boost.

Att inte veta när man träffas igen och höra om alla mysiga saker som man missar gör mig sur. Som en citron. Nu har jag som mina vänner vet svårt för att känna surt pga fel på smaklökarna (tack dragstergodiset!) men jag har kommit på en bot: Spice Girls debutalbum. VEM kan inte glädjas ordentligt utav denna nostalgitripp??
Dansade omkring i långkalsonger runt runt i lägenheten all by meself igår kväll. Nu på min quicklunch lyssnar jag in mig på 2 become one (blir lite sentimental coh saknar min man förvisso, borde byta låt - note to self) innan jag rushar tillbaka till jobbet. Jag och Caroline fick en knäpp och slet ut all skit från vårt lager/toalett/förvaringsplats för onödigt mkt skräp så nu ska vi tvinga vår chef att komma och hämta allt raffs. En pragmatikers älsklingssyssla. Två på ett begränsat område kan bara betyda: effektivism!

Ikväll blir det förhoppningvis mys med Amanda , filmkväll står högt på önskelistan. Imorgon kommer pappa upp, inte setts sen i somras, ska bli väldigt mysigt! På måndag kommer Mimmi hem från Indien och på tisdag kommer även mamma upp. Bara Dessan som fattas, men man får väl glädjas åt att hon åtminstone kommer att flytta hem till Europa i mars/april.
Naturligtvis går många önskningar och tankar till att snart återförenas med min man. Vill det sig illa blir det inte förrän 26e december. MEOW! >_<

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0