oh no!

Blev alldeles kall i hela bröstet nyss. Såg att söta Carro a.k.a lillhjortan ska vara med i nästa Diagnos Okänd.  Henne har jag invigt i Backas ritualer, bott med, firat valborg med, spelat i innebandylaget med. På internat kommer man varandra väldigt nära och jag kommer ihåg att hon redan då hade problem med blodvärden o.dy.

Den kalla klumpen i magen och bröstet sitter kvar.


Kommentarer
Postat av: EGOFLOW

Vi håller våra tummar för att det går bra för henne! Lyssna på lite Åström eller kanse Bob Hund så kanske du känner dig lite bättre! Sov gott!

2009-04-17 @ 23:06:36
URL: http://egoflow.blogg.se/
Postat av: Matilda

nämen va? oj.. lät inte speciellt bra! hoppas allt går bra! minns henne från skolan, och storasystern josefin.



sv:

du skrev att du avskärmade dig från skolmänniskor efter studenten. var det för att du levt så tätt med alla att du liksom var less sen? hur upplevde du förresten internatet nu i efterhand, är det något du ser tillbaks på med glädje? eller var det en jobbig tid? kanske båda?

skulle vara intressant att få höra en interns tankar. själv gick man ju bara hem och tänkte inte mer på skolan för dagen liksom.. vad saknar du mest av allt? jag saknar fotbollen.. lätt. sen saknar jag lars-åke svennefiord (min mentor), men han har ju tyvärr gått bort nu såg jag i SUUM... tråkigt!



kramkram!

(var tvungen att gå in på tv3:s hemsida och kolla efter diagnos okänd. det står att de hittade lösningen på hennes problem, skönt.)

2009-04-20 @ 22:38:38
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0