Fråga mig

Idag när jag stod där framför mitt fullproppade badrumsskåp som med hudterapeuters mått verkligen är till bristningsgränsen belamrat kom jag på att det finns en sak jag saknar med att jobba på Grooming, och det är att ge rekommendationer på hudvård och kroppsvård för att sedan träffa kunden en tid senare och höra de positiva/negativa reaktioner och utifrån det gå vidare med övriga tips på produkter.
Det är inte bara att sälja, det är att älska sitt jobb och önska att varje kund som lämnar butiken skall vara nöjd med det jag gav honom (skippar /henne för grooming är ett företag som i första hand säljer hudvård för män) - min kunskap och mitt engagemang.

Så idag, vänner, får ni fråga hudrelaterade frågor. Allt mellan himmel och jord! I'll try my best!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Nämen hejsan! Kul att höra från dej! Hur står det till i livet? Ja, den hemsidan har rykte om att vara konstig. Ni ska köpa sk "hopper"-tickets, dvs en biljett som går till båda parkerna! Disneyland ligger ute i Marne-la-vallée, ute på landet med andra ord! Men tåget går direkt därifrån till Champs Elysées i Paris på 40 minuter så det är helt ok. Ni får väl svänga förbi och säga hej! Vilket hotell ska ni bo på? Kram

2008-02-28 @ 11:00:25
URL: http://www.fannysworld.blogg.se
Postat av: Fanny

Hej! Det beror lite på erbjudande och sådär, köper man på nätet är det ju billigare, på plats så kostar det ca 50 euro per biljett. Disneyland ÄR överdriver dyrt! Jo, jag skulle och ta nått mysigt hotell inne i paris. Jag jobbar där mest för att bättra på franskan och för att ha något att göra medan jag väntar på att komma in på läkarlinjen i sverige, haha. Vilken stad är du i? Jobbas det? Kram

2008-02-28 @ 12:55:37
URL: http://www.fannysworld.blogg.se
Postat av: Sarah

det var skitbra!!!
jag ska gå varje gång nu..

2008-02-28 @ 12:59:25
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: Sarah

hmm.. inget utöver det vanliga vad jag vet! men slicken har ju öppet och dom har en skitsnygg artender.. hihii..

2008-02-28 @ 13:11:46
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: maria

Okej, aa jag vill se den !
Jaha, vad kul :)
Ha en bra torsdag.

2008-02-28 @ 13:14:01
URL: http://marialundqvist.webblogg.se
Postat av: Fian

Svar: Tack, din kommentar gör absolut inget, jag är en sån person som inte tar illa upp om någon kommenterar mina kostvanor haha. Jag tänker mest att utöver den riktiga maten jag äter så brukar jag sätta i mig godis och onyttigheter för att hålla mig på en jämn nivå, annars försvinner jag. Svårt att förklara mitt problem, med hög ämnesomsättning och medfödd ätstörning (känner ingen hunger) är den värsta kombinationen.

2008-02-28 @ 18:14:56
URL: http://www.hollywooddiet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0