popagandas dag ett

Kön. kön! gott folk: KÖN! Var. det. värsta. jag. skådat. Ni som har besökt eller passerat Erikdalsbadet häpnar förmodligen om jag berättar att kön började vid flaggstängerna utanför entrén och slingrade sig nerför backen, ner till den uppvärma utomhuspoolen! Under de 30 minuterna vi väntade växte kön på sig så till den milda grad att när man blickade bakåt mot horisonten fortsatte kön runt hörnan, mot badmintonarenan.
Många som gick förbi oss använde sig av uttrycket "detta måsta vara ett skämt".
Vi hann precis in i tid till Shout Out Louds spelning och jag såg bäst av alla! Varför? För att jag satt på min 1.95 meter långe älskade pojkväns axlar förstås! Vilken lycka!
Vädret lade sordi på stämningen genom att hela tiden växla från sidvindar med regn till ihållande regn men till slut sprack det upp. Jag ringde upp Mattias under spelningen så att han kunde få nästintill lika stor nostalgitripp som jag.

Efter spelningen var vi våta och kalla och ville utnyttja faktumet att det tar fem minuter att gå hem till oss. På vägen stannade pojkarna för mat, sen gick två av tre hem, bytte kläder samt hoppade rundor till Familjen i köket.
Återvände i precis rättan tid för att se Herkules and Love Affair. Jag och Tobias ballade ur och dansade sju sorters danser, vissa iklädda sin flickväns alldeles för små tumvantar och andra med programblad på huvudet. Vi fjantade och lekte av oss. Tusan va den grabben är underbar att hänga med! ♥
Vi tvistade om sångerskan/en var en female eller male, och fortfarande är vi inte helt eniga.... Klart är att de i vilket fall som helst är entydigt grymma!! 

Kvällens besvikelse var helt klart The Embassy som levererade kasst gitarrljud, gräslig sång och INGET drag alls.
Teddybears Stockholm avslutade kvällen på ett pampigt och svettigt sätt, dansade dansdans bland allt folk i mitten. Dock, för de som mäter några centimeter högre över havet och inte skyddas av en människomur omkring sin kortare längd, var ljudet alldeles för högt. ouch!

Kommentarer
Postat av: ..:Sarah:..

J E J

2008-08-30 @ 11:05:57
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

ja typ hurra, jag hurrade inte för kön eller för besvikelsen på banden utan för musien och fest i det stora hela.

2008-08-30 @ 11:49:35
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0