man utan hattar på manhattan

Förra gången vi var i New York blev Tobias jagad av små chassiderjudar med korkskruvar. Stackare, han som handsvett och något mörkt i blicken av religionsutövare. Jag drömde om en annan religionsutövare inatt nämligen Helge Fossmo. Han skulle testa kostym och sa att "snittet blir snyggare om man ror på gud" eller något i den stilen. Mina drömmar är alltid häpnadsväckande - ingen lämnas oberörd.

Idag har min fina barndomsvän Malin varit här, vi har ätit sallad och pratat om allt mellan himmel och jord. Tänk va roligt det är att ha kontakt med barndomskompisar! Det blir något speciellt i relationen när man kan säga "kommer du ihåg när vi var små och det här och det här hände.."

Mopsfröken har åkt på retreat i Vasastan hos min syster och svåger - hon kommer bli så bortskämd - snällare hundvakter finns nog inte!

Förra gången vi var i New York var det också födelsedagsfirande på G, storasyster fyllde 30

Vi åt födelsedagsmiddag på Markt

Tobias spelade basketmatch på NBA training grounds

och vi var alla systrar samlade.

Back to pack.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ni kommer få det så bra och denna gång kommer bli precis lika bra, om inte bättre. Gillar den första bilden på dig. Det där med med mer bloggning, vågar jag inte lova :) Du vet, kvaliteten är som bäst när den kommer spontant ...

2010-09-10 @ 22:51:16
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Träningsglädje

snygg kille - är han din? ser ut som jude law litegranna. :D

2010-09-10 @ 23:00:11
URL: http://www.traningsgladje.se
Postat av: Ingmarie

NY blir liksom aldrig fel! Tack för tipset om nöjesfältet. Dit ska jag dra med sambon. (Han vet inte om det ännu.hehe) Vi åker den 8.e! Jihaaaa!

2010-09-10 @ 23:25:14
URL: http://blog.nemonisimors.com
Postat av: Matilda

varför spelade han basketmatch där? (säger jag detta till mattias nu kommer han dö av avundsjuka. han har ju spelat basket i hela sitt liv och älskar NBA, tyvärr var det matchuppehåll då vi var där förra hösten, annars hade vi gått och kollat!)



ska absolut kolla in jeansen. även om det blir svårt att pressa ner magen i ett par sådana nu.. hehe, får bli till vår/sommar sen isf!

2010-09-11 @ 12:19:06
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Ylva

Hahah! Klart du ska komma och hälsa på! Du får visa mig hur jag låser upp mina egna inneboende superkrafter medan du ändå håller på =)

Kram!!

2010-09-11 @ 12:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0