GALET!

A LITTLE BIT LOUDER NOW!

Åh, Isley brothers pumpar från mina 11 högtalare. Mina grannar rakt över står i sina fönster och tittar på mig när jag springer runt med armarna över huvudet likt Macaulay Culkin, skillnaden är att jag gör det av solid glädje. Dansar lite här och lite där, hoppar upp och ner!
Anledning?
INGEN! Musiken får mig att dansa Lindy Hop alldeles allena, den tar tar mig och ruskar om mig likt en tillrättavisande auktoritet.

Det är såhär musik ska vara, allt som mindre medryckande än detta är inte värt att lyssna till. Har du en dålig dag? vecka? månad? eon?
Gör dig själv en fantastisk tjänst; lägg vantarna på låten Shout (och se för tusan till att det är både part1&2) och jag lovar att masshysterin i form av ensamma människor som dansar lindy hop kommer svepa över landet likt sars, arbetslösheten kommer att minska med 4%, fetman i Gävle kommer bli reglerbar och växthuseffekten kommer försvinna.
Eller! Så kommer du bli på riktigt bra humör, sprallig och positiv. det blir i alla fall JAG.

Det är nu jag förstår euforin som sprider sig på gospelgudstjänster i Harlem där folk får uppenbarelser och faller ihop som pölar på golvet. Snart ligger jag likt en våt fläck i hallen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0