06 Min Dag

06/30
Förutom att vara halvkrasslig, dock feberfri, har jag gjort ett superstort val idag, något som har varit något av en hemlis här på bloggen och kring vilket jag inte sagt många ord om. Men idag står det klart att:
Ansökan är inskickad!

Jag påbörjar en utbildning i januari, och skriver mitt sista prov 26/3 2011. Sedan är jag Legitimerad Personlig Tränare!
Jag kan inte börja på att försöka förklara hur bra och rätt detta känns. Länge har jag letat med ljus och lykta efter något inom arbetslivet som känns som jag. Och såhär glad känner jag mig just nu när jag äntligen har funnit det:


Den som kläckte idén hos mig var först min kusin Ulrika som jobbar som PT på World Class Värmdö. Hon är den mest tuffa, ambitiösa och godhjärtade förebilden jag kan ha i denna typen av jobb. Den andra, som verkligen förankrade idén att det verkligen skulle vara något för mig var min PT Christian. Efter att ha ställt vad som tycktes vara 1000 frågor lät jag ett frö gro, och nu har beslutet slagit rot i mig, på riktigt.

Skolan jag har valt (med omsorg) är PT-school. Många jag har pratat med har gett dem fina vitsord och min egen sambo har gått deras preparandkurs och lärde sig fantastiskt mycket på bara en helg!

Kommentarer
Postat av: Desiré

Fantastiskt! :) Du får spöa skiten ur mig nån gång sen när du är färdig PT! :D

2010-11-19 @ 01:58:21
URL: http://dessismat.blogspot.com
Postat av: Nettan med pappa Valle

Hundmässan är den 19 december och brukar börja kl 9 !



Jag tror absolut inte att Nessla inte skulle tycka om ifall dom är två. Hon är nog bara fruktansvärt mammig just nu och är van vid att vara runt människor. Mopsar är så härliga på det sättet då dom kan vara med hur många mopsar som helst utan att det blir gruff. Hos Maria på en valpträff tror jag vi va över 20 mopsar - både tikar och hanar - och det hände ingenting. Ha ha !



Skulle vara jättekul om ni kom och tittade på mässan och få träffa er. Synd att Nessla inte kan följa med in så vi fick se henne, men det får vi ta en annan gång.



kramiz

2010-11-19 @ 09:02:00
URL: http://mopsarna.blogg.se/
Postat av: Johanna

ÅH SÅ KUL FÖR DIG!!!! Jag är så sugen jag med på att göra detta. Jag börjar med läsa i Jan, fast till USK. Ett steg i en riktning inom hälsa och sen ska det byggas på. Tar det bara tre månader? Det går ju superfort! Puss

2010-11-19 @ 10:31:07
URL: http://seluna.blogg.se/
Postat av: Annapanna

Fasiken vad kul att du hittat någon du brinner för, kul! (Själv undrar jag vad det ska bli av mig?)



Visst är tatueringen grym! Den är gjord på Circel Tatto i Sundbyberg. Har en till killkompis som gjort nåt liknande men med annat tema som också blev grymt bra!

Jag har en liten rackare. En lite skämmis som gjordes i unga år (tänker inte berätta vad... ha ha)

Men planer finns och tema ska vara Honolulu Hawaii bak på vänster skuldra (över den lilla rackarn som ska bort!). Ska bara få ihop pengar... Mycket som kostar nu... =)



Ha en underbar helg sunshine!

Nu sticker jag till fjälls! Första åket för i år!

Puss

2010-11-19 @ 13:11:02
URL: http://annavirrpanna.blogspot.com
Postat av: Maria

Wow, vad kul!!! Och härligt att ha den ha den känslan att det känns så rätt! =)

PT är ett yrke jag också gärna skulle vilja ha. Det och dietist men då var det en massa ämnen jag behövde läsa till.. Dags att byta jobba snart tror jag.. =)

2010-11-19 @ 17:23:32
URL: http://livinglikephia.blogspot.com
Postat av: Erica

Härligt!!

2010-11-19 @ 18:25:17
URL: http://horfiwiel.blogg.se/
Postat av: Camilla

FANTASTISKT, äntligen. Visserligen har jag vetat det ett tag men jag gillar att det har blivit offentligt. (För nu får andra chansen att gratulera dig också) Det här är så rätt och jag önskar dig all lycka. Ditt leende är oslagbart, speciellt med alla läckra detaljer. Du är mig en fräsch sak du!

2010-11-19 @ 18:52:01
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Träningsglädje

åh vad skoj, det ska bli superspännande att följa!!!

2010-11-19 @ 20:02:43
URL: http://www.traningsgladje.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0