Mallan löper

Malin från min Prassistent klass är på Expressens löp idag! Hon har gått ner 15 kilo med GI. Jag hittade artkeln på nätet, hon har även en populär blogg. I verkliga livet är hon en riktig pärla, som skjutsade mig hem nästan varje måndagskväll.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan! Ja, vi hoppas på en Rom resa till hösten/vintern. Vi satsar på det iallafall, ett drömresemål! Allt bra med Fine? Kram

2009-05-26 @ 22:45:51
Postat av: ida

haha så skoj. jag såg Patrik på nunor o kikade in till honom o såklart skrev jag en liten kommentar med att han var söt!:P Patrik kommer från Herrljunga 5 mil från Borås(om du inte vet var Herrljunga ligger på kartan)jag åkte upp en helg till honom efter att ha snackat över dator i lite mer än 1 år. dock gick vi båda i skolan då så funkade inte ekonomiskt att bli tillsammans. Men runt 10 månader senare kommer Patrik ner o sen dess har vi varit VI! ni då?

2009-05-27 @ 07:37:05
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: ida

vi snackade med över msn hela tiden. snackade i telefon en gång bara innan vi träffades:p o var precis lika.. vi snackade om allt o inget o blev jättebra vänner som sen övergick till att bli mer o mer spänning o romantik i snacket:p haha!! HEJJA Lunarstorm eller vad säger du? tänk om man inte hade sett fotot på nunor!?

2009-05-27 @ 12:58:46
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: teddy

Hejsan tjejen.

Visst är det underbar med överraskning och jag ser det som livets krydda. Det är helt underbart här nere. Ikväll ska vi tex äta färska kräftor och dricka vitt.

Vi kan väll hålla kontakten tills jag kommer hem så ska jag sedan lägga till dig på bloglovin :)

Önskar tjejen en fin onsdag.

kramis kramis från varna

2009-05-27 @ 14:33:04
URL: http://caitlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0