filmtips mitt i natten

Idag har vi sett Men who stare at goats på bio. Jag var helt stum efteråt, den var så makabert BRA! Väldigt mycket Burn after reading och Big Lebowski känsla äver den, om man gillar de filmerna ska man absolut inte missa denna film. En känga till USA på ett fyndigt, tounge in cheek sätt and I like it.

Kommentarer
Postat av: Frida

Det låter bra det :) du får vara min mopsguru i så fall hehe.

2010-02-15 @ 10:49:46
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tror faktiskt jag kommer ge filmen en chans. Usch! vad jobbigt, du är alltså fortfarande inte frisk? Kräksjuka brukar väl inte hålla på så här länge?



Konstigt jag inte hört något om Skåne, måste genast kolla upp på hd.se, lät inte alls bra. För att svara på frågan ; NAJ, det är inte jag gull, haha. Hmms, angående Stockholm. Jag spånar och har mig fortfarande men jag vet vilka dagar det gäller och den största tiden kommer jag umgås med J och L. OM jag åker. Det är samma helg som som Melodifestivalfinalen, den 12:e till tidig förmiddag den 14:e! Jag återkommer till dig angående det ... PUSS

2010-02-15 @ 13:06:53
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Matilda

fungerade inte att kommentera på ditt nyaste inlägg, så jag kommenterar här istället.

gick in på blogg-länken och satt och skrattade jag med! HAHAHA, det där om "Hej Hängpung. Vill du kolla på film i kväll?" HAHAHAHA!



jo jag såg cottemixen, såg ut som tilly när hon var valp, fast hon var mer vit!

2010-02-15 @ 19:12:38
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Mattias

Min kompis Henrik känner verklighetens Lyn (http://www.crviewer.com/)! Nu är karaktärerna lite ihopmixade från verklighetens getstirrare, men hur coolt är det inte att ha George Clooney spela rollen av en person som åtminstone till stor del är baserad på en själv? :)

2010-02-15 @ 22:14:22
URL: http://30-dagar.blogspot.com
Postat av: Andrea

Big L är min favorit film ever! Burn after reading var sådär och senaste var usel. Jag tycker att deras kvalitet svajjar något enormt emellanåt. Men kul att du gillade den :)

2010-03-21 @ 17:02:05
URL: http://tranaforlivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0