Fräschare än fräsch

Igår hade jag en liten personlig uppfräschning. Tjockismkampen satte igång med buller och brak, motivation på topp hela dagen!
Lunchen innebar braz och halvbensvax och på vägen hem stötte jag på en lite suspekt frisörsalong där en nagelteknolog utförde pedikyr så nu har jag sommarfina fötter med knallrosa små tånaglar! (resultatet dock knappt godkänt av mig men you get what you pay for och jag är så KRÄSEN, jag är ju trots allt hudterapeut själv!)

Sen shoppade jag lite på Åhléns, Clarins underbara makeup remover och ny mascara. Hängde hos en av mina bästa vänner Pamina som arbetar på Dyrberg Kern innan jag styrde kosan hemåt. På grund av det massiva strömavbrottet i stora delar av city (hela Åhlens blev mörkt ett tag!) så fungerade inte rulltrapporna i tunnelbanan vid plattan så där var det kaos som rådde!

Mötte Tobias på Medis, käkade middag på Kvarnens uteservering där jag fick hår i maten och blev väldigt dåligt behandlade så det stället är garanterat svartlistat nu. Hämtade ut armbanden till WTAI och avslutade kvällen med bio; The Happening. Betyg: Nja.... sådär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0