Lazy drunk friday

Detta är vad Nessla ska viga fredagskvällen åt:


Detta är vad jag ska viga fredagskvällen till:

Kommentarer
Postat av: Wellbeingofme - Välmående, Lågkolhydrat-kost, Träning & Positiv energi

Åh love love love it! Jag har alltid sagt att jag så gärna hade velat ha Jillian vid min sida på gymmet, för att jag VILL att någon skall skrika på mig och verkligen få mig att göra ALLT ALLT vad jag kan. Något rejält jäkla bootcamp hade varit så grymt att testa på. Det är till och med så att jag borde kolla upp möjligheten!



Jag har aldrig funnit någon som tänker så likt mig i detta, så jag blir helt extatisk av att skriva om det haha. Jag blir också så arg när man närmar sig slutet av ett pass och inser att man inte ens har börjat flåsa ordentligt, och sedan hinner man inte ens ta ut sig innan det är slut. Jag mår så himla mycket bättre efter träning när jag verkligen känner att jag är helt slutkörd, den känslan är så grym!



Utmaningar är jag också ett stort fan av!! Antog en träningsutmaning på nätet här nu för en månad sedan eller vad det var, den innebar mycket träning och kämpande - men herregud vad ROLIGT det var, och så nöjd jag var när jag kunde kryssa av de sista rutorna sista dagen!

Dock är jag inte så bra på att komma på utmaningar själv. Så om du kommer på någon grym juniutmaning så får du gärna dela med dig, så åker jag gärna snålskjuts och antar din utmaning ;)



Det låter grymt kul att träna på hård kampsport! Det finns så mycket man borde testa på, som man inte ens tänker på finns.

Vad är "Bikram yoga"?



Du det var ett jäkla bra tips det där, med att vara lite aggressiv när man t.ex. skall stå emot saker eller hålla ut med något! Aggressivitet gör ju en lite extra bestämd liksom. Skall nog börja föra aggressiva konversationer i mitt huvud med mig själv när det behövs ;)

Jag gör det lite redan ibland när jag får för mig att jag är för trött för att träna, men egentligen vet om att det bara är tillfällig jag-sitter-i-soffan-och-har-blivit-förslöad-trötthet. Då brukar jag säga något i stil med "Din jävla fjant, kom igen nu!" till mig själv haha!



Tur att man aldrig har påstått sig vara normal :)

2010-05-14 @ 21:32:25
URL: http://wellbeingofme.blogg.se/
Postat av: Dessi

Monorail-pug! ^^

2010-05-14 @ 22:43:34
URL: http://www.dessi.se
Postat av: ..:Sarah:..

Åhh bästa lilla goa Nessla :)

och heta snygga fin-fine !!

2010-05-15 @ 07:26:57
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: EGOFLOW

Ha ha... Kul tycker jag.

2010-05-15 @ 09:44:53
URL: http://egoflow.blogg.se/
Postat av: Lineen

Vovvsingen är ju för härlig. Hur gammal? Ser ut som en lovely friday om inte annat. Själv ska jag leva ala Mexicana ikväll. 25års galej så muschen ska på! Kan nog bli många skratt. Ha en finfin helg.



2010-05-15 @ 09:48:55
URL: http://mybarehands.blogg.se/
Postat av: Camilla

Alltså den sista bilden på dig är så otroligt vacker, trots flaskor i vägen så ser jag varje liten detalj av snygghet. Gaaah, människa ; ta mig till dig. Eller du till mig.

2010-05-16 @ 16:28:52
URL: http://xccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0