George Galloway

Under bilder i hedersvärde George Galloway MP's facebookgrupp har något med helt andra åsikter än honom postat denna bilden. Usch, va arg jag blir.


Kommentarer
Postat av: Nelia

Men du tog inte studenten i Sundsvall va? Jag pluggade företagsekonomi på högskolan i Gävle. Mellan 2004-2007 sen tog jag examen och flyttade kort där efter till Stockholm. Fast numera jobbar jag i sthlm men bor i Norrtälje. Själv då kvar i Gefle?

2009-06-05 @ 13:08:18
URL: http://nelayah.se
Postat av: Tobi-Wan

Hade den israeliske soldatens vapen varit riktat mot "HAMAS" mamman så hade bilden nog tyvärr varit ganska uppriktig.

2009-06-05 @ 15:14:54
Postat av: jange

nu ska jag bara plugga upp betyg som jag va dum nog att skita i. eller jag sket i hela skolan förr. haha ;(

sen ska jag bli nått häftigt.

funderar på att lära mej lite hår i höst.



annars blir jag photoshop nerd

2009-06-05 @ 18:56:28
URL: http://jange.nu
Postat av: Nelia

Nu va du inte uppmärksam :P jag bor i Norrtälje, jobbar i Sthlm. Men bodde på Söder ett halv år faktiskt, mysigt där. Flyttade till Norrtälje för att min sambo är härifrån och jobbar här, men nu ska han utbilda sig till polis, så om 2 år flyttar vi till Stockholm har vi sagt :) Och Söder är en av favoriterna, men får väl se var vi köper lya då. :)

2009-06-05 @ 19:17:44
URL: http://nelayah.se
Postat av: Nelia

Åh jag förstår, att leta lya är så trevligt. Brukar gå in och inspirera mig själv samt tortera mig lite. För jag vill egentligen egentligen inte bo i Norrtälje, vill bo i stan eller närmare stan. Flyttade ner från Sundsvall för att bo i Stockholm inte utanför. Men vi har lixom sagt det att det passar oss bra då det är billigt här osv. Sen säljer vi vår lya här och flyttar ner när sambon är klar med studierna. Men jag läntar massor. När jag bodde på Söder hittade man på saker i stan, nu orkar man inte ta sig in till city. Så jag får springa och göra ärenden på lunchen på jobbet. Heheh :) Men men... den tiden kommer. Hur stort bor ni nu? Enda nackdelen med city är skyhöga priserna och skolådestorlekarna på lägenhetrna. :/

2009-06-05 @ 20:02:50
URL: http://nelayah.se
Postat av: Sandra

haha.. det var minsann inte jag, men min dubbelgångare då? :) ja, du har nog rätt, det kommer nog så småningom. Ha en underbar helg! Kram

2009-06-05 @ 20:19:47
URL: http://sandus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0