I get it now

Isdans. Wow. Jag får ståpäls. Mopsen är inte alls imponerad utan snorkar till och sträcker ut bakbenen, pälsen helt till synes oförändrad.. Konståkning, nej tack. Då kommer min onda sida fram och tänker varje gång killen slungar den nätta lilla tjejen genom luften så det susar om det "ramla ramla ramla".

Men i isdans finns det ju inga hopp. utan bara gripande musik (som just nu - Meryl Davis och Charlie Whites till Phantom of The Opera) och en massa fina poser, synkade till perfektion.
Men se så på detta klipp, det vinnande kanadenisiska paret. Gåshud, ståpäls. Intet öga är torrt. Bland det vackraste jag sett.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag som skulle gå in här i vanlig ordning och samtidigt kunde jag inte låta bli att hoppas på en uppdatering. Det va ingen dålig en och jag förstår varför du fick ståpäls. Himla fint precis som dina ord till mig ...

2010-02-23 @ 20:42:56
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Camilla

Du är så förbaskat rar människa, japp så är det bara.

2010-02-24 @ 12:09:45
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

jag såg de där.. de var väldigt väldigt bra ! :) och du är som min Pelle, vi kolla killarsna final med en massa hopp och skutt. rammla rammla rammla satt han.. och yes, mycket riktigt, måånga rammla :D fniss..

2010-02-24 @ 18:52:20
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: teddy

Tack tack vännen. Nu är det den jobbiga väntan tills resultatet då ...

Visst är konståkning fint men man får ju ståpäls av alla konstiga trixs de håller på med.

kramis på dig

2010-02-24 @ 20:14:56
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0