Post från Singapore, paket från Kina

Idag kom det massor av trevligt på posten! Inbjudan till min systers bröllop och det nya kamerafodralet från Ebay.
Nu sitter jag och tänker på hur roligt det kommer att bli på bröllopet. Jag fullkomligt älskar min släkt, ser så fram emot att träffa mina kusiner som alla är så äkta och genuina - personer som dessa växer inte på träd vill jag lova!
Jag hoppas jag lyckas sjunga tonsäkert i kyrkan inför alla och att vi får en trevlig fest efteråt, känner jag min släkt rätt kommer det bli många högljudda garv och dans långt in på natten, så har det varit förut på bröllop:

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men åh vad spännande! Och mysigt! Bor din syster i singapore? Skönt ändå att vissa saker kommer med vanlig post, jag tycker det är så mysigt med riktig post!

2010-03-10 @ 21:53:41
Postat av: Camilla

Nu ska jag skriva ner något till dig, som har med ditt inlägg att göra. Jag har ALDRIG varit på ett bröllop tidigt. Om det är något jag verkligen vill uppleva så är det ju denna magiska dag. Utomhus som inomhus.



Tack fina fine. Jag vet att jag kommer sakna Helsingborg under sommaren, om jag inte får möjlighet att komma ner. Finns det något mysigare än Norra Hamn eller kärntrapporna? Åh, nu fick du mig att sakna lite extra ...

2010-03-10 @ 22:21:55
URL: http://xccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0