bästa på länge


Vissa saker kände jag igen lite väl mycket (inte misshandeln på Kvarnen då) men det jag tyckte allra bäst om i filmen var tre saker:

Tempoväxlingarna
Ljuset
Vinklarna

Låter kanske underligt, men det var verkligen det jag fastnade och det som satt kvar när vi lämnade salongen. Snacka om att jag var paranoid när jag gick runt lite på söder efteråt, jag misstänkte alla för att ha vapen, droger eller i varje fall vara med lite i maffian.
Jag tror att Daniel Espinosa (som likt en själv gått på SSHL) kunde porträttera vissa människor väldigt tydligt då han kände sig som en katt bland hermelinerna och det är alltid lättare att se utifrån på saker och ting än att börja mitt i och försöka hålla ett objektivt synsätt. Men också för att han har sett båda sidorna. Grymt bra film, summa sumarum!

Kommentarer
Postat av: Jo

What do I do? Jaa... På arbetsförmedlingen är jag rbetslös, men jag har en sådär 5 extrajobb, mestadels inom resturang, som rullar runt. Men jag vill ju såklart ha ett "riktigt jobb" så söker gör jag ju. Helst av allt vill jag bli inredare och förhoppningsvis får jag tillbaka mitt jobb jag hade förra året på Mio snart... Den som lever (och läser min blogg!) får se ;)

2010-01-22 @ 11:23:58
URL: http://emjoth.blogg.se/
Postat av: Nelia

Kul att du också gillade snabba cash! Jag gillade dockå också musiken till den, bara den fick mig att krama ihjäl min halsduk!

2010-01-22 @ 14:13:46
URL: http://nelayah.se
Postat av: Matilda

sv: man kalkerar av sin skiss på finpapper! :-)

2010-01-22 @ 16:42:32
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Anonym

Ja, visst var den fantastisk! Man blir lite paranoid dock.. Finns det så mycket skit..

2010-01-23 @ 13:34:32
URL: http://princesselle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0