give me more

Idag är det dags igen. Att hyra Twiligt. Det blir bara... sjätte gången jag ser den. Men vad göra? Har läst ut alla böcker två gånger om (jag kunde inte hantera att den fjärde boken tog slut så jag började om på ettan och låtsades som ingenting!) och 21a november känns jättelångt bort.

Jag gick upp klockan 06 idag, och besteg allena det tvättberg som jag och älskling hade framför oss. Han hade svår RLS hela natten och spillde chokladmjölk i sängen när han försökte få i sig lite dopamin så jag körde Robin Hood och prins John (du vet, när han skall stjäla den sista pengasäcken som ligger under hans huvud) för att krångla ut alla påslakan och örngott. Underlakanet var en egen historia.

Sen gick jag till coop och var först där! wo! kl 07, inte en pensionär i sikte. Kom hem med tvättmedel, purjulök och champinoner.
Fetabiff med sedvanliga tillbehör till lunch.
Jag = hausfrau DELUXE.

Kommentarer
Postat av: Nelia

Hahaha du skulle ha varit hemma hos mig igår. Hade Twilight filmen på i bakgrunden medans jag läste på sista boken. Inte klar med den ännu, och drar ut på den så gott det går, men det är ju omöjligt att ta det lungt, jag slukar böckerna, fast jag inte vill. Fast jag vill dra ut på nöjet, på känslan. Omöjligt att hålla sig. Helt sanslöst att jag är så tagen av dom, har aldrig stött på böcker som fått mig bli så här galen. Hahaha :D

2009-09-10 @ 11:23:53
URL: http://nelayah.se
Postat av: Li

Friskvårdsgruppen är det som håller i det! Vi får rabatt genom skolan :)

2009-09-10 @ 14:24:30
URL: http://skarpast.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej och tack så jättemycket (och tack detsamma)! Visst är mopsar underbara:) Har du också en? Jag bor inte i Gävle, men i Falun, Dalarna!

2009-09-10 @ 16:32:13
URL: http://malinfinn.blogg.se/
Postat av: Nelia

Tack!! Det var absolut något jag ville höra! Masserade armen igår och det gjorde så ont vid olika punkter upp mot armvecket. Ush, känns nästan som träningsvärk, men lite mer brännande. Det är lite knasigt hur när man trycker där man känner lixom hela vägen ner till fingrarna.. :/ Så vek jag är haha galet :) Men i helgen får jag vila upp mig se till att den blir bra igen.



Tack tack för fina tipsen! Kram

2009-09-11 @ 08:05:56
URL: http://nelayah.se
Postat av: Nelia

Hahaah ja men sure,det kommer ju aldrig gå, speciellt me tanken på att sambon inte kommer att vara hemma på lördag... urk, då blir det ju massa latande framför tvn/datorn. Har inte så mkt annat att göra. :/ Va har du för dig nu när du är hemma? För du har väl inte börjat ännu?

2009-09-11 @ 08:29:16
URL: http://nelayah.se
Postat av: Nelia

Ojoj, shopping... känns så långt bort... gah vill återigen ha vanliga månader med normala "slösa på sig själv kassa" ... :/

Lyx o kunna göra det på en vardag. Borde inte va mkt folk ute o handla på en vardag. På helgerna är det smockfullt..

2009-09-11 @ 08:50:05
URL: http://nelayah.se
Postat av: helen

Yay Twilight! Längtar så efter New Moon, du har väl sett trailers? Jacob ser äntligen ut som han ska! :)



160 är väl ganska nära medellängden i Sverige, men på en modell är det ju kort. Jag funderar på hur de ska bete sig när det kommer till långklänningar på catwalken. ;)

2009-09-11 @ 08:57:02
URL: http://helenhusdagbok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0