysigt att se bild från mölle! Hoppas ni får en riktigt God jul! Kram från småland.

2009-12-22 @ 11:02:26
URL: http://helena-helberg.blogspot.com
Postat av: NINNIE

nästan så jag måste skaffa mig en vovve till... en mops kanske?! Första bilden knäcker!

2009-12-22 @ 11:44:58
URL: http://ninniesodergren.blogg.se/
Postat av: Karin

Hoho! Hon som såg så oskyldig ut. Men jag vet hur det är. Har själv en hemma som ser ut som en teddyhund men kan bete sig som en hyena.

2010-01-10 @ 12:44:12
URL: http://ksliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0