födelsedagsfirande

Mitt i mörkaste och regnigaste november fyller min älskling år, och med tanken att världens gulligaste 4 bitstårta skulle göra vem som helst glad startade vi födelsedagen med sång och paket! Repetoaren innehöll både ja må han leva samt klassikern från Kalle Stropp. Med sömndruckna ögon (som sedan visade sig vara resultat av en enorm skådelspelartalang) log min älskling mot mig och det var det som var målet för dagen, att få Tobias att le så mycket och så ofta som möjligt.

På kvällen gick vi ut och åt, och höjde skrattration på stället med tusen procent. När jag och Tobias är på riktigt bra humör så kan vi bara inte sluta skratta och fåna oss. Jag tror vi tog 500 bilder med min iPhone och spelade in filmer så det stod vilt till.
Kvällen avslutades med vad vi trodde var ett säkert kort: en ny film med Ben Stiller; Greenberg. När den slutade uttryckte vi ett högljutt "vafalls?!". Den var SÅ dålig!

Innan klockan slog 00.00 han jag sjunga Kalle Stroppsången en sista gång. "Vi är så glada, hurra, att du har födelsedag..!"(vi var hungriga som fågelungar när vi skulle inta kvällens föda)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hahaha, fy fan vad bra. Ni är fantastiska, vilket par och det är precis så här det skall vara. Kärlek på hög nivå. Hälsa grattis i eftergott! PUSS

2010-11-16 @ 20:21:12
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Maria

Ni verkar ha det så himla bra tillsammans, finingar! =)

2010-11-16 @ 21:06:12
URL: http://livinglikephia.blogspot.com
Postat av: Desiré

Vad snygga ni är! :D

2010-11-16 @ 21:18:26
URL: http://dessismat.blogspot.com
Postat av: ..:Sarah:..

GRATTIS TOOOBIIIIAS!!

2010-11-17 @ 13:51:57
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Annapanna

Vad fina ni är! Visst är det härligt när man kan tramsa tillsammans =)Leka sumobrottare är en favvo hos mig och Starsky, ha ha!

2010-11-17 @ 15:48:25
URL: http://annavirrpanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0