nytt i bokhyllan

Åh, den här vill jag ha - den mest motiverande (och halvt galna) kvinnan från TV som gör det känt att man måste inkorporera endokrinologi för att gå ner i vikt. Mindre in mer ut funkar ju inte, men i vårt moderna informationstäta välfärdssamhälle finns det väl ingen kvar av den skolan?


Jillian har för övrigt ett bra nyhetsbrev som jag läser (när jag hinner). Jag kommer själv att börja träna med en PT med start nästa fredag och det ska såklart bli underbart jobbigt, svettigt, mödosamt, plågsamt och förhoppningsvis resultatrikt. Jag hade med glädje offrat i princip vad som helst för en PT timme med ovan nämna kvinna, vars kropp får vilken trogen friskismotionär som helst med ambition att bli mer deff att bli grön av avund.

Kommentarer
Postat av: Lineen

personliga persson har tittat fram på framsidan igen såg jag, inte illa ;) Hoppas allt är toppen, ska ut på en löprunda nu även fast hjärnan säger nej nej fika hemma på balkongen, man ska inte tänka för mkt helt enkelt utan bara görat, när man väl är ute känns livet underbart ;D

2010-06-08 @ 15:10:08
URL: http://mybarehands.blogg.se/
Postat av: Camilla

Nu ska jag skriva något som du kanske inte hade en aning om MEN både jag och N har sett nästintill varje avsnitt av Biggest loser och varje säsong. Denna människa hade jag lätt gett en ordentlig slant med pengar för en dags träning och upplärning. HON är den man verkligen vill ha som en personlig tränare. Saknar min i Helsingborg och har inte fått möjlighet till en PT här i Falun ... måste bli ändring på det till snarast.

2010-06-08 @ 22:22:21
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Camilla

Haha, lite ironiskt att jag precis uppdaterat bloggen med (godsaker dock)

2010-06-08 @ 22:23:11
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Maria

Jajemän, här är en friskis-motionär som gärna skulle ha henne som PT. Fy tusan vilken form man skulle komma i då. Just nu är jag min egen PT och jag är nog ganska så hård mot mig själv tror jag, när min envishet sviktar tränar jag med min bror. Och det är då ingen lek. Han är nästan lika hård som Jillian =)

2010-06-09 @ 20:05:09
URL: http://livinglikephia.blogspot.com
Postat av: Träningsglädje

jag gillar boken!! kul med dina pt-timmar, hoppas du berättar hur det går!!! :D

2010-06-14 @ 11:34:15
URL: http://www.traningsgladje.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0