jag blev snuvad på ett vildsvin.

Igår började vi med make up och lade grunden (concealer, foubdation, puder) och fortsatte på eftermiddagen med rouge och ögonbrynsskugga.. Jag hamnade med en tjej i klassen som man verkligen inte alls vill komma med, i något ämne. Hon tar alltid enormt med produkt och är jätteslarvig på andra, men på henne själv skall det vara perfekt, inget annat duger. Så hon började på mig.
Applikationen av concealer gick ok, men när hon skulle börja med foundation kände jag hur hon tog på horribla mängder. Jag satt där och kände att det verkligen inte skulle sluta bra... Och mycket riktigt.
Efter ett tag, när hon är klar hör jag hur Sandra börjar skratta och snart asgarvar hela klassen. Sandra räcker mig en spegel och jag ser ett par kolsvarta ögonbryn och två rosa rougeringar precis bredvid näsan. Jag trodde jag skulle avlida så mycket jag skrattade!
Vår lärare som är så timid att hon inte kunne uttrycka sig mer än "Det kanske blev lite för mycket det där.." sa till mig att det stod rengöring inne på toan. Så jag lommade iväg, rädd att någon från gatan skulle se mig, och skrubbade mitt ansikte. Tjejen som sminkat mig var förvånad att jag var så röd i ansiktet när jag kom tillbaka, hon förstod visst inte att jag hade fått skrubba mitt ansikte för att få bort det svarta pigmentet ur brynen.

Så var det dags för mig. Modest mängd av allting, och voila, hon blev hur snygg som helst!! Hon brukar inte vara sminkad, och ville gå och skrubba bort det direkt (hon ville väl ge igen) men eftersom alla i klassen eftertryckligen sa att hon var skitsnygg lät hon det sitta i. Grymt snyggt blev det, och så stolt var jag.

Sen gick vi med klassen till c/o Stockholm och tittade på Akademiklinikens nya hudvårdsserie och Jessica Simpsons nya produkter som alla är ätbara! Varför vill man äta sitt smink? Anyways, hon hade ett body shimmer som var helt underbart, jag funderar på att köpa det. Luktar choklad, yum yum!
Helt fantastiskt, de säljer smashbox där! Jag fann märket på Henri Bendel i N.Y, i tron att det inte fanns i Sverige, men som tur var hade jag fel.

Snart måste jag lista vart shoppingen skall rasa i New York, jag har en lista som år lång, men den kan alltid bli längre. All right folks, give me suggestions!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0