Tobias är världens härligaste man!

Jag nominerade Tobias till Kanal5's tävling "världens härligaste man" och HAN VANN!
1:A PRIS: En iPod Touch till den vinnande mannen, ”Världens härligaste man”. Värde: 2500kr. Dessutom får den som nominerat mannen ansiktsprodukter från Vera by CCS.

Tobias Valdén 24 år i Stockholm. Nominerad av: Josefine Persson "Tobias är en icke sinande glädjekälla som sprider sin ödmjukhet och charm vart han än går. Han håller upp dörren för gamla tanter, hälsar glatt på den sura grannen i trappen och skäms inte en sekund för att hylla sin flickvän till skyarna bland andra människor. Ett riktigt kap som ställer upp för sin familj och vänner i ur och skur."




 

Kommentarer
Postat av: egoflowet

Fan va grymt!!! & vilken grym man du har! Finns det fler? En till mig?



Uhh den där uppsatsen var så usel & är det fortfarande. Slängde ihop den i panik efter att allt med den påbörjade gick åt skogen. Sex and the City skrev jag om. Ha ha ha.... Jag kan inte sluta skratta. Skriv aldrig uppsats om SATC, skriv aldrig om den serien över huvud taget. Nä fy! Men nu är den klar i alla fall & det känns SÅÅÅÅ skönt. Nu är det bara C-uppsatsen kvar att ro i hamn!

2008-11-18 @ 22:23:09
URL: http://egoflow.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

Ooooooh Hälsa GRATTIS till honom!!

fasen va skoj=) wieeee





fasen va du har pluggat om jag tänker efter, synd bara du inte jobbar som HT här i stan. skulle jag bli din stammis. hihi.. men muskler och celler kan du va, som rinnande vatten säkert!



men du vill jobba med reklam?



STOR PUSS!!

2008-11-18 @ 22:55:05
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Tobias

Det här priset säger mer om dig än mig. Det är väldigt enkelt för mig att göra det du skrev att jag gör, för jag gör det för dig.

2008-11-19 @ 05:13:15
Postat av: Anna

Oj...tänk att jag känner tjejen som är tillsammans med Världens härligaste man :P



Vad avundsjuk jag blir :( Vill också ha en man som hälsar på den suta grannen och visar att han älskar mig bland en massa andra människor. Du är då en lycklig flicka :D:D:D



Kramar

2008-11-19 @ 11:51:27
URL: http://annawallentheim.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0