trotsar alla naturens instinkter som säger SOV.

Trots dålig (läs katastrofal) sömn inatt så pallrade jag mig upp efter julkalendern (ja, jag vet - jättetidigt på min lediga förmiddag!) och började småstäda lite, åkte till Dermarome och handlade I.D, sen hem igen och fortsätta bestyren med att göra lägenheten julfin och med nariga händer sönderfrätta av kemikalier sitter jag nu här med en skinande ren lägenhet! Fattas på min 2 do list är:

  • Ringa Rimas och ordna upp ekonomiska spörsmål.
  • Panta flaskor och samtidigt köpa nya kemikalier till nästa städmani session
  • Köpa ny kalender för 2008, igår bokade nämligen jag och sophie in en dejt i januari då vi ska festa järnet, och man får inte ställa in. Får man magsjuka krävs läkarintyg.
  • Hitta underdel till julafton plus något fint till nyår.
  • Gå till streets julmarkand på lördag för att se om ringEN finns kvar, annars gå till Efva Attling store och köpa en annan.

Igår jobbade alltså jag och Sophie ihop för sista gången och utan varandras vetskap hade båda köpt en liten avskedspresent! Sophie rådfrågade min goda väninna Ida på Pashion som visste precis vad jag önskade mig, så äger jag nu två stycksaker från deras Viva La Diva sortiment som jag alltid står och pillar på när det inte är några kunder i butiken. Yay!

Idag jobbar jag nästan pistolenpasset (vilket betyder 12-21 och innebär att man starkt överväger att skjuta sig själv i skallen) så fram till kl 14 har jag tid på mig att iaf uträtta några av sakerna på listan. Sedan blir det att bege sig till julhysterin. Tack för att det finns gnälliga kärringar, snoriga skrikande ungar och dumdryga tonåringar. TACK!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0