vilseledande löpning

Det blev inget nattlöp, jag vågade helt enkelt inte då tobias inte var på att vara bodyguard. En tidig morgonrunda fick det bli istället. Redan klockan 07 var det 20 grader ute, så det var bara att skynda sig ut innan värmeböljan skulle dra in över stan.

Hade ingen aning om var jag ville springa, det började med att jag tog fel bro över mot Gullmarsplan, sen spirade en tanke om att springa längs med tvärbanan från Globen till Liljeholmen. Bra plan. Dåligt lokalsinne! Till mitt försvar måste jag dock säga att jag aldrig varit söder om söder till fots, så det fick bli en improvisationsrunda.. som slutade med att jag sprang vilse i Årsta i jakt efter Årstabron. Det var stekhett i solen (jag börjar ha second thoughts angående premiärmaran på Hawaii där det kommer vara olidligt (?) hett..) och jag gav mig på den mest inspirationsdränerande raksträckan att hittas i Stockholm. Huu, så tråkigt!

Strax över milen betades av i ett otroligt långsamt tempo. Jag kan inte sätta fingret på varför det gick så långsamt (förutom min uppenbara extravikt som fungerar som en ytterst onödig ballast och därmed drar ner tempot avsevärt) men det kändes inte som att jag hade någon stuns i benen. Däremot sprang jag nästintill hela sträckan med mellanfotsisättning, och det kändes bra! Speciellt i nedförsbackar, då det kändes som att jag kapitaliserade på farten jag fick.

Nåja. Metamorfosen går framåt, om än i ett tempo som mitt rastlösa överego inte är nöjd med. Jag försöker tänka positivt hela tiden och inte unna mig lyxen av negativa tankar. Om jag konsekvent gör rätt val så kommer jag lyckas.
Här är rundan, och ett axplock på vad som försigår bakom pannbenet:


Kommentarer
Postat av: Julia

Haha :) Vilken härlig start på morgonen du har haft ;)



Jag är skitnöjd med jobbet! Går upp ca 5-6000 i lön så det är riktigt soft!



Du är väl för snäll du. Har du fått nya ögonbryn? :P Du måste visa!! :)

2010-07-03 @ 16:01:29
URL: http://juliaederyd.blogg.se/
Postat av: Matilda

bra sprunget!



sv: härligt att du gillar´t! :-D

2010-07-03 @ 18:10:13
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Julia

Har jobbat natt onsdag och torsdag och fick inte sova något på fredag morgon, tror det är en efterdäng av sömnlöshet.



Jag ska jobba på ett kortids/fritids ute på lidingö! Ha lite administrativt ansvar och så, blir himla kul! :) jobbar ca 70% som habiliterare och 30% som samordnare. Det bästa är att jag får mer pengar men jobbar färre timmar i veckan ;)



Nej vad kul! :) Var ju kanske förra årets modefluga men jag tycker det sitter i fortfarande, skitsnyggt! Eller så tycker jag det för att mina är så stora :P Du får lägga in en bild på buskarna och färgningen så jag får se hur snygg du blitt ;)

2010-07-03 @ 18:27:49
URL: http://juliaederyd.blogg.se/
Postat av: Ingmarie

Dit du vill flytta är NÄSTAN där vi bor. :-)

Sv; Vet du, jag är uppvuxen låååångt in i skogen där närmsta granne bodde 1 km bort. Vi flyttade massor men jag har alltid bott i skogen. I bland helt ensam. Flyttade till "stora" Halmstad först när jag var nästan 25 år och tyckte det var superläskigt! Så någon storstadstös är jag INTE. ;-) Men jag vägrar ändå. Vill inte låta idioterna vinna över mig...

2010-07-03 @ 22:24:55
URL: http://blog.nemonisimors.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0