Nobel är nobel.

Igår var det ju Paris. Men först mös vi hemma hos Mattias och spelade gloom. Väldigt roligt! Tyvärr blev en i min familj delighted by ducklings. Usch, det kan inte ha varit lätt...
Mattias vann och bjöd på en himla massa kalorier. Lussebullar, kokos/saffrantoppar och en supergod cookie.

Paris var väldigt bra! Ljudet var apdåligt i början, alldeles för högt och Annikas sång var sjukt distad. Trummisen var en gud, tajt som fan och gjorde typ bara 3 misstag på hela spelningen. JAg och Mattias stannade kvar och fick skivor signerade.

Idag hade jag 4 patienter, bl.a Tobias gamla skolvaktmästare från hans högstadieskola, som kom ihåg honom. En väldigt söt och trevlig liten man. Delightful. Imorgon har jag de sista fyra patienterna. Nästa helg är det sluttentamen och examen!

Ikväll har jag och Tobias mamma roat oss med att sitta och studera de kvinnliga gästernas klänningar, smycken och håruppsättning från Nobelfesten.
Madeleine bar en väldigt tråkig klänning måste jag säga, men hennes hår var väldigt fint, bra att hon hade valt att ha det utsläppt. Victoria bar en väldigt fin klänning och passade mycket bra i stråltiara. När jag tittade på festen var det nästan att jag saknade Sigtuna lite, smokingmiddagar och att få klä upp sig i långklänning och allt som hör till. Killar i smoking är bland det sexigaste son finns!


37646-11

Jag och Becca på Jossans skiva i Östermalms saluhall. April 2004.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0