betapet med svordomar

varför kan jag inte få lägga mitt ord?? jag menar, luder är ju godkänt! åh så mkt poöng jag kunde fått...


Möregatan fyller tre år idag!

För exakt tre år sedan idag samlades vänner och familj på Nordost i Gävle för att packa en stort flyttlass som skulle mot Stockholm. Tre år senare är Möregatan vår borg, vår fästning.
Home is where your heart is.

Bye bye Gävle:

 
Snökaos, såklart.                                                            Nya hemmet

Snart Stockholm igen

Igår var jag helt broken. Efter juldagens festande i Helsingborg, som var till största del en underbar upplevelse med middag, drinkar, konversationskort och utmaningar låg jag på en soffa och läste eller tittade på tv hela dagen. Idag har föjt i gårdagens tecken, men jag har i alla fall börjar tänka på vad jag skall laga till nyårssuppé. Några förslag från andra husmödrar där ute?

Om ca ett dygn är jag tillbaka i Stockholm och återförenas med min kärlek. Tiden har bara svishat förbi och snart är det ett nytt år. Fantastiskt! Letar efter inspiration till nyårsdukningen också, som jag skulle vilja göra lite mer speciell.
Vad händer för er på nyår?

juldagen i Helsingborg

Middag i Tågaborg. Drink i Hans och Greta huset. Mollbergs. Buss hem ända till Mölle, ensam sista biten.

Väl hemma bjder jag på martinhumor i högsta klass. Klicka på bilden!

julen i stort och smått.

God Jul på er!
Igår var det som bekant julafton. Vi började med minijulafton på tredje våningen, delade ut några småpaket. Sedan gick jag och mamma en julaftonspowerwalk runda. Vid hemkomsten var dags för dusch och iordningställande för avfärd mot Bjärnum och kusinerna.
Båda mina kameror dog (naturligtvis) och jag har inte med mig laddare, så här kommer enbart en bråkdel av vad som var Jul i Bjärnum 2008.



Beskriv min blogg med ett ord


Nina
 den gobiten utmanade mig!

Utmaningen går ut på att ens bloggläsare ska beskriva ens blogg med endast ett ord.
Det kan kanske vara lite svårt att beskriva en blogg med bara ett ord, men det blir ju desto roligare att läsa svaren! :) Utmaningen ska sedan skickas vidare till 5 personer som också ska länkas.
Så gott folk & kära läsare, ge det ert bästa försök att beskriva min blogg med ett ord!

Jag utmanar dessa snyggingar:
JangeJosefin, SarahZarah samt Lisa.

Så alla ni som läser min blogg - beskriv den med ett ord!

Bloggsill

Det bästa från förmiddagen i Mölle mellan Fine och Mamma:

F: Åh, vad är det där för sill?
M: Det är en ny inläggning jag har gjort, den heter bloggsill.
F: Bloggsill?!
M: Nej! jag menar glöggsill!

Praoelev..

...har jag varit idag. Mamma jobbade så jag hängde med och stod lite i repan, lite som värd och var allmänt serviceminded, önskade God Jul och tog hand om svettiga människor. Skulle ha cyklat lite med men det hanns inte med... eller... jag orkade faktiskt inte! =)
Det är verkligen skillnad på en liten förening som Höganäs och min hemmaförening Stockholm. Dels de naturliga skillnaderna som lokalytan, personal och antal aktiva, men det som jag märkte störst skillnad på var stämningen. Här är den så mycket mer intim och mysig. Alla känner alla, inkl de som bara gympar och inte jobbar! Det saknar jag jättemycket i Stockholm.
Jag har funderat över att bli ledare, har till och med blivit headhuntad på ett steppass av instruktören som tyckte jag hade så mycket glöd och energi att jag skulle direktkvalificeras till ledarutbildningen! Det passade inte just då i mitt liv och ibland ångrar jag att jag inte tog chansen men nu vet jag att jag hellre skulle vilja vara ledare på en mindre ort.
En sak är säkert: Friskis & Svettis är en fantastisk samlingspunkt!!

the woders of deviantart.com



Lite julkalendervibbar över denna bilden!

första inlägget i skåne

Efter en relativt god natts sömn är jag redo för att möta dagens äventyr som verkar vara att tillsammans med mamma inhandla julmat. Det blir ett mer intensivt letande när man vill ha det så naturligt som möjligt, utan artificiella ämnen, aromer, smakförstärkare. Och LCHF anpassat. Men det är det värt, hälsan framför allt.
Skulle hemskt gärna gå en vända i Helsingborgs fina butiker och shoppa lite, och nu verkar det som att min plan kommer gå i uppfyllelse (hör hur familjen dividerar runt frukostbordet) Ikväll blir det till att praoa på Friskis.

Igår på Arlanda köpte jag två böcker som jag skall konsumera denna veckan (förutom min tråkiga kurslitteratur då..) Två vitt skilda ämnen, men lika intressanta förhoppningsvis! Har ju läst allt som finns att komma över från Dr Dahlkvist och Litsfeldt, first time for Mr Skaldeman.

                                                                                        



 











sista inlägget i sthlm

Nu ska jag stänga av datorn och åka till Arlanda. Om tre timmar är jag på skånsk mark. Ska "jobba" med mamma på F&S i Höganäs ikväll, praoa som en åttondeklassare! Passa på att cyckla lite också..

Bidrar med ett waakingklipp, om allt går som jag vill börjar jag träna det om en månad. Can't wait!
Waacking är en klubbdans från 70-talet som influerats av bl a locking och jazz. "To wack" betyder på engelska att slå till, vilket i detta fall syftar på stilens kraftfulla armrörelser. Lockingen har bidragit med sina karaktäristiska arm- och wristrolls men här är de mer överdrivna och i sina ytterlägen. Bröstkorgens rörelser påminner om afrikansk dans.


dickens with a twist

Lite bilder från fredagsaftonen när skrattsalvorna ekade i lokalen och kvitton blev till origami i Lailas händer. vilken rolig kväll!




vilken smäll!

Jag sitter och tittar på Jönssonligan.. Är lite opepp, för den "jättemysiga julmarknaden" visade sig vara IMORGON! Så jag och Tobias åkte ända ut till Sigtuna (det tar typ 70 minuter) i "onödan", det ösregnade - men istället för att bli sura eller griniga blev vi fulla i skratt av de tomma stånden och bristen på julstämning. Vi bara skrattade åt alltihop och kom på att vi skulle åka till Arlandastad och köpa julklappar istället.
Kliver på bussen och vem är den första jag se om inte HUSMOR. Fyra år har gått sedan jag träffade denna paranta, dock lite "innerliga" och "egna"  dam som var Backas husmor under min tid på SSHL. Var tvungen att kallprata om sådan som vad gör Ni nu för tiden? Är Ni kvar på skolan? (hon blev kickad från vårt hem av förklarliga skäl)

Väl framme i Arlandastad och Eurostop upplevde vi det sömnigaste shoppingcentret vi någonsin satt vår fot i. Men julklappar blev det! Är det något vi är bra på är att göra det bästa av situationen när något går fel.. vi är så bra ihop.

Ikväll är vår sista kväll ihop på en vecka så vi ska julfika, slå in Tobias julklappar, kolla på julfilm (Home Alone I och II), dricka julmust och mysa deluxe så vi står oss sju dagar nu.

dålig start

Drömde jättejobbiga saker både natten till igår och natten till idag. Är det inte personer i min allra närmaste krets som dör så är det jag som blir steril. usch!
Och pappa som jag hux flux får besked om ska opereras, antingen idag eller imorgon. Skönt att jag åker hem imorgon på ett sätt, så jag kan hjälpa honom med med allt som behövs post-op.

Ljuspunkten i allt detta var gårdagens sammanstrålning med Laila på Charles Dickens tillsammans med Tobias, jag skrattade så jag fick magont. Och grät lite med. Glädje och sorg i mitt liv... som pappa sa förra veckan: Du kan inte hindra sorgens fåglar att flyga över ditt huvud, men du kan hindra dem att bygga bo i ditt hår!

Nu ska jag väcka Tobias för dagens planer är att gå på Sveriges äldsta stads julmarknad som förutom att den är jättemysig ger mig väldigt mycket flashbacks från mina tre år i staden Sigtuna.


Grab your purses let's go!!


bootcamp


Det blev lite shopping igår, en julklapp till mig själv i forma av dessa grymma stövletter och ett snajsigt armband.

Träffade söta Maxine igår och stackaren, hon var helt panikslagen för hon hade inte köpt en enda julklapp och idag skulle hon och hennes kille åka till Ishotellet i Jukkasjärvi, hans julklapp till henne. Så romantiskt! Vi fick ge oss ut och försöka ragga upp klappar, jag kände mig väldigt hjälpsam! Vi tog avsked med ett beslutande - det blir till att partaja i Helsingborg i mellandagarna, helt klart!

Mötte upp Tobias och Jarl på Scandic Malmen och tog ett glas vitt och åt lite svensk ost. Grymt gott och va fint det har blivit efter ombyggnationen (som inte är ett hundra procent klar ännu iofs..)

Lite senare på ICA virrade jag sen runt och letade mogna avokados och frusna bär. Tobias följde otåligt efter tills han satte ner foten och klagade över magont - vi begav oss direkt hemåt. Tydligen gick magontet direkt över för bara 30 meter down the road stack vi in till 4 Sound och kollade på synthar och trummor. Rolig bild på Tobias i sitt esse - framför ett trumset (med smältande frysvaror i en icakassa bredvid sig, haha) Jag fick en nostalgitripp som hette duga när jag såg att de sålde exakt samma mixerbord som jag använde i studion på gymnasiet när jag pluggade ljudteknik. Åh va jag har suttit många timmar bakom ett sånt bord!!


Nu bär det iväg till gymet för min del!

touchy feely

Inatt låg jag med Tobias välförtjänta vinst i sängen, iPod Touchen och surfade runt på sidor. Försökte blogga här, men se det gick inte! Jag kommenterade på Zarahs blogg, och det tog kanske 5 minuter bara att skriva några få rader. MEN! Så roligt det är! Jag är en riktig liten gadgettönt. Älskar att pilla på nyförvärv, såsom mobiltelefoner, tvspel, musikapparater och dylikt.

Idag har även den sista föreläsningen för detta året  ägt rum - nu har jag jullov! Efter föreläsningen: reunite med en av mina bästa vänner från gymnasiet - kära MaxiHami! Måste ha varit.... fyra? år sedan vi sågs. Och nu har hon flyttat hit till stan, hell yeah va bra.

Imorgon spelar The Flare-Up på Landet och de måste jag se! Jag fick nämligen en låt med dem back in 2003 som jag älskar och dels för att de är gamla gymnasiepolare till min storasyster. Landet är dessutom ett av de allra mysigaste ställena i denna musikstad. Kulörta lampor och trångt utrymme ftw.

På lördag är det späckat schema. Skansens julmarknad vid lovande väder, sedan LCHF och vanligt julbak. Har hittat ischoklad, pepparkakor och nöttryfflar som skall göras och tas med hem till Skåne. Hem och hem förresten. Jag är nog husligt bipolär...

Garlic och filmkväll

Igår slog vi på lite vardagslyxtrummor och käkade ute, på Garlic & Shots. Mysans värre! Och med minimalt matkrångel  blev all min mat LCHF anpassad, tack vare en underbar servitris. Godaste vitlökssmöret jag någonsin ätit specialgjordes tex till mig. Serviceminded people - dont we all just love them?! Tobias fick en sådan stor hamburgare att den kuvade hans hunger på bästa sätt. Han fick helt enkelt se sig besegrad och lämnade restaurangen med en doggybag...
Eferåt blev det en riktigt bra film; Gone Baby Gone som är Ben Affleks regidebut. rekommenderas! Till det snaskades det på två vilt skilda tilltugg. Sugah vs. Fat!






Unga Humanister



Ikväll har jag bivit medlem i unga humansiters lokalförening här i Stockholm,
Verkar vara en jätteintressant förening!
Nu får jag se vad som händer nu, jag fick ett mail nästan omgående efter jag reggat mig angående att jag skulle bli kontaktad av lokalföreningen.

Detta var det som fick mig hooked:
Unga Humanister verkar för en vetenskaplig världsbild, en sekulär värdegrund och en global etik byggd på medmänsklighet, präglat av en tro på den goda och förnuftiga människan. Förbundet är en mötesplats och ett forum för ungdomar med en icke-religiös, humanistisk livsåskådning – den första i sitt slag i Sverige. Vi ger filosofi, etiska frågor och andligt sökande ett utrymme där förnuftet är vägledande – inte föråldrade normer, politiska ideologier eller religiösa auktoriteter. I den offentliga debatten argumenterar vi för en vetenskaplig världsbild, en sekulär värdegrund och en global etik byggd på medmänsklighet.

UNICEF

I för-julklapp fick vi, alla tre systrar, från våra föräldrar ett gåvobrev att vi hade skänkt tre cyklar till barn i Afrika så de kan cykla till skolan. Vilken fin present!

Om du vill ge en omtänksam julklappt ill någon, titta in på UNICEFs hemsida. Du kan skänka allt från ett myggnät för ynka 45 kronor till trettio stycken hopprep för 147 kronor. Eller om du känner dig riktigt givmild, varför inte ett Vatten- och hygienpaket för 10 familjer?

I en katastrof är det särskilt viktigt att se till att sjukdomar och epidemier inte sprids. Genom att se till att det finns rent vatten kan man undvika att barn dör av diarréer och andra sjukdomar. Genom att köpa ett vatten-kit för 1121 kr hjälper du tio familjer med grundläggande behov.







wrapping up

Klar med mina julklappar! De sista är riktiga tegelstenar, men jag vill inte bryta mitt inslagningstema som är navy, så hellre släpar jag dem i resväskan än slår in dem i papper med annat motiv hemma i Skåne. Ska det va så ska det.
Som tur är är en del av min julklappsskörd Tobias problem, för de skall norrut, till Gävle. Starke mannen klarar det lätt!

Nu ska jag slå in de sista och äta ölkorv, med NOLL kolhydrater. Grymt Hemköp!

this is who we are

På bröllopet så fanns det förutom bordsplacering också en rad och två om varje gäst, i lite kryptiska ordalag som inbjöd till konversation. Eller, det var iaf tanken.
Detta är jag och hela min familj. Vet du vem som är vem?

10. Brudens kusin som med fingertoppskänsla för service och effektivitet när resande uppskattar det som mest. Nygift med 40 och boende i Singapore.

16. Brudens kusin, när knogarna stod in var hon liten bredvid brud på maskin, vuxit och via Sigtuna blommar hon ut i rikets hufvudstad. Sällskap med nummer 21.

18. Brudens kusin. Keratör som ansvarar för stilikons cyberspace, först på plats i det stora äpplet numera i modet huvudstad. Sammanboende med 23.

21. Låtskrivande Brynäsfan med Europatourer i bagaget. "Världens härligaste man" i 5an, pluggar psykologi och bor i Stockholm med 16.

23. Engelsman i New York under många år med Wall Street som arbetsadress. Numera på plats i modets huvudstad för att hitta nästa utmaning med sambo, 18.

27. Brudens faster. Känsliga smaklökar som tränats känna nyanser kommer väl tillrätta vid förkovran i Valetta. Bor i Mölle, gift med 36 och mamma till 10, 16, 18.

36. Brudens farbror. Ett levande lexikon som sprungit milleniumets första marathon i landet han även flytt ut ifrån. Gift med 27 och pappa till 10, 16, 18.

40. Bor i Singapore, bott i USA, träffade brudens kusin 10 på Hotel Management i Schweiz. Nygift studerar han svensk kultur som sill och snaps.

please santa? (or mom&dad)



  • SportBH från Casall
  • Tomb Raider: Underworld till Playstation 2
  • Från Ordning&Reda: A5 kalender i färgen Bottle Green, krokodilimitation
  • The complete pug av Ellen S.Brown
  • Bidrag till vårterminens student SLkort
  • Friskis&Svettis allkort 2009
  • Sovshorts och linne i stickat siden från TWILFIT
  • Living with a pug av Alison Mount:
  • Shakti spikmatta
  • Pug Handbook av Brenda Belmonte
  • Kurbehandling med Dermalogica hos Harmoni och Hälsa

  • pepparkåken

    Se så fint! Luciapyssel med Tobias.


    Trompe l’oeil

    I fredags var jag och pappa på Nationalmuseets utställning med ögonbedragande konst. Trompe l'oeil som det heter på franska. Jag smygfotade för det var bara FÖR häftigt!






    men vad gjorde DU i helgen då?

    Upplevde ett snöigt Norrland!
    Tvingade hela familjen Wallden att gå upp klockan 07 för att se Lucia på SVT.
    Bakade pepparkakshus med Tobias, som visade sig vara en enorm talang på kristyrhantering och dekorering
    Läste minimalt i kurslitteraturen, löste mest Sudoku.
    Njöt och mös.

    baltisk blogg? LETT!

    Sitter pa svarfar Jarls lettiska dator och kanner mig overrumplad over bristen pa sedvanligt tangentbord! Vi har tittat pa rysk ingengorskonst och synvillor. Tobias favortfilm en prins i NY gar pa TV. Laila gor origami, Inger loser svara ritkorsord och jag tittar mest pa min kurslitteratur som om den skulle lasa sig sjalv...
    Imorgon ar det lucia, det skall vi titta pa, bade i media och LIVE. Jag och baby skall aven baka peparkakshus och ga pa Brynasmatch (forhoppningsvis)
    Gefle er fett, lett.

    touché

    Gissa vad som kom på posten för några dagar sedan? Tobias le Touché!







    Eyes wide open. Literally

    I måndags var jag på Globen Ögonklinik för att undersöka huruvida jag är en kandidat för ögonoperation. Det var en väldigt grundläggande undersökning med många test. För att undvika obehagskänslor fick jag ögonbedövning i form av gula droppar, som sved som när man hackar lök. Sen mättes ögats tryck och tjockleken på hornhinnan med en liten mätare. Tur att man kört in mascarapinnen både en och två gånger i ögat - jag tyckte det inte var läskigt alls.

    Men sen droppade han i andra droppar - som skulle avslöja om jag har s.k falsk närsynhet som beror på en spänning i ögat. Dessa droppar gör att musklerna som ställer om synen på långt och nära håll inte fungerar som normalt. Jag såg absolut ingenting på nära håll efteråt. Att läsa ett sms var totalt uteslutet, och när jag skulle använda fläckborttagningsmedel på en matstol missade jag fläcken med 10 centimeter.
    Till råga på allt såg jag ut att vara så stenad att jag inte gjort något annat än röka på den dagen.
    Check out my pupils!!




    tobiashumor

    Jag älskar min pojkvän och hans humor!
    Hans lärare satt på ett bord framför hans grupp idag. Bordet brakade ihop, hon åkte i backen och hennes te rann ut över hela golvet. Han såg att två sockerbitar blev kvar på bordet bredvid och som på reflex så frågade han, medans de försökte rädda hennes papper, "vill du ha socker till det där?"
    Många skrattade högt, dock inte hans lärare...

    hjulen på cykeln snurrar runt runt runt...

    Sen i måndags är det grönt ljus att börja träna igen. Även om det inte känns speciellt jobbigt att cykla utan att hålla i handtagen, jag hade gärna sett att jag fick börja styrketräna och gå på mitt älskade aerobics och step, men nono!!
    Men jag tar det som en utmaning att göra cyklandet roligt och svettigt och har kommit på någon slags variant på hur man kan sitta på sadeln för att magmusklerna ska få det riktigt jobbigt. Idag är det så tredje dagen i rad som jag är uppe i ottan och cycklar. 45 minuter blev det igår och det tänkte jag köra idag också, även om jag hade velat köra en timme.
    Hepp!

    Wedding

    Äntligen har jag fört över alla bilder från mina två kameror jag använde för att föreviga den fina helgen i Malmö/Skanör. Ett litet axplock, det finns många att välja mellan...

    Fredag
    Jag och Tobias flög ner till Malmö och återförenades med Dessan och James som vi inte träffat sen midsommar, Mimmi och Cedric som precis har kommit till Sverige från Singapore som nygifta. Mammis och pappis var såklart där de också =) Vi hade minijulafton för de förstnämda som inte kommer befinna sig med oss på självaste julafton, sedan gick vi ut och åt middag. Hotellobbyn bjöd senare denna afton på dekadenta drinkar och samtal om meditation. En bipolär blandning alltså...

       
       
      

    Lördag
    Bröllop! Åkte ner till Skanör och Hotell Gässlingen för att fira kusin Lilles och Markus med stora tjocka släkten. Vigseln var jättevacker med så vackert låtval, inte ett öga torrt må jag säga! Sen var det mingel på hotellet tills vi gick till bords. Flera jätteroliga och fyndiga tal, bordsdekorationen innefattade små klockor som vi som gäster ringde i när vi ville att brudparet skulle kyssas - på sina stolar! Och så fort brudgummen lämnade sin plats så passade resten av de manliga gästerna på att stjäla en kyss från bruden. Inklusive min far! Sen var det dans för hela slanten, chokladfontän och nattamad sent på natten. En helt underbar afton!
    Bjuder även på en filmsnutt som Tobias filmade där jag, min faster, min kusin, Dessan och James dansar till en av 90talets godingar!
        
       
      
       
       
       
      

    tisdagar med morrie

    Vakna
    Julkalender + mys
    tandhygienist + rånaktig summa för besöket
    träna
    brunch
    föreläsning JMK
    middag på stan
    plugga
    sophie på besök
    göra köttbullar och blomkålsmos
    desperata husfruars säsongsavslut
    sleep!

    jamba - fel på alla sätt

    jambas reklam med små söta kattungar som putsar ens mobil ren från insidan? Helt fel! Det är en sånhär jag vill ha, ju!


    Östanböke

    Detta är min familjs gård mitt i skogen. Här ska jag fira jul. Hit längtar jag just nu.

    there, there.

    Det första blogginlägget efter en perfekt, rolig, gemytlig helg är alltid väldigt motigt att skriva.
     
    Jag har alltid varit riktig usel på att "komma tillbaka" från extraordinära upplevelser till normal life. Därför så hejar jag bara lite snabbt, bilder från skånehelgen med minijulafton, sammanstrålning av världsspridd familj och bröllop i Skanör kommer i veckan.
    Jag måste bara samlka mig lite först.
    This is me.

    Meditera. NU.


    det är dags...

    ...att väcka Tobias med frukost på sängen, klä på oss och fara ut till Arlanda. Flyget hem går 11.30 och dryga timmen senare landar vi på Skånsk mark. Oh gud så patriotisk jag känner mig. Hemhemhem.
    Bröllopet imorgon, läsa ur korintierbrevet inför helka församlingen, iklädd den finfina klänningen som jag efter mycket möda och stort besvär införskaffade.

    Bästa helgen, ingen protest!

    Glada dagen - hela helgen!

    Ja! nu är det helg. Tentan avklarad - resultatet talar vi tyst om...

    Imorgon flyger vi till Malmö, ska äntligen få träffa min barndomsvän Malin på eftermiddagen och lite senare ha minijulafton med HELA familjen samlad på kvällen. Tyvärr kommer inte Dessan och James hem för själva julen så det får bli julklappsutdelning imorgon kväll istället. Ikväll är alla utom vi på Margretetorp och äter julbord. Stackars Cedric och James - hittar de något gott? En från England och en från Singapore, de tycker nog att maten är konstig... Men jag sitter här och är avis, jag vill också! Julbord - åh så gott!

    Tobias sitter bredvid mig och paddar så smått.


    korvstoppning

    Nu ska den sista kunskapen inför tentan in. Sitter med mina 15 sidor instuderingsfrågor och bokstavligen trycker in kunskapen bakom pannloben. Klockan 17:01 kommer allt att vara gone.

    What did I say? Jo, att jag längtar till 17:01.


    home oh your are so sweet, home.

    My ticet out of here, fast det inte är något fel alls på Stockholm ska det bli sååå skönt att få komma "hem" till Skåne. En hel vecka! I Mölle! Oh yes. Sweetness.



    so.little.time

    Att plugga på denna tentan har varit ett rent och skärt helvete. Igår satt jag och två tjejer i min klass och svarade på alla instuderingsfrågorna. Vi började klockan 09, gick hem klockan 17. Sen fortsatte pluggandet hemma till klockan 01.

    I dont have time to fool around. Why can it just be friday alreday?

    Den sista i kalendern

    Så går vi ännu en gång in i december. Detta firades på Möregatan med varm choklad, lussekatt och pepparkaka imorse när premiären för årets julkalender gick av stapeln exakt klockan 07:15.

    Igår var det första advent och samtidigt vår 4,5årsdag och vi firade med ett besök på Kungens Kurva som frestade på tålamodet rätt så rejält. Vi kom där ifrån levande - med gran och julpynt införskaffat. Men det var knappt!
    På väg till bilen sa Tobias plötsligt, med darr på rösten och med väldigt allvarsam ton "jag är inte redo för barn!"
    Stormarknader really brings out the worst in people.

    Hem och julpynta lägenheten med adventsljusstakar, stjärnor, halmbockar och julduk samt klä vår nya fina gran för att senare på kvällen välkomna min nygifta syster och hennes man (det kändes ovant att skriva, det lovar jag!) från Singapore med glögg, julmust, lussekatter och pepparkakor. Har inte träffat systra mi sen i september - kärt återseende!

    När vi så var ensamma igen kände jag att det såg så tomt ut under granen, och beslutade mig för att slå in min rätt stora skörd klappar som jag samlat på mig under hösten - ingen panik här inte.  Mitt färgkoordinerade julinslagningspapper bjuder i år på äkta navy stuk med rött, blått och vitt. PYSSEL DELUXE.


    RSS 2.0