London bildbomb

Jag sitter mycket framför datorn under min arbetsdag så det känns just nu som det sista jag vill göra när jag kommer hem. därav dåligt bloggande, men jag hoppas ni njuter av vädret nu när det faktiskt blivit sommar!

Jag tänker iaf bjuda på en bildbomb från vår 6års resa till London. Vi har som liten tradition att resa bort och fira vår dag, och nu hälsade vi på hos min otroligt snälla syster och hennes kille som lät oss bo hos dem i deras fantastiska lägenhet. Han hade fixat Lady Gaga biljetter åt oss i O2 arena, som är antingen dubbelt eller tre gånger så stor som Globen. Det var helt sanslöst häftigt, och va bra hon var! Efteråt tog vi båten på Themsen tillbaka till The Eye. Mysigt och romantiskt är två ord som kan beskriva resan. More! more!

Bland myckt annat fanns det afternoon tea och utomhusteater i Regent's Par på schemat, shopping och parkhäng.

















Kommentarer
Postat av: Annapanna

Å så mys!!!

2010-06-04 @ 15:53:00
URL: http://annavirrpanna.blogspot.com
Postat av: ..:Sarah:..

Åh vilka underbara bilder !

ni ser ut att ha haft de riktigt bra :) å gaga blev det oxå... !!! fantastiska varelse, visst.



Nu längtar jag såå mycket etfer dig vännen.

PUSS

2010-06-04 @ 16:48:39
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Julia

Men åh! Att jag inte tänkte på dig!? Vi ska ha informationsträff nu på måndag 7/6 18.30 på Söders spa på östgötagatan 31. Jag tror det skulle kunna vara något för dig faktiskt! :) Du som springer marathon och grejer ;)

2010-06-04 @ 18:56:26
URL: http://juliaederyd.blogg.se/
Postat av: Julia

Vilka fina bilder från London förresten! Jag försöker peppa Jonas på att åka nånstans nån helg men det är alltid något! :(



Har jag sagt att jag har bott i London förresten? bott i Westferry och Archway. Har bara varit där en gång sen jag flyttade därifrån, sorgligt faktiskt... :/

2010-06-04 @ 19:01:42
URL: http://juliaederyd.blogg.se/
Postat av: Julia

Ja det är en treserie med produkter. Främst en juice som man både kan dricka och sälja. Ganska enkelt faktiskt. Jag har blivit av med min pollen och så säger folk att jag ser slimmad ut! :O Är mycket piggare med och så tar jag dubbel dos vid huvudvärk så jag har inte behövt ta värktabletter på flera månader (Förr åt jag kanse minst 2 ggr i veckan). Det låter som hokus pokus men elitidrottare använder sig av det för att prestera bättre. Det blir som en föreläsning på måndag, jag tror du skulle finna den intressant! Jag kom skeptisk och gick därigrån hjärntvättad :P



Jag jobbad i London på lite olika restauranger.

Blev peppad på att boka in en resa i sommar nu tack vare dig! :) Min kusin pluggar i london så ska väl hälsa på tänkte jag :)



Vi känner en vit bulle med lite brunt över vänster öga som heter korven. Men det finns nog rätt mycket bullar på söder, innepinnegrej.

2010-06-04 @ 20:46:48
URL: http://juliaederyd.blogg.se/
Postat av: Camilla

Du om någon är så bra på det här med att överraska. Kikade in, va beredd på ett äldre inlägg och du har massor med text och fantastiska bilder att bjuda på. Sitter med ett brett leénde på läpparna och det är visst inte bara jag som kan det här med inlägg ;) DU DU DU DU! Snygg som tusan är du också. Nu ska jag äntligen njuta av en ledig helg, ska bli så skönt ...

2010-06-04 @ 20:47:19
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vackra bakelser, snyggt kärlekpar och god mat. Jo men visst du, även jag gillar det här.

2010-06-04 @ 22:30:28
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Matilda

alltså, scones-bilden. JAG DÖR LITE. gud så gott!! och allt annat ätbart också på dina bilder.. (hungrig nu). superfina foton, älskar kortet på bardisken med lamporna, och färgerna. den borde du förstora! himla fin!



gissa vem som befinner sig i london om en vecka förresten. tjolahopp!

2010-06-05 @ 11:32:28
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: elle

Härliga bilder! Och grattis på årsdagen fina ni! Syns att ni haft det riktigt bra!

2010-06-07 @ 09:08:02
URL: http://princesselle.blogg.se/
Postat av: Ida We

I can see mumsiga saker i bilderna :)

2010-06-07 @ 13:45:18
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: Cissi

Härliga bilder!

Jag älskar bildbomber ;)

2010-06-14 @ 17:08:38
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0